nacija.hr

Tko je potjerao naše nogometaše s bine?

Jučerašnja događanja od slijetanja naše Nogometne reprezentacije i dolaska na Trg Bana Jelačića su jasan dokaz koliko smo okupirana i neslobodna država. Znamo da je Thompson došao na zračnu luku dočekati nogometaše na poziv Modrića, Dalića i ostalih, pa sam stajući ispod bine komentirao kako će ipak usuprot Dolenčićevim naputcima on zapjevati. Sada se, kada je zapjevao samo jednu pjesmu, a druga mu nije dopuštena, preko portala i drugih medija rasteže tema koja će se pretvoriti u trakavicu točno po masonskom receptu.

Ubacit će se puno mogućih Thompsonovih „smetala“ poput Plenkovića, Bandića, pa neki plašljivi novinari će napisati da je taj nastup ometala „politika“, a po nekima možda i gradonačelnik Niša i sve će se ubaciti u jedan lonac kako bi se onemogućila jedna jedincata riječ TKO. I nitko neće, niti za to ima načina upitati tko je osoba ili neko tijelo koje odlučuje, zato što je javnost već godinama nagrižena lažima o M. Perkoviću kao „progonjenom ustašoidu“ i stvar će se zataškati. Tipično po masonskom scenariju. Samo se kaže da je organizator „Grad“ i HNS, pa se ti narode hrvatski misli i čeprkaj po ta dva imena. Grad je tu i kada je odluka za cijenu karte četiri kune, potom kada se grade fontane, ali tko to odluči uvijek je skriveno. Jednako je i za HNS. Priupitamo li Davora Šukera TKO to opstruira u HNS-u, on će se zabuljiti ili iznervirati zbog nezgodnoga pitanja. Ovo je sve važno navesti i biti forenzički dosadan da narod sebi shvati činjenicu da su sva ova pitanja navedena zbog te nevidljive masonske sile koja konspirativno upravlja gotovo svim tokovima u svjetskim događanjima, a gdje ne bi u jednoj maloj Hrvatskoj. Da nas novinari, a poglavito komentatori i kolumnisti istinito informiraju i bude, onda bi javnost bolje razumjela i predviđala što će se dogoditi.

Jučer smo unatoč veselju i slavi svi zajedno bili zbunjeni naglašeno usporenom i nepotrebno sporom vožnjom od preko pet sati do Trga, te je logično promisliti da je policija mogla svoje osiguranje povorke postaviti na viši stupanj i kolona bi na Trg zasigurno došla dva sata ranije i nitko se ne bi bunio. Ovako smo svjedočili nepotrebnom zaustavljanju i maltretiranju nogometaša od nekoliko sati, a nitko se ne bi žalio što mu se Dalić ili Modrić nije iz autobusa nasmiješio, potpisao ili mahnuo. Ali rezultat je bio da se potrošilo vrijeme za mogući duži nastup Thompsona na Trgu i odlazak dijela reprezentativaca na zakazani doček u Splitu. Tamo je na „Rivi“ dopušteno Thompsonu pjevati, a znamo da ono što on pjeva nije po volji masonskim trutovima diljem Europe koji bi žestoko kritizirali ove naše nevidljive organizatore.

Smiljan StrihićLoading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci