nacija.hr

Ljudi, ovo nije populizam nego bitka dobra i zla!!! Video koji jednostavno morate pogledati.

Ako netko u Hrvatskoj misli da su on i njegova imovina zaštićeni, ovaj video bi mu mogao promijeniti mišljenje.

Živi zid je na svojoj Facebook stranici objavio video s pokušaja deložacije 100%-tnog invalida Antona Živkovića, a koji će vam natjerati suze na oči i zorno pokazati vrijeme u kojem živite.

Koliko smo shvatili, iako je Anton Živković stan dobio preko humanitarne akcije i iako je taj stan uredno plaćen, sticajem okolnosti nije napravljen prijepis. Prodavač stana je otišao u stečaj te je brisanjem iz registra kao pravna osoba prestao postojati. No, sada se javlja, kako je rečeno u videu, RBA zadruga koja na silu i uz pomoć represivnog aparata „koji samo radi svoj posao“ želi ovršiti pravnu osobu koja više ne postoji i to na način da izbaci 100%-tnog invalida na ulicu iz njegovog stana koji je uredno kupljen na humanitarnoj akciji!!!

Da ponovimo, stan je kupljen na humanitarnoj akciji, uredno je plaćen, u njemu je 100%-tni invalid koji treba 24 satnu njegu, a koji prema vlastitim riječima od životnih funkcija ne može obavljati ama baš ništa… Pogledajte video do kraja i sami donesite svoje zaključke.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci