nacija.hr

155-metarski model Noine Arke otvoren u Kentuckyu – ateisti bijesni

Muzej izgrađen kao model pune veličine Noine Arke, okružen tematskim parkom pod nazivom Ark Encounter, otvoren je 7. srpnja 2016. godine, u američkoj saveznoj državi Kentucky.

Svrha modela Noine Arke jest pokazati javnosti kako je stvarna Noina Arka, izgrađena prije nekih 4500 do 5000 godina, prije globalnog katastrofičkog Potopa, mogla izgledati izvana, a osobito iznutra, te kako su Noa i njegova obitelj mogli obaviti sve poslove vezane uz izgradnju Arke i tijekom boravka u Arci.

Od same najave gradnje modela Arke, pa sve do danas, ateističke, liberalne i homoseksualne organizacije, uznemirene uspjehom ove Božjom Objavom motivirane ideje i velikim zanimanjem javnosti za temu Noine Arke, izražavaju veliku netrpeljivost prema autorima modela Arke, a neki od njih prosvjeduju u blizini modela Arke.

Ateiste i liberale osobito uznemiruje činjenica da su na izradi unutrašnjeg postava modela Arke radili doktori prirodnih znanosti koji otkrivaju javnosti znanstvene činjenice geologije koje pokazuju da Zemlja ne može biti stara niti milijunima godina, a pogotovo nikako ne može biti stara 4.6 milijardi godina, te biološke činjenice koje pokazuju da se darvinovska makro-evolucija nikada nije dogodila i da se biološki niti ne može dogoditi. Posjetitelji mogu upoznati znanstvene činjenice koje upućuju na to da se biblijski globalni katastrofički Potop prije 4500 do 5000 godina zaista dogodio i da nove analize fosila pokazuju da fosili nisu stari milijunima godina, već da su nastali kao rezultat vrlo brzog zatrpavanja stvorenja u katastrofičkom djelovanju vode koja je brzo taložila sedimente koji su zatrpavali stvorenja.

ark encounter ateisti ljuti

Članovi ateističkih organizacija prosvjeduju uznemireni uspjehom modela Noine Arke i jasnom porukom modela Arke.

Očekuje se da će oko dva milijuna posjetitelja godišnje posjetiti ovaj model Arke.

Javnosti, a osobito djeci, posebno je zanimljivo vidjeti kako su mogli izgledati mladi primjerci dinosaura koje je Noa smjestio u Arku.

ark encounter dinosauri

ark encounter dinosauri 4

Mladi primjerci i najvećih tipova sauropodnih (dugovratih) dinosaura bez problema su stali u kavez Noine Arke. Prema fosilima znamo veličinu mladih primjeraka sauropodnih dinosaura.

ark encounter dinosauri 2

Mladi stegosauri u Noinoj Arci. Modeli prikazuju mlade stegosaure u stvarnoj veličini.

ark encounter dinosauri 5

Mladi dinosauri u kavezu Noine Arke.

Povezano s temom pročitajte:

Nauk Katoličke Crkve: Noa i Potop su stvarna povijest

Katolici kreacionisti na konvenciji Američke geofizičke unije prezentirali dokaze o maloj starosti fosila dinosaura i brzom nastanku stijena

Katolički svećenik, teolog i prirodoznanstvenik: Katolička Crkva naučava da su događaji prvih 11 poglavlja Knjige Postanka stvarna povijest

T-Rex i drugi dinosauri pomeli Darwina i hipotezu evolucije

Dinosauri su živjeli u isto vrijeme sa svim drugim tipovima stvorenja

Genetika i katolička vjera u suglasju: Adam, Eva i Noa su povijesne osobeLoading…

Vezani članci