nacija.hr

Golim rukama kidao asfalt?!

Draško Stanivuković, odbornik u Skupštini grada Banjaluke objavio je na svojoj Facebook stranici nesvakidašnji video. Naime, u tom videu on ukazuje na lošu kvalitetu postavljenog asfalta u ulici Davida Štrbca, a za koju pretpostavljamo da se nalazi u Banjaluci. Sam video je u tek nekoliko sati postao viralan iz razloga što Draško Stanivuković uspijeva golim rukama trgati asfalt kojega on na kraju videa naziva predizborni asfalt.

Ako se netko sada misli: “Pa, to je u susjednoj državi i kakve to veze ima s nama?” neka se zamisli kakve sve stvari prolaze i kod nas u Hrvatskoj samo se o njima ne zna. Imamo i mi naših “predizbornih asfalta” koliko nas je volja, a narod, polupan kakav već jest, bira upravo one koji će im i dati kvalitetu poput asfalta kojega Draško na videu trga golim rukama.

Iako nam je Draško Stanivuković kao političar potpuno nepoznat i ne znamo koja su njegova uvjerenja, iz ovoga što je pokazao vidljivo je da se radi o mladom čovjeku kojega smeta nemar i neodgovornost onih koji bi trebali brinuti o narodu kojega predstavljaju.

Zato Draško, veliko hvala za ovaj video jer “predizborni asfalti” su valjda svugdje isti. A kako se čini, i narod koji bira. Ili, makar misli da bira.

Pogledajte video u nastavku i sami se uvjerite…Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci