nacija.hr

Mrzite li Slovence? Ili, kako vas pumpaju mržnjom jedne prema drugima…

Jesu li Slovenija i Hrvatska suverene i samostalne države ili se narodi i jedne i druge nalaze u stanju okupacije od strane Europske Unije?

Tekst: Elvis Duspara

Prije nekog vremena vozim se Zagrebom i zaobiđe me neki automobil ljubljanskih tablica.

– Gle, Slovenca, majku mu… – pomislio sam odmah jer mi se javila u glavi „arbitraža“ oko Piranskog zaljeva, blokiranje granica u jeku turističke sezone,…

Kako su u meni rasli osjećaji mržnje, tako sam se sabrao jer znam od kuda dolazi mržnja. Naime, mržnja je demonske pozadine i nije od Boga.

– Što je tebi Elvise? Pa, što to radiš? Jesi li ti normalan? – sam sam sebe pitao u mislima.

– Kakve veze ima što je taj čovjek iz Slovenije? – dalje sam sam sebe pitao.

I tada sam krenuo blagoslivljati sve one koji su u tom automobilu ispred mene. Molio sam svog Boga Izraelovog da čuva te putnike, da ih dovede sigurno na cilj, da se sretno vrate doma, da ih doma dočeka mir, radost i veselje…

Zašto ovo pričam? Pa, neki dan sam vidio na jednom babilonskom portalu članak koji ponovno i iznova potiče netrpeljivost između nas i Slovenaca. Naravno, arbitraža ovo, mi ono, bla bla…

Ali, ljudi, jeste li vi svjesni što se događa i što gospodari kaosa rade? Kao prvo, niti Slovenija, a niti Hrvatska nisu suverene i samostalne države. I Slovenija i Hrvatska se nalaze u stanju okupacije od strane Europske Unije. Ono čega smo svjedoci je da instalirani Herodi od strane EU pumpaju mržnjom narode jedne protiv drugih. Pazite, jedna okupirana zona se nateže oko “teritorija” druge okupirane zone. Narodi koji žive u tim okupiranim zonama započinju mrziti jedni druge jer je to prividno bitka za teritorij, a nitko živ ne vidi da su i Hrvatska i Slovenija jedan te isti teritorij – okupacijske zone Europske Unije. Jest da narodi imaju prividnu slobodu i misle da imaju svoje države, ali činjenica je da smo u stanju okupacije osim što nam se te okupirane zone zovu isto kao i naše države.

Koja je to vrhunska podvala! U ropstvu si, a misliš da si slobodan?! Zato, ljubljeni moji Slovenci, ljubi vas jedan Hrvat koji je svjestan da Piranski zaljev nije niti vaš, ali niti naš. Piranski zaljev je također okupiran od strane Europske Unije, a kojoj okupiranoj zoni pripada će ionako odlučiti okupator!

Kad bi moji ljubljeni Hrvati, kao i moji ljubljeni Slovenci, stvarno htjeli biti slobodni onda bi prihvatili da je samo jedan put koji daje apsolutnu slobodu – Isus Krist, Nazarećanin, sin Marijin. Kad bi samo htjeli…, ali, neće.

Do tada, treba mirno gledati kako nadire arapska vojska i zauzima svoje pozicije po okupiranim zonama Europske Unije sve dok ne stigne zapovijed slična onoj koju čitamo u Otkrivenju 18,6: „Vratite joj milo za drago, naplatite joj dvostruko po djelima! U čašu u koju je ona natakala natočite dvostruko!“.

Tada bi se neki mogli sjetiti također onoga što je rečeno u Otkrivenju 18,8: “Stoga u isti će je dan zla zadesiti: smrt i jad i glad te će sva u ognju biti spaljena. Jer silan je Gospod, Bog, Sudac njezin!“Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci