nacija.hr

DEMOGRAFSKA KATASTROFA: Pričaju o iseljavanju da bi sakrili vlastitu sramotu

Ana Herman je na svom Facebook profilu sasula grubu istinu u lice svim licemjerima koji kukaju nad lošom demografskom slikom Hrvatske i poručuje im: “Ne odlaze vaši nego naši!”

Tekst: Ana Herman

Tko o čemu, vojnik o skraćenju i tako dalje. Ista je stvar i s demografijom. Brojni su demografski zabrinuti, ali kad je o političarima riječ, zapravo govorimo o karijeristima, amaterima, profesionalno “zabrinutima” s nula, jedno ili maksimalno dvoje djece. I to ako dvoje uspiju napraviti/izroditi do četrdeset-i-neke zbog “težine” uhljebničkog života, laktarenja, samovolje, sebeljublja, obijesti, pijančevanja, promiskuiteta, spolnih bolesti, da ne kazemo pobačaja i sl.

I sada se ti isti koji nas uguraše u briselske zgradurine zgražaju nad iseljavanjem, a bili su perjanica, predvodnici bježanije: prvo, u naslijeđenom jugoslavenskom snobovskom maniru, po “ambasadama” MVP-a pa onda, kad su se pokazali i dokazali, i po okupatorskim sjedištima.

Ne razumijem što se netko s dokazanom neempatičnošću i prezirom prema rodu i narodu, državi i Bogu, ima zgražavati, tugovati i žaliti što “mladi odlaze”??? Pa ne odlaze vaši mladi, već NAŠI: nas koji imamo troje i više djece; nas koji smo ih rađali iz ljubavi prema domovini i u vjeri da Hrvatska treba i može biti bogata, dobra, pravedna, jaka, suverena i časna; nas koji smo najbolje godine proveli odgajajući djecu i sad ćemo ostati bez nje; nas koji smo zadnji trzaj pravih i zdravih hrvatskih gena; nas koje niste uspjeli dokrajčiti 1945.

Kako vas, jalove, debele i tuste, nije sram pričati o demografiji? Kako vas nije sram trabunjati o nečemu što ne znate što je? Vas izdajice, kukavice i služinčad? Jesmo li dotle došli da nam podržavatelji pobačaja pričaju o demografiji? Da nam babilonski žeteoci pričaju o Hrvatima? Da nam dezerteri pričaju o hrabrosti životnih bitaka koju nijednu nisu ni prepoznali, a kamo li dobili?

Nemojte pričati jer to je gotovo isto tragično i tužno kao novi Bleiburg koji ste htjeli i dobili. Šutite vi koji lice okrenuste od Krista, vi koji narod po uzvišicama kroz oganj provodite, koji u babilonsku kasu novce punite i hrvatske živote na pogane oltare šaljete dok se utrobe hrvatskih majki grče od tuge za djecom koju su rađale i odgajale, a sada se moraju rastajati od njih. Vi, koji sada na takve majke i očeve, na njihovu djecu ljagu bacate jer “odlaze”, a vi, beskorisni jalovi izjelice, kao lešinari ostajete ispisati smrtovnicu i zatvoriti zadnju stranicu hrvatske knjige.

Vas brine “demografija”, vas koji svaki na duši imate bar 10.000 hrvatske djece koju ste istjerali i 100.000 koja se, zahvaljujući vašim zakonima i vašim “vrijednostima” i “humanim načelima”, nikad nisu rodila?Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci