nacija.hr

Koliko bi trebalo biti dovoljno sakupiti potpisa za održavanje referenduma?

Onoga trenutka kada bude postojala kritična masa pojedinaca koji će odlučiti da ne žele više tovariti svoje grijehe na ukupno breme grijeha hrvatskog naroda, tada se Bog može smilovati i Hrvatima dati bolju vlast.

Tekst: Elvis Duspara

Dok sam bio demokrat i mislio da referendum ima smisla te da treba slušati volju naroda zalagao sam se da se održi Referendum o referendumu na kojem bi se voljom naroda spustio potrebni broj potpisa i povećalo vrijeme sakupljanja.

No, gledajući rezultat referenduma u Irskoj po kojem su Irci odabrali se priključiti krvoločnim narodima koji ubijaju vlastitu djecu u utrobi majke, sve sam više siguran da broj potpisa ne da ne treba spuštati nego čak, naprotiv, dignuti toliko da nikada nikome ne padne na pamet da može održati referendum o bilo čemu.

Naime, da Irci nisu imali referendum, u Irskoj bi se djeca i dalje slobodno rađala bez straha da će biti ubijena. S obzirom da su Irci sakupili dovoljan broj potpisa tako su mogli i održati referendum o ubojstvu nevine djece. Konačni rezultat duhovnog stanja Iraca je takav da se djeca više neće slobodno rađati u Irskoj.

Znam da neki ne shvaćaju o čemu pričam, ali batina ima dva kraja. Ako ti misliš tući neprijatelja s referendumom, a kako znaš da sutra tebe netko neće tući istom tom batinom? Želim reći svim tim „demokratima“ da se ne čude i ne plaču ako za nekoliko godina bude prikupljanje potpisa za nešto, što je onima koji su sada za referendum, potpuno neprihvatljivo.

Nekada je naprosto nešto bolje ne dirati. Pogotovo ako imaš krive procjene. Jednom je general Glasnović rekao da je u svakom vojnom djelovanju važno poznavati: neprijateljski pravac djelovanja i prijateljski pravac djelovanja. Što ako ti propadne referendum, tko će poslije to ispraviti i na koji način? Ili, još gore, što ako ti, kao u Irskoj, referendumom odluče da žele ubijati djecu? Na koji način to misliš ispraviti? Nekim zakonom? E, ne ide to tako. Ono što si dobio referendumom, to onda referendumom i mijenjaš!

Gledajući duhovno stanje u Hrvatskoj, javno se zalažem da se potreban broj potpisa na četiri milijuna stanovnika umjesto sadašnjih deset posto digne na 40 milijuna!

Ako netko misli da sam se ja predao, e nisam. Ja samo pozivam na najtežu moguću bitku koju netko može voditi. To je bitka sa samim sobom! Onoga trenutka kada bude postojala kritična masa pojedinaca koji će odlučiti da ne žele više tovariti svoje grijehe na ukupno breme grijeha hrvatskog naroda, tada se Bog može smilovati i Hrvatima dati bolju vlast.

Zato bi bolje bilo da oni koji žele dobro Hrvatskoj, umjesto referenduma, počnu primjenjivati recept koji don Anđelko Kaćunko već godinama zagovara: MOLI-RADI-RODI!Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci