nacija.hr

Vice Batarelo: Domoljublje se vratilo u Hrvatsku

“Sada su se malo sakrili u svojim mišjim rupama, ali nemojmo se iznenaditi kada (vrlo brzo) opet krenu negativistički. Budimo spremni za to i jasno, hrabro i odlučno uzvratimo. Idemo sustavno preuzeti društvene poluge u Hrvatskoj i pripremiti teren za jednu jaku i ponosnu Hrvatsku u kojoj mogu uživati naša djeca i unučad.”, kaže Vice Batarelo na svom facebook profilu

Tekst: Vice Vincent John Batarelo

Foto: Smiljan Strihić

Jedan dnevni list (VL) ponaša se kao da smo svi emotivni debili, a ne ponosan narod. Njihova naslovnica: “Hrvati su gladni emocija i zajedništva”. Krivo i patetično. Bolje bi bilo: “Hrvati slave vjerodostojnost i domoljublje.” Vatreni i Dalić pokazali su ustrajnost i hrabrost do kraja, vjerodostojnost u svom športu i ljubav prema domovini.

Ove jake ljudske krjeposti prelile su se na cijeli narod koji zatomljeno drži svoje domoljublje jer imamo bezličnu političku i društvenu elitu koja ne želi biti previše “kroatocentrična” ili suverenistička.

Njima je važno što EU misli te je Brisel postao važniji od Zagreba. Oni podlažu Hrvatsku sitnim interesima bivše domaće komunističke elite i anacionalnim elitama Brisela.

A “zajedništvo” o kojem se toliko ovih dana govori može biti samo u istini. A za sada te istine nema…

S pokvarenim političarima, sluganskim perima, PR lažljivcima, liberalnim kulturnjacima i intelektualcima te militantnim sekularistima nema zajedništva jer su protiv jake domoljubne Hrvatske i odišu duhom cinizma i ponižavanja.

Ljevica i “napredni” tradicionalno ismijavaju domoljublje i osjećaj pripadnosti jednom narodu. Oni smatraju da su iznad takvih “plemenskih” osjećaja. Na aparatima su ovih dana kada vide jedan cijeli mladi naraštaj koji ponosno nose “kockice”, hrvatski stijeg i pjeva domoljubne pjesme (Vidu nikako ne će zaboraviti kako je pokrenuo “Ustani bane” “U boj u boj” ili Modriću koji je zahtjevao “Geni kameni”…)

A nas koji smo patrioti etiketiraju (njihovo omiljeno oružje) kao “nacionalisti”; “fašisti”; “klerofašisti”; “katolibani”; “populisti”; “marginalci”, “obiteljaši”; “zaostali”; “nazadnjaci”; “iz srednjeg vijeka” itd., itd. bla,bla, bla, bla…
A čim Thompson zapjeva na glavnom trgu glavnog grada onda taj skup (par sto tisuća ljudi) postaje čak i “meki ustaški državni udar”!!!

Sada su se malo sakrili u svojim mišjim rupama, ali nemojmo se iznenaditi kada (vrlo brzo) opet krenu negativistički. Budimo spremni za to i jasno, hrabro i odlučno uzvratimo. Idemo sustavno preuzeti društvene poluge u Hrvatskoj i pripremiti teren za jednu jaku i ponosnu Hrvatsku u kojoj mogu uživati naša djeca i unučad.

Budimo realni, društveni se procesi ne događaju preko noći, ali svaki naš korak i čin otpora prema lijevim liberalima gradi jednu drukčiju i slobodniju domovinu.

Iako branim njihovo pravo da kažu što misle, nikako im se ne ću pridružiti radi nekakvog politički korektnog “zajedništva”. Imam zajedništvo s mojom obitelji, prijateljima i ostalim Hrvatima koji imaju tradicionalna, konzervativna i kršćanska gledišta na život i domovinu. A to je većina.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci