nacija.hr

Pakao na ulicama Hrvatske: Bruce Willis reklamira Pakao?!

Poznati američki glumac Bruce Willis čije smo filmove rado znali gledati ovih dana na ulicama Hrvatske i preko televizije reklamira piće pod nazivom HELL?! Za one koji ne znaju engleski, hell na hrvatskom jeziku znači Pakao. Tako Bruce Willis poziva Hrvate da u sebe unesu ni manje ni više nego napitak kojemu je ime Pakao???

U televizijskom spotu u kojem glumi Bruce Wiilis, čuje se glas, a koji bi trebao biti njegov, gdje govori:

„Bilo je vrijeme kad sam pio kavu. Mnogo kave. To vrijeme je odavno završilo. Prebacio sam se jer želim pratiti novi trend. Energija. Okus. Snaga. Što još trebate? Za mene je to dovoljno.“

Pri tome Bruce Willisa loče iz neke limenke na kojoj piše HELL, odnosno PAKAO?!

Znači, Bruce želi pratiti novi trend koji mu daje energiju, okus i snagu, a taj trend bi trebao biti Pakao?!

I sad neka netko kaže kako je Hrvatska katolička zemlja?! U toj istoj „katoličkoj“ zemlji, ne samo da je dozvoljeno reklamirati nego i prodavati nešto pod tim nazivom?

Za one koji ne znaju, Pakao je kršćanski pojam i označava mjesto gdje borave demoni i sam Sotona.

Ova reklamna kampanja za Pakao je uvredljiva i sablažnjiva za bilo kojeg čovjeka jer se tu radi o veličanju zla i kudikamo veće opačine nego ju itko može zamisliti, a kamoli za nekoga tko se naziva kršćaninom. No, ona je ujedno i pokazatelj licemjernog stanja u državi, ali i Crkve kojoj se ispred nosa događaju ovakve stvari.

Neka se svatko zapita jesu li se Hrvati, poput Bruce Willisa, stvarno prodali đavlu?

Elvis DusparaLoading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci