nacija.hr

Ravnozemljaši čuvajte se “Beus Richemberhovih aparata“

Ne mogu se doista oteti razmišljanju kakva je ta europska agencija ESA, ako se NASA ponaša desetljećima tako bahato služeći se nekim „kantama“ u obmanjivanju naroda svijeta. I još kada se sjetimo da ju osnovaše pravi teozofi i nacisti, imamo zajamčenu napetu priču i za 22. stoljeće.

Tekst: Smiljan Strihić

Dragi moji „Ravnozemljaši“ pazite što govorite i pišete jer sabornici su jučer raspravljali o Sporazumu Hrvatske Vlade i Europske svemirske agencije (ESA) o suradnji. Ta se suradnja odnosi na mirnodopske uvjete i omogućit će razmjenu podataka o znanstvenim programima, te razmjeni znanstvenog osoblja, a rezultati istraživanja će omogućiti pristup najsuvremenijoj znanstveno istraživačkoj strukturi. Ma što značilo ovo obrazloženje nije za šalu, jer kada naš Sabor nešto raspravlja onda se zemljina vrtnja oko svoje osi ubrzava s magičnih 1600 km na sat na zapanjujućih 2000 km na sat. Tada, kako kažu znanstvenici dolazi do prejake kognitivne frekvencije među zastupnicima te je, kažu NASA-ini stručnjaci ta ubrzana vrtnja razumljiva posljedica navedenih cerebralno političkih i interaktivnih „zujanja“ u našoj Sabornici. Niste me razumjeli? Tko vam je kriv kada ne čitate i pratite znanstvene časopise i video „klipove“ poput „loui bon-a“.

Nije u Saboru došlo odmah do rasprave o navedenoj suradnji sa ESA-om, već su zastupnici Mosta zatražili stanku kako bi utvrdili koliko mi u Hrvatskoj odvajamo love za znanstveni razvoj i istraživanja. Zastupnik Mosta Nikola Grmoja je naveo da Hrvatska premalo izdvaja za razvoj i istraživanja, valjda ne znajući da su te i slične agencije najveće crne rupe za novac poreznih obveznika. A i što se po nebesima ima više istraživati kada se i djeci u školama govori da je već sve istraženo, pa mladima ostaje pitati ESA-u ili ako oni to ne znaju, onda nepogrješivu NASA-u kada ćemo na Mars? Međutim glede Marsa upitao se zastupnik Grmoja govoreći da Plenković možda priprema ekspediciju na taj planet? Mi običan puk slutimo da bi Plenković na tom letu rado vidio kompletan Živi zid s kartom u jednom smjeru. Nadovezao se zastupnik Zekanović govoreći da ESA nije agencija, već skup privatnih tvrtki, pa bi ih trebalo i kontaktirati???

Koga je kontaktirao zastupnik GLAS-a Goran Beus Richenbergh nije poznato, samo on je u izlaganju podržao veće ulaganje u znanost i istraživanja, govoreći kako se kasni, jer da se ne kasni kaže naš Goran tada bi ONI što zagovaraju ravnu zemlju već bili na aparatima. Priznajem kada sam zadnji put vidio Elvisa Dusparu, nije imao nikakav „aparat“, ali vjerojatno kada Richenbergh sa svojim GLAS-ovcima pojača hrvatsko davanje love u „crnu rupu“ ESA-e da bi mnogi Hrvati mogli završiti na aparatima, a neki i na preparatima. Inače meni je jedini Goran u stranci GLAS običan zastupnik, onako malo rashrvaćen, ali ima veći problem što još nije zaustavio zemljinu vrtnju oko osi, oko sunca, te unutar galaksije i galaktičku jurnjavu od 1 600 000 km na sat kroz svemir. Tu je Goranova muka, što vrtjeti se tisućama kilometara i putovati milijunskim brzinama kroz svemir nije lako. Mislim da naš stručnjak za „aparate“ nema časne namjere s onima što drugačije misle, mada „saborska stolica“ koju Richenbergh povremeno grije to nalaže. Stoga vi kršćani koji vjerujete da je zemlja ravna pripazite se skorih hrvatskih ulaganja u ESA-u i znanstvenih postignuća te „Europske svemirske agencije“ da ne završite na „aparatima“ budete li se opirali Goranovoj vrtnji i jurnjavi kroz bespuća „svemira“. Za kraj i nije loše: „Prije su neki ideološki prethodnici Gorana Beusa Richenbergha svoje neistomišljenike i zatvarali, a sada nam se samo namjenjuju nekakvi „aparati“.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci