nacija.hr

ISTINA O CJEPIVIMA: Ivan Pernar razgovarao je s dr. Almom Demirović koja tvrdi kako je uspjela dokazati da je njena djevojčica oboljela baš od cjepiva koje je primila

Intervju zastupnika Hrvatskog sabora Ivana Pernara s doktoricom znanosti, liječnicom dr.sc. Alma Demirović, dr.med  čije je dijete je nakon cijepljenja dobilo alopeciju areatu (koju se smatra autoimunom bolešću koju karakterizira iznenadan gubitak kose ili dlaka). I drugo dijete dr. Demirović imalo je zdravstvenih problema nakon cijepljenja.

Intervju je pun šokantnih podataka o cijepljenju, odnosno nuspojavama koje se ignoriraju, prikrivaju ili marginaliziraju, a koje nikad niste imali prilike vidjeti u nijednom drugom mediju. Voditelj intervjua, saborski zastupnik Ivan Pernar, napisao je da to nije slučajno već je svjesno tako vodio razgovor na način da zajedno s dr. Demirović ukaže na bit problema. Cilj mainstream medija je, dodaje Pernar, upravo suprotan, sakriti bit problema i razvodniti raspravu, a one koji ukazuju na rupe u službenoj teoriji redikulizirati, ismijati i omalovažiti. Međutim, uzalud im trud jer istina polako izlazi na vidjelo usprkos lažima i poluistinama koje se sustavno plasiraju javnosti, zaključuje Pernar.

Dr. Demirović bila je pobornik cijepljenja i vjerovala je da cjepiva štite od svih bolesti. Nedugo nakon što je cijepila svoju kćer, njezina vjera u cjepiva postala je nevjera.

Dr. Demirović u razgovoru tvrdi kako je uspjela dokazati da je njezina djevojčica oboljela baš od toga cjepiva koje je primila.

Voditelj intervjua, zastupnik Ivan Pernar, potrudio se pokazati da iza cijepljenja stoji farmaceutska mafija i lobiji te da cijepljenje treba biti slobodan izbor svakog čovjeka.

Ako se vašem djetetu nešto dogodi nakon cijepljenja, proizvođač cjepiva za to neće odgovarati jer je naveo nuspojave.

Zastupnik Pernar poručuje roditeljima: „Vlada koja vas je prisilila da primite vakcinu zakonski također neće odgovarati jer je u službi farmaceutske mafije,  tako da je  odgovornost  samo vaša.“

 Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci