nacija.hr

UH, DOBRO JE: Plenković se pohvalio kako imamo bolji standard nego zemlje Afrike!!!

Nije vic nego realnost! Premijer Plenković, poznat kao „katolik“ koji podržava ubojstvo djece u utrobi majki te čovjek koji je u Hrvatsku uveo Istanbulsku konvenciju bio je na Misi za Domovinu?! No, još više su nas obradovale njegove optimistične izjave…

Tekst: Elvis Duspara

Danas je Andrej Plenković optimistično svima vratio osmijeh na lice. Tako na videu koji je objavila N1 televizija se moglo čuti kako se Plenković hvali time što se smanjila stopa nezaposlenosti:

„60.000 radnih mjesta je stvoreno, novih, tijekom 2017. Podaci koje imamo za prvi kvartal 2018. su također ohrabrujući i na tom tragu ćemo nastaviti da se smanji stopa nezaposlenosti i poveća zaposlenost kao što smo rekli u našem predizbornom programu na 68% zaposlenosti. To je cilj i na tome ćemo raditi.“, smireno je otkrio Plenković svoj plan i uspjehe za koje će, valjda, dobiti još jedno tapšanje iz Brisela.

Eto, i mi smo radosni što smo to čuli. Toliko nas je oduševila ova Plenkovićeva izjava da se valjamo od smijeha. Naime, Plenković nije rekao da se stopa nezaposlenosti smanjila zbog silnog odlaska Hrvata u države gdje nema HDZ-a i SDP-a. Naravno, to nije sve, jer će Plenković sve učiniti kako bi se ti ohrabrujući podaci nastavili?! Lijepo čovjek kaže kako mu to i jest cilj i da neće stati dok god se iz Hrvatske, valjda, svi ne isele?! A onda će biti posla za one silne doktore, inženjere, znanstvenike… koji pristižu iz arapskih zemalja.

Odmah potom je sve vlasnike pasa, a koji su se već počeli brinuti tko će im plaćati mirovine, utješio riječima: „Taj trend je svojstven mnogim zemljama u Europi upravo naše veličine. To je jedno od temeljnih pitanja. Pa, dijelom smo jučer o tome govorili na Europskom Vijeću.“.

Naravno, Europa je duhovno razvaljena i da nije arapske vojske koja je stigla u Europu, kako kaže biskup Uzinić, ne bi nam imao tko praviti djecu?!

No, Plenković je utješnim riječima otkrio kako su izvor siromaštva zapravo, ni manje ni više nego upravo ta ista djeca koju Hrvati ubijaju: „Imate ogromne plus demografske trendove u zemljama Afrike, srednjeg istoka gdje je sasvim drugačija situacija. Tamo je siromaštvo takvo da bi svi vapili da imaju standard kakav je u Hrvatskoj.“?!

Vidite kako je lijepo kad čovjek zna reći što misli? I sad se neki čude što hrvatski biskupi primaju Plenkovića?!

Dakle, dragi Hrvati, vama je odlično u životu. Smanjuje se nezaposlenost tako što vas treba sve iseliti, a onaj tko ostane i kojim slučajem pravi djecu, onda je taj kriv za siromaštvo?! I to toliko kriv da Plenkoviću nije preostala niti jedna jedina država za usporediti se osim zemalja Afrike?!

Tko je kriv Afrikancima što i oni ne uzgajaju pse i pedere da bi bolje živjeli? A tek kad bi Afrikanci, poput Hrvata, ubijali djecu u utrobi majki, vjerojatno bi nas prestigli dok kažeš: „Andreja ušla u crkvu!!!“

Zato nemoj da nekoga od prijatelja čujem kako kuka! Neka se samo sjeti kako je onima u Africi. Da možda netko ne želi njihov standard? Polako, to i jest cilj na kojem se radi…Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci