nacija.hr

Ana Herman: Nogomet i Božja geopolitika (bitka Davida protiv Golijata)

Tekst: mr.sc. Ana Herman

Evo jedan tekst, jučer sam ga napisala. Bogu ništa nije nemoguće učiniti za onoga tko se uzda isključivo i jedino u njega. Jesmo li zaslužili da Bog svoj pogled obrati na nas?

Prije početka samog prvenstva govorila sam da ćemo, ako ikada budemo nogometni prvaci, biti to u Rusiji. Jednostavno, Rusija je „naša“ u svakom smislu. Ako itko u Europi ima istinske povijesne veze s Rusijom, imamo ih mi. Ako itko ima “pravo prvokupa”, tj. pravo „pokoriti Rusiju“, imamo to mi. Od svih vojski i ratnika, naši su bili najuspješniji na svakom ruskom frontu, iako nam je to na sramotu koju donosi stoljetna nesreća služenja tuđincima i ratovanja njihovih, a ne naših, ratova. Razliku od naših uspjeha čini častan ruski admiral Senjavin, inače gorljiv neprijatelj Turske i Osmanlija, koji je sačuvao Korčulu od razuzdanih crnogorskih divljaka tijekom rata protiv Napoleona.

I, došla prilika za presložiti karte. Umiješao se sam Svevišnji Bog, Jahve nad vojskama, Svetac Izraelov, i odabrao zemlju za bojno polje (koja napreduje u obraćenju), odabrao vojske za boj (razne izborne vrste) i odabrao svoju baštinu da bije njegove bitke i njemu, samo njemu, slavu daje – da se kroz njega proslavi Ime njegovo.

Argentina je pala od hrvatske noge kao znak njezinog sveopćeg otpadništva od vjere u Isusa Krista koje predvodi sam “papa” Franjo. Pad Argentine bio je simbol pada Vatikana i njegova “nauka” sinkretizma, ekumenizma, idolatrije, aštartanizma, babilonstva, gušenja Riječi i izvrtanja Istine.

Rusija nije pala (Ivan 20,4 Trčahu obojica zajedno, ali onaj drugi učenik prestignu Petra i stiže prvi na grob), već nas je pustila Božjom intervencijom, onim promašenim jedanaestercom, otvorili su nam vrata. Pokazala je time tko ima prvenstvo, primat od slavenskih naroda, tko je vođa i izvor u borbi većoj od nogometa.

Rusija već 73 godine zna da nam duguje zbog svoje šutnje još od 2. svjetskog rata. Naoružala nas je i pomagala nam osamostaliti se i vratiti državnost, a sad nam je fantastično dobacila loptu za osvetu genocidnim engleskim politikama za Bleiburg i svu drugu muku još od Venecije i Turaka. Možda se pitate kakve sad veze Bleiburg ima s tim? Ima, i to velike. Na Bleiburgu su zapovijed za pogubljenje jedne desetine hrvatskog naroda i svih protumasonskih i protuatlatističkih snaga dali Englezi. Baš ne da bi se osvetili za postojanje Nezavisne Države Hrvatske, a još manje da bi se dodvorili srpsko-četničko-partizanskim koljačima, već zato da bi spriječili realnu opasnost da će se naša junačka i prekaljena ustaško-domobranska vojska, ubrzo ili jednog dana u miru, konsolidirati i s Rusima se okrenuti protiv njihove britanske jugo-tvorevine – te najljepše zapadno-balkanske zakrpe na komonveltskom dronjku. Politički i povijesno svjesni Rusi, isto kao i politički i povijesno potkovani Hrvati, to znaju i zato niti se prvi bune što su izgubili, niti je nama neka pobjeda što smo pobijedili: Rusi su samo ispunili svoju obavezu pomoći nam pustiti nas na ogled s Englezima. Osigurali su nam sve preudvjete: Moskva kao simbol nepokorenog grada, Rusija kao simbol države koja prigrljuje Krista nasuprot gay-parada, domaći navijači, povijesna nesnošljivost prema istim britanskim politikama – simbolu masonerije, eugenike, genocida, fašizma, robovlasništva, logora smrti, relativizma, pedofilije, poganije i ritualnih ubojstava. Ovo će biti bitka između Davida i Golijata, bitka koja nadilazi granice država i ulazi u srž samog čovjeka: sav će kristocentričan, istinoljubiv, pravedan i miroljubiv svijet navijati za Hrvatsku (1. Samuelova 17,45-47), a sav će pogani i masonizirani svijet navijati za Englesku (1. Samuelova 17,43). Mi nismo mali: kad smo složni pod barjakom Božjeg imena i kad svu slavu i čast dajemo njemu jer on je jedini može nositi, nezaustavljivi smo.

Nakon Engleske postoji još jedna razina, nadrazina koja nad nama levitira kao zlo s drugog neba, a to je Belgija. Belgija je umjetna tvorevina dva naroda koja niti se međusobno poznaju niti se druže niti se vole. To je, uz Jugoslaviju koju smo uspjeli uništiti, djelatni uzorak novog svjetskog poretka. U tri riječi, Belgija je zemlja pedofila, Belgija je zemlja Leopolda II, Belgija je zemlja lažnih integracija i saveza. Još je francuski predsjednik de Gaulle protjerao NATO iz Pariza i s gnjušanjem izveo Francusku iz tog saveza ratnih psina, brutalnih izrabljivača i čuvara narko-dilera, da bi jadna i kukavna Belgija, kao prava babilonska bludnica i majke tame, svo to zlo uselila sebi: red euro/nato žgadije, red afro/azijskih “izbjeglica”. Ne zna se tko je jadniji i podmukliji, tko više vara u tom ljubavnom trokutu.

Hrvati, kao ponizna vojska Boga Pravednog, porazit će i staru zmiju Englesku i ričućeg monstruma Belgiju. I ta pobjeda bit će pobjeda Sluge Božjeg Hrvatske (što naše ime, uz ime Izraela, i znači) nad prijestoljima i vrhovništvima ovog svijeta. Kako je na nebu, tako je i na zemlji.

Velik si i strpljiv Jahve Bože naš, stvoritelju neba i zemlje, stvoritelju svega dobroga! Bog si koji snagu daješ odvažnima i hrabrima, malima i neznatnima kako bi se proslavilo Ime tvoje i mi zadobili spasenje i život vječni po njemu, a sve u vjeri u Otkupitelja našega i Spasitelja, Sina tvoga jedinorođenoga prije svih vjekova Isusa Krista

SaveLoading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci