nacija.hr

Niti jedna reforma ili strategija tako širokih razmjera poput demografske ne može se provesti bez dovođenja HNB-a u vlastite ruke

Šaliti se moguće napretek, ali demografska politika naravno nije samo poticanje novorođenih, već puno više i šire od toga što mora uticati na kompletnu promjenu načina života i opće klime u društvu koju ipak ne kreiramo sami. Ako smo dopustili da nas trećerazredni masonski nećaci, preko instaliranih „ekonomskih ubojica“ srede i ovako unište gospodarstvo, time i radna mjesta, onda se na žalost mora konstatirati da će veliki dio mladih koji završe bilo koje zanimanje gledati kako posao potražiti vani

Tekst: Smiljan Strihić

Već više od godinu dana naši mediji galame o demografskoj obnovi i pronatalitetnoj politici. Mi kršćani kada to čitamo ili slušamo dužni smo trenutno takve „vapaje“ razumjeti prateći od kuda dolaze i tko ih objavljuje. Sveto pismo nas također upućuje da gledamo tko to piše i tko govori, jer će u „zadnje vrijeme“ obmana biti pojačana. Zadnje vrijeme je uvijek kada narod ili pojedinac hodi kroz život bez Boga negirajući njegove zakone.

Zadnja poruka o novoj demografskoj politici dolazi nam od predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Kako mi vjernici gledamo na tu strategiju mjera predsjedničine politike koju ona nudi? Vrlo jednostavno.  Ako je predsjednica Kolinda u vrijeme svoje kampanje 2014. godine otvoreno priznala da pripada „Trilateralnoj komisiji“, bez obzira što je izjavila kako je to dobro za Hrvatsku, mi vjernici takvoj osobi ne možemo iskazati povjerenje. Ne zato što je osnivač „Trilaterale“ David Rockefeller, ili neki njemu slični naftaš, već iz razloga što je ta organizacija masonizirana i svojim djelovanjem ne skriva nakanu da na svoj neoliberalni način upravlja svjetskom politikom. Ne smijemo biti naivni i misliti kako će nas Rockefelleri, Rothschildi ili Soroši odmah uništiti. Ne, oni to rade metodom „kuhane žabe“ i preko svojih brojnih organizacija, zaklada i pojedinaca instaliranih svuda po svijetu. Pripadnost toj „bratiji“ teško je prebrisati.

Potom uzmemo Bibliju i pročitamo što nam Sv. Pavao govori u Drugoj poslanici Solunjanima 2,9-10: „Bezakonik dolazi po Sotoninu djelovanju sa svakom silom i znacima i lažnim čudesima, i svakim nepravednim zavaravanjem onih koji propadaju, jer ne primiše ljubav istinite da bi se spasili“.

Ne treba nam teologija niti tumačenje ovih riječi, da bi razumjeli koliko smo se kao pojedinci, a i Država udaljili od Boga. Pročitamo li što predsjednica nudi u tome dokumentu, vidimo da je prionula „ozbiljno“ poslu. Budući da znamo kako je sve danas dio jednoga „teatra,“ postoji i druga strana, ona hrvatske Vlade koja je još u travnju oformila svoj tim za tu problematiku i sastoji se od demografa, sociologa i povjesničara. Našemu narodu ne treba puno tumačiti što se dogodi kada državni vrh formira razne timove i povjerenstva, pa na to svi gledamo s rezervom.

Poučeni iskustvom možemo slobodno pomisliti da predsjednica Kolinda ima nervozu zbog nadolazećih Predsjedničkih izbora, a isto je i kod premijera Plenkovića koji sada paralelno želi istaknuti brigu za demografsku politiku. Međutim, mi vjernici imamo pravo glasno razmišljati kakva je to demografska strategija koja u svom programu ne spominje niti jednom riječju „Bijelu kugu“ pošast koja hara svijetom i jedna je od glavnih uzročnika sveopće depopulacije, poglavito u zapadnoj civilizaciji kojoj i mi pripadamo. Da problem nije rješiv radom nekih demografa, sociologa i povjesničara parafrazirat ću Judie Brown, predsjednicu Američke lige za život, koja kaže: „Eva je bila naivna, no u isto vrijeme i znatiželjna i ohola žena.“

Znamo da smo od toga časa otpali, ali taj grijeh u novije doba naročito potiču razni ateisti, evolucionisti, eugeničari, sekularisti, seksolozi, egzistencijalisti i hedonisti različitih boja. Ovo je samo vrh sante leda, budući su svi ovi bezbožnici ukomponirani u veliku obitelj znanosti i mi ih svi posredno plaćamo da nas perfidno uništavaju.

Uz nespominjanje ubijanja vlastite nerođene djece preko abortusa, gdje mi sami u Hrvatskoj „ubijemo“ oko deset tisuća djece, niti Predsjednica ni Vlada neće progovoriti da svi zajedno u ovoj porobljenoj zemlji imamo samo „ključeve od soba“ ali glavni ključ čitave „kuće“ drži nevidljiva masonska ruka izvana. Dakle jasno je da će se svi povjesničari, demografi i ostali potruditi i pošteno zaraditi svoju plaću, ali ta politika je provediva samo uz velika novčana sredstva koja su u ovom trenutku prezaduženosti limitirana. Recimo da u nekakvoj bajci Plenković šeta ulicama Basela i sretne pripitog Soroša: „Čuj stari nabaci što sitnog za demografsku politiku“ Ovaj za džep i napiše ček od pet milijardi dolara. Plenki se izbali od sreće i šmugne sav sretan doma. Dođe važan na posao i šapne Milardoviću da ima lovu i neka krene u provedbu plana.

Pitam ja te velike stručnjake od kojeg segmenta strategije u toj provedbi demografske politike  bi oni krenuli? Bi li možda za upošljavanje odlazećih mladih ljudi sagradili deset tvornica petardi, budući da smušeni Hrvati godišnje na te budalarije potroše gotovo četrdeset milijuna kuna, a mogli bi ih i izvoziti po svijetu. Potom bi mogli sagraditi i dvije tvornice hrane za ljubimce budući na te, uglavnom vauuu blezgarije Hrvati godišnje sprže šest milijardi kuna.

„Tatice nam ne bi dopustili tvornice duhana i lijekova koje su nam uz „sorry“ drpili, ali znajmo da na pušenje godišnje „zadimimo“ 234 milijarde kuna. Ne bi svakako bilo loše imati i neku modernu tvornicu žice pa dovesti mađarske stručnjake, budući mi prema istoku imamo višestruko dužu granicu prema susjedima. A mogli bi preko „Plekija“ osnovati agenciju za „Odbijanac zalutalih izjeglica“ koja bi uputila zamolbu J. P. Junckeru da dođe u Hrvatsku i onaj prst iskoristi pametnije – recimo priprijetiti potencijalnim izbjeglicama da ne dolaze u tolikom broju, jer nemamo love nakon utrošenih 28 milijuna kuna.

Uz ovo ima i jedna istinita i smiješna nezgoda koja mi se dogodila 1997. godine i malkice oslikava ovu priču zapadnog „čovjeka prema čovjeku“. Idem ja sa četverogodišnjim sinom u korčulansku marinu fotografirati ratnom prijatelju turistički brod za neki prospekt. Fotografiram ja tako taj prelijepi jedrenjak, kad najednom osjetim moj se sin naglo privio meni uz bedro. Pogledam što je, kad vidim neki mali psić od par kila trčkara uokolo bez uzice. Neki frajer se tu šeta i skužim da je taj „tigar“ njegov. „Vežite toga psa na uzicu,“ kažem mu. Kad on meni uz slovenski naglasak ne gledajući me kaže: “Ne pričam o primitivnim stvarima.“ Unoseći mu se u kadar odgovorim. „Znači ja što imam sina sam primitivan, a ti što imaš psa si možda moderan.“ Tada se javilo i nekoliko njegovih prijatelja sa obližnje jahte piranskih oznaka, dobacujući nešto protiv mene, valjda misleći da ću ga fizički napasti. „Vas publiko nisam ništa pitao,“ bezobrazno ću njima. Ovaj se sa psom uplaši i veli da će zvati policiju. Pogledam uokolo i vidim kod ulaza u marinu policijsku ophodnju. Pozovem ih rukom i oni ubrzo dođoše i nakon samo par rečenica zapovjede„Janezu“ da veže psa na uzicu. Znam da sam imao posla sa prepotentnom šačicom piranskih urbanih pirata, kojima bi Račan da je bio umjesto policajaca dao za pravo.

Šaliti se moguće napretek, ali demografska politika naravno nije samo poticanje novorođenih, već puno više i šire od toga što mora uticati na kompletnu promjenu načina života i opće klime u društvu koju ipak ne kreiramo sami. Ako smo dopustili da nas trećerazredni masonski nećaci, preko instaliranih „ekonomskih ubojica“ srede i ovako unište gospodarstvo, time i radna mjesta, onda se na žalost mora konstatirati da će veliki dio mladih koji završe bilo koje zanimanje gledati kako posao potražiti vani. Dakle, vratimo se na početak i konstatirajmo da je bilo koja demografska strategija na koju god se politiku oslanjala unaprijed osuđena na propast. To je u prvom redu samo političko pitanje pa se vratimo na „Pernarov saborski pjev“ u kojem je jasna poruka da se niti jedna reforma ili strategija tako širokih razmjera poput demografske ne može provesti bez dovođenja HNB-a u vlastite ruke. A to ipak priznajmo zvuči kao da ja sutra sjednem sa Slavenom Leticom u „Buldoga“ i objasnim mu da ne kukumače o mogućem napadu Srba i „svesavlja“ na Hrvatsku.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci