nacija.hr

Krenu oluje, vjetrovi, munje, gromovi, led pada… i onda se odjednom sve smiri…

Htio bih nešto ispričati za što sam unaprijed svjestan da će se bezbožnici valjati od smijeha kada ovo čuju. No, ja ću svejedno ispričati i posvjedočiti o nečemu što redovito imamo naviku raditi unutar obitelji. I koliko god se bezbožnici i lažni licemjerni “katolici” smijali tome, to jednostavno funkcionira, a uspješnost je do sada 100%.

Naime, kad god vidimo da se sprema nevrijeme ili da bi moglo doći do munja ili gromova ili ako vidimo da krene padati led, moja obitelj se krene moliti Bogu Izraelovu da nas mimoiđe ta nevolja. Tada mi svi, od najmanjeg pa sve do mene kao glave obitelji, padnemo na koljena i molimo Svemogućeg Boga, Boga Izraelovog da po zagovoru svoga Sina Isusa Krista zapovijedi tom ledu, oluji, munjama, gromovima, vjetru da nas mimoiđe. Obavezno molimo da ostavi kišu kako bi žedna zemlja dobila potrebnu vodu, ali i da stavi svoj štit iznad našeg dvorišta.

I znate što? To funkcionira, ali svaki puta. Toliko sam siguran u uslišanje molitve da bih se čudom čudio kada se nevrijeme ne bi smirilo ili ako led ne bi stao padati.

Naravno, kada Bog Izraelov usliši našu molitvu, važno je ponovno Mu se obratiti, ali ovaj puta da bismo se zahvalili. I to je to. Funkcionira svaki puta.

Elvis DusparaLoading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci