nacija.hr

Ustaše preuzele medije?!

Smiljan Strihić reagira na „Otvoreno pismo Vladi RH i HRT-u“ Antifašističke lige RH, a koje su prenijeli babilonski mediji i u kojem su iznesene teške klevete!

Tekst: Smiljan Strihić

Zadnjih se godina Zagrebom širi avet fašizma i to toliko snažno, da će ministar Božinović uskoro biti prisiljen vratiti sa ruske granice stotinjak vojnika dajući im specijalne američke samohotke naoružane topovima na „zvjezdanu prašinu“. To oružje je novijeg datuma i posebno konstruirano za borbu protiv urbanih zagrebačkih ustašoidnih fašista. Naročito se u toj ofenzivi protiv ustašoida skreće pozornost sadašnjim snagama reda da obrate pažnju na ove medijske klero i ine ustaše koji svojim drskim medijskim djelovanjem raspiruju fašizam u glave nevinih mladih zagrebačkih nevladinih zadrugara. Ti nevladini zadrugari nisu klasične seljačine, što bi netko zbog naziva zadrugar, drugar ili udrugar, mogao promisliti. Ne, naprotiv to su moderni urbani dečki i cure koje su matični fakulteti napustili i zaboravili pozvati na predavanja, te su oni tako zapušteni bili prisiljeni združiti se u zadrugare i udrugarice. Ne sumnjajte u krivu analizu misleći da zbog nevladinog zadrugarstva u tatinim garažama imaju spremljene traktore i kombajne ili neki agro alat. Ne, oni su doista predana skupina spremna i goloruka krenuti na militantne fašiste i cjelodnevno tumarati gradom prevrćući svaki i najmanji “ptičji“ drek u potrazi za perjem mrskih ustašoida.

Kad spomenuh „drek“ sjetih se večernjakove „ptice rugalice“ Zvonimira Despota, povjesničara i publiciste, koji osim istraživanja po livadama uokolo Jasenovca najviše voli skoknut do Čavoglava i tamo tezgariti svoje knjigice. Kad nije za tezgom, tada ga mještani u dvanaest kilometarskom krugu oko Jasenovca vide kako uporno kopa istražujući nije li Vukić poturio „ptičji drek“ budućim revizionistima i zalud kopačima jasenovačkog mita. Inače zna naš Zvone kao povjesničar „visoke brt. tonaže“ da Jasenovac do 1942. godine po registru berlinskih Židova nije na karti Europe zabilježen kao njihovo stratište, ali masonska dirigentska palica je jača i Despot mora svirati krive note poput jugoslavenskih mitomana Srboljuba Živanovića, Dragoljuba Tasića i Milana Bulajića. Ptica je sinonim slobode, a teško je i sličiti ptici, kad se perje na krilima „zamaže drekom“. Meni Zvone Despot najviše liči Bachovom „galebu Jonathanu Livingstonu“ polomljenih krila.

Nego kad već „letim“ moram priznati da onaj Duspara nema polomljena krila. On, brate leti li ga leti i za ne vjerovati – Antife prvi napisali recenziju njegova leta. Kažu da Elvis toliko visoko u svom ustaštvu leti, da iz visina lako vidi krug zemaljski. Tu za Dusparu nastaje veliki problem, što bi leteći za „duhom ustaštva“ ka nebesima mogao pogledavši dole ustanoviti da je Zemlja prenapučena Antifašistima obična „tabula rasa“. Ali to nije sve, jer prije par godina je jedan drski američki bogataš napuhao balon helijem, opremio ga kamerom i pustio do Dusparinih „ustaških“ visina. Imao je što i vidjeti na tridesetak kilometara visine. Zemlja je na njegovom tablet ekranu bila toliko zakrivljena da je ispisala slovo „U“. Naravno da se to „U“ najbolje ocrtavalo upravo nad Hrvatskom kad je kameri u horizontu bila sjeverna granica  prema Mađarskoj. Da je tako Amerikanac će provjeriti kod naših Antifa koji će za taj heliocentrični fenomen priupitati bratiju iz News bara. Naime njih će moj prijatelj Vlado pojuriti da ispitaju odnos horizonta u heliocentričnom i geocentričnom sustavu i da prouče predškolsku početnicu fizike koja tumači obje optičke točke konvergencije i „zakon o perspektivi“. Taj zakon jasno tumači da Mamića u Zagrebu vidiš pored sebe u punoj visini od 185 cm, međutim ako ode četiristo kilometara u Hercegovinu, ne znači da je ZAŠAO ispod zemlje kugle, već je samo OTIŠAO na ravnoj Zemlji navedene kilometre dalje i to što ga ne vidimo (a vidjeli bi ga s objektivom od 20 000 mm sasvim sitnog) zahvaljujemo masoniziranom medijskom igrokazu koji ga pravi velikim.

Dakle tragom ove sveopće eskalacije i sve masovnije pojave „ustašoida“, u sjevernim i zapadnim dijelovima grada danas će masonizirani centralni komitet vladinih zadrugara i udrugarica održati izvanredni Plenum sa samo jednom točkom dnevnog reda. To će biti razmatranje dodatnih dvojbi oko širenja „ustaške“ doktrine načinom da bi se ZET-u naložilo da prizna kako su ideju za prednje „filoustaško“ vjetrobransko staklo dobili od dizajnera Elvisa Duspare, te se istom zabranilo voziti tramvajem. Neka se usamljeni „ustašoid“ Duspara vozi svojim „ustašomobilom“ i konačno se odluči želi li biti ravnozemljaš na krugu zemaljskom ili obični „ustaša“ izložen antifašističkoj hajci antifašista „vascelog“ svijeta. Za drskog „filo ustaškog“ revizora Igora Vukića oformilo bi se mješovito kinološko-komunalno povjerenstvo koje bi istome zabranilo šetati psa po javnome prostoru kako taj Vukićev pas ne bi širio uokolo neprihvatljivi „filoustaški“ lavež.

Budući je čovjeku od Postanka do danas najteže bilo biti pametan, našim antifašistima, zadrugarima, udrugarima i zadrugaricama ostavljam da biraju.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci