nacija.hr

Ni jednoj ženi nije mjesto u muškoj športskoj svlačionici

Vidim razbuktala se na međumrežju žestoka polemika glede čestitki nogometnim reprezentativcima koje je „in vivo“ u svlačionici udijelila predsjednica RH ili u ovom slučaju privatna osoba Kolinda Grabar Kitarović.

Bavio sam se športom i jako dobro znam atmosferu koja vlada u muškim športskim svlačionicama. Valjda vam ne trebam istu opisivati.

Tvrdim da to nije mjesto ni za jednu ženu koja drži do svojega dostojanstva i držim da ni jednom muškarcu nije pretjerano ugodno kada neka žena „zaluta“ među oznojene, polugole i emotivno neuravnotežene muškarce kojima još uvijek vlada povećani adrenalin.

Predsjednica RH ili privatna osoba KGK je imala 101 način kako očitovati svoju navijačku sreću i podršku „vatrenima“ i po mojem sudu je izabrala najgori mogući način.

Ako je bila euforična i nije kontrolirala svoje emocije oprošteno joj je ali bi zato trebala pod hitno smijeniti sve svoje savjetnike koji joj nisu ukazali na neprimjerenost njezinog postupka.

Ako je pak to napravila proračunato i sa ciljem da bude u središtu medijske pozornosti onda je definitivno izgubila barem moj glas na narednim izborima. Jer imala je niz prigoda u kojima je mogla pokazati da je uz većinu Hrvata, a nije …

Pitanje pobačaja, Istanbulska konvencija, Hod za život, Jasenovac, Šaranova jama, Jazovka, Bleiburg, pozdrav Za dom spremni, civilna kontrola SOE, veleposlanici ….

Ako niste suglasni sa mojim stajalištem… uzmite u obzir …
… da sam ja konzervativan katolik koji ni malo ne drži do raznih novotarija u RKC…
… da sam ja hrvatski nacionalist i integralist i zagovornik politike čvrste ruke…
… da sam ja protivnik članstva Hrvatske u EU i NATO…
… da sam ja protiv pobačaja, eutanazije i rodne ideologije…
… da volim žene i poštujem svaku ženu…

I držim da ni jednoj ženi nije mjesto u muškoj športskoj svlačionici…
… osim ako nije liječnica prve pomoći.

Ivica UrsićLoading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci