nacija.hr

Slave Sotonu i bacaju urok na Zagrepčane preko jumbo plakata?!

Ponovno smo svjedoci kako se sotonizam nonšalantno prikazuje ulicama Zagreba. Naime, na reklami kojom se pozivalo na događaj u Lisinski, komičar Russel Peters pokazuje s obje ruke sotonski znak, odnosno đavolje rogove kako taj okultni znak neki još zovu.

Za one koji ne znaju, to je općepoznati znak koji služi za međusobno raspoznavanje sotonista i vještica. Ujedno ima i svoju magičnu stranu te označava urok koji se baca na onoga prema kome je usmjeren. U ovom slučaju je to na sve prolaznike, vozače i putnike na Zagrebačkoj aveniji u Zagrebu.

Što se tiče same simbolike tog znaka, tu jednostavno nema rasprave što taj znak znači. On je toliko nedvosmislen da je svaka druga mogućnost isključena i ne postoji valjda strašniji znak koji netko može pokazati rukom.

A ako netko misli mudrovati oko značenja koje može imati taj odvratni znak rukom, neka slobodno prošeta od ove stranice i ne vraća se više.

Nego, dragi „katolici“ dok se vi hvalite svojom „hrabrošću“ što ste se prekrižili prije jela u nekom restoranu brze prehrane, sotonisti vam se rugaju na očigled?! I neka se rugaju, dano im je, jer da su u Hrvatskoj katolici većina, ovakvih plakata ne bi niti bilo! Ovaj plakat je samo pokazatelj vremena u kojem živimo.

Elvis DusparaLoading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci