nacija.hr

OTVORENO PISMO KATOLICIMA

Dragi katolici! Hvaljen Isus i Marija!

Obraćam vam se ovim pozdravom jer je takav pozdrav krasio naše pretke dugi niz teških i krvavih, ali i slavnih stoljeća, kada smo se borili za krst časni i slobodu zlatnu. Nadam se da zbog ovog pozdrava neću biti proglašen kao nazadan, rigidan, srednjovjekovni, klerikalan i nekim drugim bogatim epitetima i uvredama kojima smo mi katolici i naša Crkva izloženi. Dapače, priznajem da bih volio češće čuti ovaj pozdrav u našim međusobnim susretima.

Statistike kažu da je nas katolika, prema zadnjem popisu stanovništva, u RH 86,28%, dok je oko 5% ostalih kršćana. Iz ovakve statistike moralo bi proizaći i to da u društvu i institucijama hrvatske države vladaju odnosi, zakoni i sustav vrijednosti koji nije protivan katoličkim vrijednostima. Međutim, svjedoci smo da nije tako. Stanje je upravo suprotno. Problem je u tome što smo mi samo formalno većina, međutim, mnogi su odbacili vrijednosti koje su svojstvene katolicima.

Možda ćete pitati koje vrijednosti smo mi to odbacili i zar nije politika odvojena od vjere? Politika nije odvojena od vjere. Katolik u politici bi morao zastupati vrijednosti i stavove koji su u suglasnosti s njegovom vjerom. No, svjedoci smo da je u Saboru, većini bivših vlada i svuda, pretežan broj papirnatih katolika, no oni su u praksi odbacili te vrijednosti i izabrali rušiti, ismijavati ili barem pasivno promatrati rušenje naših vrijednosti. Mi smo odgovorni za to jer smo šutjeli, jer smo birali navodno manje zlo, tako da je ZLO iz izbora u izbore, iz Vlade u Vladu, iz Sabora u Sabor sve više raslo i poplavilo nas, osiromašilo, a našu djecu u bijeli svijet, trbuhom za kruhom ili bijeg od zlostavljanja medija i institucija, izagnalo.

Draga braćo katolici. Na nama je da odgovorimo na pitanja:

1. Hoćemo li i dalje birati stranke i ljude koji su samo putem abortusa „legalno“ izmasakrirali i u kozmetičku industriju ili u kanalizaciju bacili ostatke više stotina tisuća abortirane djece? Ako ćemo glasati za njih dionici smo njihovih nedjela ubojstva nevinih ljudskih bića. Odluka ja na nama. Zato BIRAJ DOBRO!

2. Hoćemo li svoju djecu prepustiti i dalje pedofilskom tzv. Zdravstvenom odgoju. Odgoju koji od naše djece čini seksualno roblje, uništava intimu naše djece i posljedično katoličku Hrvatsku briše s lica zemlje. Zato BIRAJ DOBRO!

3. Hrvatska će uskoro postati najsiromašnija zemlja EU i jedna od najsiromašnijih zemalja Europe. Dosadašnji vlastodršci (tzv. desni i tzv. lijevi)nudeći nam mrvice govore da glasamo za njih. Još jednom nas lažu oni koji su u svjetonazorskoj koaliciji. Naša mladež odlazi u tuđinu bez nade u povratak u domovinu. Institucije nas zlostavljaju. Mediji su u vlasti komunista i jugofila, pedofila i gey lobija. Tako će i ostati ako nećemo odbaciti njihova lažna obećanja i umilna predizborna blejanja. Zato BIRAJ DOBRO!

4. Već vidimo velike plakate i nasmiješena lica vođa tzv. velikih stranaka. One su velike zbog milijuna i milijardi kuna, eura i dolara opljačkanih od nas, a mi smo im, zbog njihovih lažnih obećanja, dali glas. ONI stalno tvrde da su ONI DRUGI veće Zlo od njih, odnosno da su ONI manje ZLO. Nikada nam nisu ponudili ZLOMJER kako bismo utvrdili njihovu zloću. No, jasno nam je da je iz izbora u izbore sve VEĆE ZLO. Ne vjerujmo im. Zato ne birajmo ni manje ni veće zlo, nego BIRAJ DOBRO.

5. Dosadašnji vlastodršci održali su jasenovački mit te i tzv. lijevi i tzv. desni nemaju nikakvu namjeru potpuno rasvijetliti događaje u i oko Jasenovca od 1941. do 1952., kad je vjerojatno zatvoren Jasenovački logor. Ti tzv. lijevi i tzv. desni neće pokrenuti sveobuhvatna znanstvena istraživanja i iskapanja lokaliteta masovnih grobnica u Jasenovcu jer bi se time srušio komunistički i velikorpsko-jugoslavenski mit i puna istina došla do našeg naroda i svijeta. Ovim bi se zadao smrtni udarac velikosrpstvu i jugoslavenstvu u Hrvatskoj, a to oni neće učiniti. Zato BIRJJ DOBRO!

6. Oni su nas katolike lustrirali iz političkih stranaka, vlada, Sabora, sudstva, Hrvatske narodne banke, a zadržali moć manjine, sluga tuđinskih interesa, velikosrpske ideologije i zaštite komunističkih zločina. Mi smo im samo sluge koje s prijezirom gledaju. Zato konačno BIRAJ DOBRO!

Ovo su samo neka od pitanja koja sebi kao katolicima moramo postaviti i učiniti ono što smo dužni da Hrvatska krene putem slobode, razvoja i zajamčene budućnosti. Dužni smo odbaciti zlo i BIRATI DOBRO.

U Zagrebu, 15. listopada 2015. godine

Mate Knezović, predsjednik Obiteljske strankeLoading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci