nacija.hr

Seobe naroda Domovina

Seobe naroda

Masonizirani vladari Novog svjetskog poretka dobro znaju da je nagli i veliki priliv izbjeglica na tlo Njemačke nužan sada i odmah, kako bi se Njemci usredotočili na zbivanja u kući i bili oslabljeni za bilo kakva “očijukanja” sa Rusijom. To masonerija dobro zna iz bliže povijesti – kada je dolazilo do geostrateških torbulencija, tada je skrivena ljubav Rusa i Njemaca dolazila na vidjelo.

Tekst: Smiljan Strihić

Svakodnevni val izbjeglica iz arapskih zemalja, glavna je medijska tema čitave Europe, a posebno zemalja u našem bližem okruženju. Vidjeli smo navodnu aroganciju makedonske policije, potom otpor desnih mađarskih stranaka, dok se srpski političari baš i ne oglašavaju. Prepune su naslovnice navodno jadnih i ratom ugroženih izbjeglica koje u težnji za boljim životom masovno hrle u razvijene zemlje zapadne Europe, posebice Njemačku, Austriju i Švedsku. Zapravo cilj ove umjetne “Seobe naroda” je ISKLJUČIVO Njemačka, dok su ove ostale zemlje samo medijska smicalica i podmetanje, kako bi iste putem javnosti i mehanizama EU izvršile pritisak na Njemačku ako se dogode bilo kakvi otpori primanju emigranata u ovoj fazi.

Medijski prostor je već unaprijed ispunjen pozitivnim napisima i stavom o potrebi propuštanja izbjegličkog vala prema Europi, tako da bilo koji suprotni stav o tom pitanju biva unaprijed proglašavan primitivnim i nazadnjačkim. Budući je kontrola medija od strane masonerije jedan od najvažnijih strateških elemenata za ovu planiranu “Seobu naroda” možemo na nekim portalima u Hrvatskoj pročitati površne i gotovo estradnjačke analize čitavog problema izbjeglica. To su tzv. geostrateške analize koje je u ovom času doista teško iznositi, budući se još nisu dogodili neki važni momenti, a to je dolazak prvog vala izbjeglica na ciljana “odredišta”. Dok se to ne dogodi, ova druga faza probnog balona “Seobe naroda” uz unošenja nereda u srce europskih zemalja teško može biti dublje analizirana. Tu se poput nedavnih građanskih nemira u Francuskoj očekuju reakcije brojnih uvjetno rečeno desnih stranaka na tlu EU i što je najvažnije reakcije političke i ine javnosti, obzirom da EU, po riječima Zorana Milanovića nema plan niti strategiju za ovaj val izbjeglica??? Naravno da će tu biti i desnih stranaka kontroliranih od masonske vrhuške, koje već prave nerede po Njemačkoj, a koje će na ekstreman i neprihvatljiv način reagirati sa brojnim incidentima, paleži, pa i ubojstvima, te dovesti Njemačku na prag općeg kaosa što masonizirani vladari Novog svjetskog poretka i priželjkuju. Ali gledajući realno, Europa od Drugog svjetskog rata do danas nije bila suočena sa većim problemom.

Kao prvo važno je naglasiti da ovu umjetnu “Seobu naroda” diktira svjetska masonska velevlast nastanjena na istočnoj obali Sjedinjenih Država sa centrom u Velikoj loži Engleske, koja inače kontrolira sva politička, gospodarska, financijska, vojna, pa tako i izbjeglička gibanja diljem svijeta, tako da medijski naslovi kako ove “seobe”vodi Rotschild i neki ljudi oko njega doista zvuče paušalno i neozbiljno. Ovaj se ozbiljan problem ne smije gledati kroz naočale Davida Ickea, ili Jima Marrsa, jer bi nas takvo opisivanje i gledanje na ovaj problem dovelo do krivih zaključaka i nebuloznih navoda kako ova događanja podupire Wall street i londonski City, što je na razini gore spomenutih pisaca. Naročito neprihvatljivo zvuči izjava Pape Franje koji poručuje svijetu da je neprihvaćanje izbjeglica jednako ratnom zločinu, kada znamo da Australija uopće ne prihvaća izbjeglice iz Indonezije i Oceanije, već ih odmah deportira u matične zemlje, pa bi tako po izjavi Pape ta država sa miljunima katolika i drugih kršćana mogla biti percipirana kao zločinačka, što naravno nije tako, stoga bi Vatikan morao istoj uputiti duboku ispriku. Ne treba nasjedati ni na nekadašnje “Huntingtonove teze” o sukobu civilizacija, koji se već desetljećima najavljuju i potenciraju, naročito glupavim navodima kako dio izbjeglica ne želi primiti hranu i pomoć, jer imaju oznaku Crvenog križa. Naravno da su i ti navodi pogurani od masonskih medija kako bi što širi sloj javnosti bio inficiran sa apriornom odbojnošću prema bilo čemu što dolazi, ili ima veze sa Islamom. To su toliko nevažne i na “holivudskoj” razini iznesene činjenice da im ne treba davati važnosti, jer masoneriji se žuri i žele nerede i kaos u što brže i u što većoj mjeri potencirati na svim razinama. Tako svakodnevno pratimo putem kontroliranih medija kako su izbjeglice stradale u nekom brodu, potom se ugušili u kamionu, a zadnja izvješća govore o desecima mrtvih, pa tu obvezno ima djece i svih hiper emotivnih elemenata kako bi se pojačao dojam kaosa zbunjenosti i suprotstavljenih stavova u europskoj javnosti.

Dakle treba naglasiti da je ovaj val izbjeglica upućen direktno u NJEMAČKU kako bi se u toj zemlji izazvao što veći kaos, razdor i građanski nemiri jer masonska vrhuška na zapadu ne može dovoljno sigurno kontrolirati koliko i kada će Njemačka morati sa Rusijom otpočeti nekakve razgovore, jer ovo stanje “zarobljenosti” polako kod Njemaca dogorijeva i moglo bi doći do usijanja kada budu preplavljeni izbjeglicama, a o vanjskoj politici ne mogu odlučivati. Takvo stanje postati će neodrživo, poglavito kada Njemci razmisle da te izbjeglice padaju na njihov novčanik i socijelne programe. Ključ ove podvale sa “Seobom naroda”je Ukrajina, točnije Rusija, gdje je zapadna masonska alijansa pala, izgubivši ritam, budući nije došlo do sveopćeg rata Rusa i Ukrajinaca, tako da je ovo stanje pat pozicije za zapadne sile jednako porazu. Masonizirani vladari Novog svjetskog poretka dobro znaju da je nagli i veliki priliv izbjeglica na tlo Njemačke nužan sada i odmah, kako bi se Njemci usredotočili na zbivanja u kući i bili oslabljeni za bilo kakva “očijukanja” sa Rusijom. Ta masonerija dobro zna iz povijesti -kada je dolazilo do geostrateških torbulencija, tada je skrivena ljubav Rusa i Njemaca dolazila na vidjelo. Ta je ljubav slična ljubavi Amerikanaca i Engleza. Ratovali su, ali se zbog globalnih interesa vole. Masonski vladari na zapadu to jako dobro znaju, pa ne vole ni kada Njemci igraju prijateljsku nogometnu utakmicu sa Rusijom a kamoli da sa njima na nekakvim konferencijama pokušavaju riješiti “Ukrajinsko pitanje”. Kada bi se Ukrajinska kriza rješila na miran način, tada bi petljanje zapadnih sila u ovom problem postalo suvišno.

Logično je da ova kriza u sebi sadrži i ono željeno a to je podvala o nekoj poplavi Islama i sukobom nekakve kršćanske Europe sa Islamom, što masonerija gura u prvi plan kako bi prikrila prave razloge ove “Seobe Naroda”. Gura se sekundarno, kako bi se prikrilo ono primarno (Rusija-Ukrajina) a ono primarno je do sada dosta neuspjelo. Angela Merkel kao pripadnica masonizirane grupe Bilderberg je jednako bez ikakve moći, te mora bespogovorno slušati zapadne vlastodršce, a poznato je u kolikoj se mjeri sa njome izruguju ti svjetski moćnici, a da je tako govori i činjenica da je godinama prisluškivana, pa joj ti isti masonski vladari tepaju kako je najmoćnija žena svijeta, što naravno ne odgovara istini. Nikako se ne smijemo zaboraviti činjenicu da je trenutno u SAD-u, Francuskoj i V. Britaniji deponirano oko 2 500 tona njemačkih zlatnih poluga iz državnih rezervi koje ti masonski vladari ovog časa ne žele Njemcima vratiti, a nije nevažno da je Njemačka trenutno jedna od vodećih svjetskih gospodarskih sila uz činjenicu da bi Europska Unija trenutno pala na koljena kada bi ta Njemačka samo malo zakašljala. Stoga znajući moć njemačkog gospodarstva, masonski vladari u ovome trenu ne smiju dopustiti niti najmanji bilateralni kontakt Putina i Merkel, jer bi to trenutno zakočilo sveprisutni NATO-v obuhvat “Majčice Rusije”, koja je i sami cilj ove izbjegličke krize. Tako da bilo kakav bilateralni susret Putina i Merkel nećemo doživjeti tako uskoro, jer će Njemačka za takve kontakte ubuduće biti onemogućena a Rusija se iz masonskog zagrljaja sama teško može izvući. Logično je da bi Njemačka bez nametanja izbjeglica imala odriješene ruke u dogledno vrijeme uspostaviti kakav takav kontakt sa Putinom, ali u ovoj spakiranoj političkoj konstelaciji to jednostavno nije moguće. Da u ovom ima istine, govore i skrivani podaci o sve većoj popularnosti Putina u Njemačkoj a u isti čas se u ostalim zemljama Europe, kao i kod nas svaki Putinov potez izvrgava ruglu i govori o nekakvom ruskom ekspanzionizmu, kojeg ipak nitko malo bolje informiran ne vidi. Svaki pokušaj i u budućnosti , kada Merkel možda i ne bude vladala Njemačkom bio bi onemogućen pojačanim valom izbjeglica i insceniranim neredima “Neonacista” što bi bilo dovoljno upozorenje da to prestane. Zapadnoj masoneriji je bjelodano jasno da bi i labavi savez Rusije i Njemačke na globalnom geostrateškom planu nadmašio postojeći SAD-a i V. Britanije, jer bi se spojili veliki ruski resursi i njemačka tehnologija dok onaj Kine i Japana niti teoretski nije moguć, stoga je pacifikacija Rusije, odnosno Njemačke da se to ni u ružnome snu ne dogodi – prioritet masonskih vladara Novog svjetskog poretka.

Jučer zapisana misao kako će Europa razmatrati još blaže zakone prema ulasku izbjeglica, danas se obistinila, jer Austrijska službeno predlaže stroge sankcije za one zemlje EU koje ne žele primiti izbjeglice. Budući je V. Britanija uvijek korak ispred svih ona upravo zbog ovakvih i naravno drugih razloga na vrijeme priprema svoj elegantan izlazak iz tog unificiranog društva, što vjerojatno drugim članicama neće tako lako biti dopušteno. Britanija je u svojoj samostalnoj vanjskoj politici jasno sebi zacrtala da u “zajednički dom” uskoro dolazi netko nepozvan, pa je otpočela svoju izlaznu strategiju, ne želeći u buduće takve zakone implementi, znajući da će se intezitet priliva izbjeglica s vremenom intezivirati i rastegnuti kako bi efekat bio što vise iscrpljujući. Najvažnije je da se ispuni plan na nekoliko godina kako bi se Europljani sa ovim problemom saživili.

Nama u Hrvatskoj bi sada važno bilo analizirati do kojeg stupnja je hrvatski suverenitet podložan zajedničkoj politici EU koja, kako kaže Milanović NEMA priprepmljenu strategiju kojom bi odgovorila na “iznenadni val izbjeglica kojemu se ne vidi kraj, a još manje smisao. Neprihvatljiva je i skandalozna činjenica da tajne službe europskih država nisu poduzele ništa po ovom pitanju što jasno ocrtava da one uopće i ne postoje, točnije da su poput hrvatskih pod kontrolom masonskih vlastodržaca koji upravljaju CIA-om I Mi6,dok su ove druge onemogućene u svom djelovanju. Također je neprihvatljivo da se nakon prolaza prvog većeg vala izbjeglica europski političari sastaju i vjećaju, što također upućuje na njihovu kontroliranost od strane masonerije, dok ovi sadašnji sastanci dolaze pod izuzetnim pritiskom sveopće javnosti, te se moraju formalno održati ali ništa spektakularno neće polučiti.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci