nacija.hr

STRAŠENJE OSPICAMA SE NASTAVLJA: Dobio ospice iako je bio cijepljen i sad se žali što se džabe cijepio?!

Nekakav doktor u Dubrovniku se žali što je dobio ospice, a zamislite, bio je cijepljen?!

I što sad? Oni koji su upoznati s radom dr. Lidije Gajski jako dobro znaju da ta uvažena i cijenjena doktorica već godinama upozorava da ne postoji dovoljna količina znanstvenih istraživačkih studija koja govori da je cijepljenje korisno i sigurno!

Jel’ itko shvaća što to govori dr. Lidija Gajski? Evo, još jednom za one koji sporo čitaju ili sporo misle: ne postoji dovoljna količina znanstvenih istraživačkih studija koja govori da je cijepljenje korisno i sigurno

To konkretno znači da ne samo da ne znamo je li cijepljenje sigurno nego čak, prema riječima dr. Lidije Gajski, nemamo niti dovoljnu količinu znanstvenih istraživačkih studija koja kaže da je cijepljenje uopće učinkovito!!!

Zato hvala doktoru koji je objavio vijest da iako je cijepljen, ipak uspio dobiti ospice.

Zamislite, čovjek se lijepo cijepi da ne bi dobio ospice i umjesto da je zaštićen, on dobije ospice?! Kako sad to???

Tko će priznati da si se badava cijepio i da su cjepiva neučinkovita kad je lakše optužiti one koji se, eto, nisu cijepili?! Netko mora biti kriv, zar ne? A nećemo valjda priznati da su cjepiva neučinkovita?!

Znači, ako smo dobro shvatili, da su se i ostali cijepili kao on, tada bi i oni, poput njega, bili jednako neučinkovito nezaštićeni?! I onda tako neučinkovito zaštićeni ne bi mogli dobiti ospice od kojih nisu zaštićeni?!

U svakom slučaju, od srca zahvaljujemo dubrovačkom doktoru što je tim svojim statusom potvrdio da, makar u njegovom slučaju, cjepiva ne štite od zaraznih bolesti.

Elvis DusparaLoading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci