nacija.hr

Još 2012. godine Hrvatska liječnička komora nokautirala sve one pristalice obaveznog cijepljenja koji osporavaju rad dr. Lidije Gajski

Tu i tamo neki plaćenički medij objavi neku vijest kako dr. Lidija Gajski nema pojma što govori, ili da se bavi pseudoznanošću. Ali, nisu samo oni ti koji imaju potrebu omalovažiti njen izuzetno važan angažman na temu cijepljenja.

Tako je 13. 09. 2012., prim. dr. sc. Bernard Kaić podnio Zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka Hrvatskoj liječničkoj komori protiv dr. Lidije Gajski.

U tom Zahtjevu je prim. dr. sc. Bernard Kaić smatrao da se izjave dr. Lidije Gajski “temelje na dramatičnom nepoznavanju područja cijepljenja”, ”negiraju sve stručne stavove današnje medicine” i “cijeli zdravstveni sustav u Hrvatskoj proglašavaju nekompetentnim i korumpiranim”

Povjerenstvo za medicinsku etiku i deontologiju je 13. 11. 2012. godine donijelo Mišljenje uz obrazloženje da je Povjerenstvo zauzelo stav da je zahtjev protiv dr. Lidije Gajski za pokretanje postupka pred Časnim sudom Komore neopravdan!

Znači, nema govora o pseudoznanosti!

Inače, koliko je meni poznato, dr. Lidija Gajski za svoja predavanja u kojima iznosi alarmante podatke o opasnosti cijepljenja dobija nagradne bodove od Hrvatske liječničke komore koji su joj potrebni za relicenciranje, a također i sudionici tih predavanja dobijaju nagradne bodove.

Sad se postavlja pitanje tko li je taj koji se bavi pseudoznanošću? Dr. Lidija Gajski za koju Hrvatska liječnička komora kaže da je takva tvrdnja neopravdana ili oni huškači koji pokušavaju osporiti znanstveni rad dr. Lidije Gajski?!

Elvis Duspara

 Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci