nacija.hr

Babilonci su, kako god čovjek okrene, i dalje samo smiješni?!

Jel’ im neugodno? Ma, nije. Mislim, svakome tko imalo ima obraza bi bilo neugodno, ali njima nije.

O čemu se radi? Evo, upravo vidim da je na 24sata.hr objavljena „vijest“, a potpisana je HINA, da se odgađa, ni manje ni više nego turistički let oko Mjeseca?! Pazite, oni to ozbiljno izjavljuju?!

Kao ono, lete svaki sat, pa je sad to nešto redovito što se odgađa? No frks, uskoro, samo da još poštelamo sve animacije i specijalne efekte kako bi tuljane, koji radosno plješću rukicama, mogli praviti još većim tuljanima. Ipak je to filmska industrija koja prodaje obmanu.

Žalosno je što je ovo objavljeno kao ozbiljna vijest, a ne u nekoj humorističnoj rubrici! Mada, to i nije loše, jer ako je ovo ozbiljna vijest, kakve su im tek ostale?!

Nego, NASA tvrdi kako se Van Allenovi pojasevi ne mogu proći zbog iznimno visoke radijacije, ali to je ipak NASA pa oni nemaju pojma, zar ne? Tko im je kriv što ne čitaju 24 sata?

Zato, neka ti, jadni turisti koji cupkajući stoje u redu kako bi otišli na Mjesec, traže da se angažiraju „stručnjaci“ iz HINE i 24 sata pa da se konačno riješi i taj malecki problem oko Van Allenovih pojaseva.

Meni bi bilo neugodno, ali njima, eto nije. Kao što im nije niti neugodno objaviti crtež kao ilustraciju umjesto prave fotografije?! A, da, zaboravio sam da ne postoji fotografija Zemlje iz svemira gdje se vidi kako izgleda ta „kugla“, pa se zato moraju snalaziti crtežima, kompozitima, animacijama,…?!

Elvis Duspara

 Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci