nacija.hr

Skup potpore Karolini Vidović Krišto ispred HRT-a!

U ponedjeljak, 4. 6. 2018. u 14.30 održat će se skup potpore Karolini Vidović Krišto kojoj, kako smo saznali od GI „Ivo Pilar“, nekakvo vijeće HRT-a želi uručiti otkaz?! Zašto otkaz? Što li je to Karolina Vidović Krišto tako učinila ili zgriješila da bi joj prijetio otkaz? Pa, nećete vjerovati,  zbog njenog  ni manje ni više nego profesionalnog odnosa prema poslu koji obavlja!

Naime, Karolina Vidović Krišto je kao urednica izuzetno gledane emisije „Dobar dan Hrvatska“, zamislite sad, dozvolila da gost bude Igor Vukić i pri tome predstavi svoju tek izašlu knjigu „Radni logor Jasenovac“.
I umjesto da se javna televizijska kuća, onako čisto novinarski, tragom informacije, pozabavi još dublje tezom koju Igor Vukić na znanstveni i stručni način obrazlaže, mi sad gledamo hoće li ili neće Karolini Vidović Krišto biti uručen otkaz?!

Dakle, ovdje se ne radi o tome je li istina ono što govori Igor Vukić, nego o tome da komunisti i dalje ne dozvoljavaju preispitivanje njihove istine. Onome koji imalo razmišlja, to baca sumnju da njihova istina, a koja se boji suočiti s nečijom drugom istinom, u biti i nije istina nego najobičnija laž!

Hoćeš li je podržati i doći ispred HRT-a u 14.30 ili ćeš samo odmahnuti rukom?

Neka svatko odgovori sam za sebe jer ona u ovom trenutku predstavlja i tvoju ženu i majku i sestru i kćer. Ona predstavlja i onu Hrvatsku koju mnogi još uvijek sanjaju. Slobodnu i ponosnu.

Elvis DusparaLoading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci