nacija.hr

Hrvoje Klasić, Tvrtko Jakovina i Snježana Koren na skupu “Krokodila” u Beogradu

Nije čudno da su vrli ljevičari pristaše takve genealogije kada se sa „Zemaljskom kuglom“ vrte 1600 km na sat i to zamislite u desno. Oni za inat idu politički lijevo. Ovo ne važi za one iz News Bara. Ovim teorijama mislim nisu dorasli ni Andersen, a ni braća Grimm.

Tekst: Smiljan Strihić

Braniteljski a i drugi portali pišu o polu tajnom odlasku Tvrtka Jakovine, Snježane Koren i Hrvoja Klasića 17. i 18. lipnja u Beograd na konferenciju pod nazivom „Ko je prvi počeo“. Skup je organizirala udruga „Krokodil“, sa naglaskom na suprotstavljanje povijesnom revizionizmu. Po završetku projekta „Jezici i nacionalizmi“ ta je „bratija“ prikupila deset tisuća potpisa kako bi navodna četiri politička jezika ubacila u jedan lonac. Ako bi taj masonski plan uspio, tada bi se taj jezik zvao „Srpskocrnogorskobosanskohercegovačkihrvatski“ jezik.  Molio bih braću s „Braniteljskog portala“ i ostale da se malo pouče i prestanu ovaj problem „jugoslavizirati“, jer se ovdje ne radi o jugoslavizaciji, već o masonskim strukturama koje unutar svih institucija bivših država provode ovu drsku kulturalnu i obrazovnu unifikaciju. To se može vrlo lako utvrditi kada pogledamo popis srpskih povjesničara koji su nazočili na tom „krokodilskom“ skupu. Ponešto pratim srpsku javnu medijsku i znanstvenu scenu, te mogu kazati da su odabrani srpski povjesničari, a i predstavnici drugih „bivših“ država baš iz istog „jata“ i čak cvrkuću poput Klasića i Jakovine. Svi oni pušu u MASONSKI, a ne u nekakav jugoslavenski rog i nose kaput unifikacije, bez nacionalnih oznaka.

Ne treba posebno isticati dobro poznatu dr. Snježanu Koren, specijalistkinju za metodologiju i „kognitivni razvoj“ učenika, kojima će uvažena doktorica podastrijeti kako se uči – naročito povijest. Tako nam u udžbenicima slijedi da se nakon velikog praska nešto počelo rađati u nekakvoj kaljuži, potom je tu nastala riba pa je navodno pra riba iz tog blata izašla na kopno i pretvorila se u navedenog krokodila od kojeg je nastao „Neandertalac“. Taj se Neandertalac pomiješao s našim „Krapinskim pračovjekom“ i „znanstveno“ je dokazano da se „krapinski frajer“ demografski osvijestio i potom je evolucija dovela do nastanka današnjeg čovjeka. Antropološki gledano toj teoriji nastanka mi danas pripisujemo posebno ljude lijeve provenijencije koji uz ovu znanstvenu fantastiku pridodaju i „Heliocentrični sustav“. Nije čudno da su vrli ljevičari pristaše takve genealogije kada se sa „Zemaljskom kuglom“ vrte 1600 km na sat i to zamislite u desno. Oni za inat idu politički lijevo.Ovo ne važi za one iz News Bara. Ovim teorijama mislim nisu dorasli ni Andersen, a ni braća Grimm.

Kad pogledam malo bolje, meni Jakovina, Koren i Klasić uopće ne sliče na „Krapince“, pa se za nadati da će dotični znati na idućim skupovima obraniti obranjeno. Mislim na “Obrambeni rat“ za koji nema dokaza da je otpočeo u Krapini i bližoj okolici, ali to će riješiti konferencija načinom potenciranja samoga naziva skupa. „Ko je prvi počeo“ kaže naslov konferencije, a ja im poručujem da za svo vrijeme trajanja konferencije neće doznati tko je prvi počeo dok ne otpuste „majmune“ iz svoje glave i ne prestanu se vrtjeti zajedno sa Zemljom „kuglom“ 1600  kilometara na sat i to u desno. Čekamo da nam po završetku tog „krokodilskog“ skupa u beogradskoj magli vrli povjesničari otkriju tko je pobijedio u prošlom ratu i nećemo li morati ispravljati činjenice iz nedavne povijesti. Za početak se čini da ćemo Banovu sablju morati okrenuti prema nebu, jer u idućim vremenima slijedi napad „Vanzemaljaca“, sreća naša da o njima Jakovina, Koren i Klasić ne znaju ništa.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci