nacija.hr

Katolici kreacionisti na konferenciji Društva geoznanosti Azije i Oceanije prezentirali dokaze o maloj starosti fosila dinosaura i brzom nastanku stijena

Znanstveni dokazi za doslovno-povijesnu točnost izvještaja o Stvaranju i globalnom Potopu ponovno dobili prostor na sekularnoj prirodoznanstvenoj konferenciji:

Tekst: Ivan Rusarin

Početkom kolovoza 2015. godine, Asia Oceania Geosciences Society (AOGS), u službeni program svoje konferencije, u sekciju biogeoznanosti, uvrstila je dva izlaganja katolika znanstvenika kreacionista iz katoličkog Kolbe centra za izučavanje Stvaranja (The Kolbe Center for the Study of Creation) pod naslovima “Soft Tissue, Collagen and Significant 14C Content in Dinosaur Bones – What Does it Mean?” i “Archaeological and Historical Evidence for Significant Catastrophes within the Holocene Period” o najnovijim dokazima da se starost fosila dinosaura mjeri u tisućama godina, te o arheološkim i povijesnim dokazima za istovremeno življenje dinosaura i ljudskog roda (sažetke izlaganja vidi ovdje).

Ove činjenice snažno upućuju na na to da se globalni katastrofički Potop iz biblijske Knjige Postanka zaista dogodio prije nekih 4500 do 5000 godina, te upućuje na povijesnu pouzdanost biblijske kronologije, upravo kao što su nepokolebljivo vjerovali svi oci i naučitelji Katoličke Crkve.

PoetakPotopa

Podsjetimo se da je i na konvenciji Američke geofizičke unije (American Geophysical Union) u San Franciscu, kao službeni dio programa te ugledne znanstvene konvencije, 17. prosinca 2014. godine, također bilo uvršteno kreacionističko predavanje znanstvenika katolika kreacionista iz Kolbe centra za izučavanje Stvaranja koje je bilo istoga sadržaja (vidi ovdje).Loading…

Vezani članci