nacija.hr

Kada hrvatska Vlada misli konačno zaposliti vodoinstalatera? Domovina

Kada hrvatska Vlada misli konačno zaposliti vodoinstalatera?

Mudar čovjek se ne bavi simptomima nego rješava uzrok problema. Simptomi su tu samo da bi ukazali na problem, ali nisu rješenje.

Tekst: Elvis Duspara

Nije prošao niti cijeli dan otkako je Hrvatska otvorila granice, a vladajući i “njihovi” mediji su već počeli skičati da ne znaju što će ako počnu dolaziti deseci tisuća “izbjeglica” jer se s time ne mogu nositi. Ma, nije valjda? Pa, kako to da se ne mogu nositi? Ja mislio da mogu i da znaju što rade.

Sve okolne države zatvaraju svoje granice i gledaju kako da se spase od onoga što slijedi, ali ovi “naši”, koji toliko vole Hrvatsku da su je spremni prodati za možda neki novi kredit, širom raširili ruke. Kada shvate što rade mogu se tim raširenim rukama udarati u glavu, ali možda bude kasno.

Svaki vodoinstalater zna ako je negdje cijev začepljena da ako pusti vodu da ta voda mora negdje se preliti i da će doći do poplave. U slučaju poplave mudar čovjek zatvara ventile i rješava problem. No, kako mi u Vladi nemamo niti jednog vodoinstalatera, možda bi trebalo pod hitno poslati jednog koji bi ove amatere trebao podučiti osnovnim stvarima iz fizike.

Ne znam što se mota po “mudrim” glavama, ali ako okolne zemlje zatvore granicu, čak i da se ne radi o invaziji vojske, a što će Hrvatska sa tolikim brojem ljudi? Nitko ne zna konačnu brojku koja može ući u Hrvatsku niti može prognozirati. Onaj mučenik na televiziji pokazuje Robne rezerve Hrvatske kao da ih je on sam skupljao. Zaboravlja za što služe te Robne rezerve i da su one u slučaju rata ili neke katastrofe. Što će kada potroše te naše Robne rezerve? Hrvate ostaviti na cjedilu bez ikakvih rezervi?!

Gdje je taj vodoinstalater bilo u vladajućoj stranci, bilo u opoziciji, koji će Europskoj Uniji reći: “DOSTA! Mi više ne možemo primiti!!!”

Dok se čeka vodoinstalater koji će zatvoriti ventil, neznalice računaju da će dobiti neke pare od Babilonske Bludnice koja ne zna što će sama sa sobom. Da ne bi bilo zabune i da mi ne bi neki podmetali, kada kažem Babilonska Bludnica onda tu izričito mislim na Europsku Uniju koja je nastavak propalog Rimskog carstva.

Da se vratim na pare, kada je netko spreman sve učiniti za pare, onda je meni prva asocijacija na prostitutke. E sad, dokad će u Vladi biti ljudi s karakterom žena slaboga morala koje možete kupiti za neku sitnu lovu, a ne vodoinstalateri? To ima veze s onima koji “biraju po svojoj savjesti”. Ima uzrečica: “Kakav narod, takva vlast!”

Inače, svi ti “humanitarci”, koji su najobičniji licemjeri, nikako da se zapitaju što je dovelo i dovodi do ovoga stanja kojem svjedočimo. Oni se ponose NATO savezom, umjesto da djeluju na svoje “saveznike” pa da se što prije zaustavi rat u Siriji. Logika je vrlo jednostavna, zaustaviš rat i onda više nemaš niti “izbjeglica”.

Ma, lako bi bilo kada bi Hrvati shvatili tko im je pravi i jedini Saveznik na koga se trebaju i mogu osloniti. No, duhovno polupani narod misli da je NATO savez onaj koji će ih štititi pa nije niti svjestan da je time prekršio obećanje Svemogućem Bogu koje su njihovi preci dali da nikada neće voditi osvajačke ratove.

Umjesto NATO saveza, Hrvati bi se morali okrenuti Gospodaru svih bitaka i s Njime ponovno uspostaviti savez. Vrlo brzo bi vidjeli da je Bog vjeran onima koji ga ljube i vrše Njegove zapovijedi.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci