nacija.hr

U Hrvatskoj nema 10% homoseksualaca nego tek 0,2%?! Domovina

U Hrvatskoj nema 10% homoseksualaca nego tek 0,2%?!

Često se zna čuti da homoseksualaca u Hrvatskoj ima oko 10% od ukupnog broja stanovnika. No, da li je to točno i na koji način se došlo do te brojke od 10%?

Tekst: Elvis Duspara

Gledajući televizijske serije, medije i propagiranje homoseksualnog ponašanja, a pogotovo na aktivnosti homoseksualnih udruga, čovjek bi pomislio da homoseksualaca ima i više nego tih famoznih 10% s kojima nas bombardiraju.

Prije nekoliko godina sam razgovarao s gospodinom Marijom Živkovićem, voditeljem Obiteljskog centra koji mi je dao jednu zanimljivu matematičku metodu kojom se može približno odrediti koliko je zapravo homoseksualaca u Hrvatskoj.

– U Hrvatskoj je evidentirano oko 900 zaraženih virusom HIV-a. – započeo je Marijo Živković.

Kako mi je pojasnio, od ukupnog broja zaraženih virusom HIV-a, po statistikama polovica su homoseksualci. Što bi u slučaju Hrvatske značilo da su od tih 900 njih 450 homoseksualci.

– Prema podacima Centra za prevenciju AIDS-a u Zagrebu u ukupnoj populaciji homoseksualaca njih 5% je zaraženo virusom HIV-a. – nastavio je Marijo Živković.

I stvarno, ova jednostavna metoda koju je koristio Marijo Živković genijalno ukazuje na stvarnu brojku homoseksualaca u Hrvatskoj.

– Znači, ako je u Hrvatskoj 450 homoseksualaca zaraženo virusom HIV-a, onda je ukupan broj homoseksualaca sve skupa negdje oko 9000. – poentirao je Marijo Živković i time srušio mit od nekih 400.000 homoseksualaca u Hrvatskoj.

E sad, ako se uzme da je taj izračun točan, onda po toj logici od nekih četiri milijuna Hrvata nemamo 10% homoseksualaca nego puno manje. A koliko je to u postocima?

Opet jednostavna računica za prvi osnovne, uzme se broj homoseksualaca i podijeli se s ukupnim brojem stanovnika i pomnoži se sa 100. Dakle, 9000 podijeljeno na 4.000.000 puta 100 je 0,225%.

Dakle, sljedeći puta kada budete čuli da vam netko tvrdi da u Hrvatskoj ima oko 10% homoseksualaca onda mu recite da to nije točno nego je točnije da ih ima oko 0,2%.

Naravno, postavlja se pitanje i zašto se, prema pisanju medija, godišnje izdvaja oko 3,5 milijarde kuna za rad raznih homoseksualnih i ostalih udruga koji čine tek 0,2% populacije dok se s druge strane roditelje koji žele imati djecu tretira kao kriminalce čija su djeca teret države?

Tko god razmišlja zna odgovor. Zato što vi uporno birate “po svojoj savjesti” stranke koje zastupaju ne one koji su nastavak života nego onih 0,2% koji znače njegov nestanak.

Da parafraziram biskupa Uzinića, gledajte na to pozitivno jer dolaze oni koji ne ubijaju svoju djecu nego ih rađaju i tako nastavljaju život.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci