nacija.hr

(VIDEO) Govor Laure Hayes, majke troje djece, protiv represivnog zakona Kalifornije o cijepljenju djece

Sa facebooka inicijative Cijepljenje – pravo izbora prenosimo video i prijevod govora Laure Hayes, majke troje djece, povodom donošenja iznimno represivnog prijedloga zakona u Kaliforniji vezanog za cijepljenje djece:

“Danas je tužan dan u povijesti Kalifornije. Danas je dan kad smo morali doći, netko iz bližih, a netko iz udaljenih mjesta, da bismo se suprotstavili medicinskoj tiraniji i da bismo se borili za ono što je naše, za pravo da odlučujemo što ćemo dozvoliti unijeti u naše ili u tijelo naše djece. Naše pravo žestoko napadaju upravo oni koje smo birali da nam ta prava štite. Ako nam se oduzima pravo da odlučujemo što se unosi u naše tijelo i u tijela naše djece, koja su nam onda bitna prava preostala?

Kako smo došli uopće do toga da nam, ako prijedlog zakona SB 277 stupi na snagu, policija na silu oduzima djecu, protiv naše volje, da ih prisilno cijepe hrpom cjepiva medicinske sestre i liječnici koji su se zakleli „prvo ne naškoditi“ i koji su moralno i zakonski obvezni prije bilo kojeg medicinskog zahvata, uključujući i cijepljenje, dobiti dobrovoljni, informirani pristanak. Kako smo došli do ovoga?

Reći ću vam kako. Sve je počelo lažima. Lažima o tome da su cjepiva čudesno sigurna i učinkovita za svakoga, za razliku od drugih lijekova ili medicinskih postupaka, što je posebno nevjerojatno ako znamo da ih ima više od stotinu.
Lažima da su samo cjepiva zaslužna za iskorjenjivanje određenih bolesti. Lažima da su cjepiva odgovarajuće testirana, bilo pojedinačno, bilo u kombinaciji u kojoj se daju.
Lažima da farmaceutske tvrtke ne koriste podmićivanje da bi imale utjecaj na vladina regulatorna tijela i agencije.
Lažima da u istraživanjima cjepiva nema prevara.
Lažima da su manipulirana istraživanja istinita. Lažima da su toksične tvari u cjepivima sigurne.

Lažima kojima se poriču prikrivanja povezanosti između cjepiva i beskonačne liste bolesti i tegoba koje nam ugrožavaju zdravlje, razvoj i dobrobit naše djece. Lažima da se prije cijepljenja pribavlja informirani pristanak. Lažima da netko zaista prati zdravlje naše djece nakon cijepljenja. Lažima da se prate nuspojave, oštećenja i smrti nakon cijepljenja.

Lažima da naša zemlja ima dobar program putem kojeg se skrbi za osobe oštećene cjepivima. Lažima da, iako nijedan liječnik niti proizvođač cjepiva ne snose odgovornost za štete i smrti uzrokovane cjepivima, sigurnost i dalje ostaje prioritet. Lažima da liječnici priznaju i prijavljuju nuspojave cjepiva i njihove manjkavosti. Lažima da farmaceutske tvrtke govore istinu. Lažima da se farmaceutske tvrtke ponašaju etično kad su u pitanju cjepiva, unatoč činjenici da iz godine u godinu plaćaju milijune i milijarde dolara kazni za prevare.

Lažima da su teške nuspojave cjepiva rijetke. Lažima da su cjepiva neškodljiva i da ne ubijaju. Lažima da cjepiva nikad ne uzrokuju autizam, kao ni epilepsije, poremećaje ponašanja i učenja, astmu, životno opasne alergije, tikove, iznenadnu dojenačku smrt, rak, dijabetes tip 1, juvenilni reumatoidni artritis, paralizu i ostalo. Ovaj dugi popis podsjeća me na uzrečicu: „Cjepiva – najveći uzročnik slučajnosti.“

Laži, laži i još laži! Eto kako smo došli do ovoga danas, da naši zakonodavci misle da imaju pravo ne poštivati Ustav; pravo ignorirati ono na čemu se temelji naša zemlja, religijsku slobodu, a posebno slobodu mišljenja, vjerovanja i prakticiranja na svoj način; pravo ne priznavati međunarodne etičke kodekse poput Nirnberškog kodeksa koji zabranjuje prisilne medicinske postupke i liječenja bilo koje vrste, uključujući i cijepljenje.

Naši zakonodavci smatraju također da imaju pravo kršiti prirodna, Bogom dana roditeljska prava te da imaju pravo zahtijevati da milijuni roditelja pristanu na mjeru „svima jednako“, što podrazumijeva hrpu zahvata koji imaju zabilježenu dugu listu ozbiljnih neželjenih posljedica, čak i smrtnih.

Pitamo te zakonodavce: Odakle iz Ustava proizlazi vaša moć da nam nametnete obvezu da ubrizgavamo u svoje dijete poznate neurotoksine, karcinogene, sastojke koji dokazano kompromitiraju i ugrožavaju nervni i imunosni sustav, sastojke koji će uništiti probavni trakt moga djeteta…sastojke koje VI, članovi Senata, ne biste popili u svojoj šalici kave, ali mi to moramo ubrizgati u svoju djecu? Koji legalni ili moralni autoritet vam daje pravo da me obvezujete da dozvolim rizične medicinske zahvate na svom djetetu, i to puno puta tijekom 18 godina, zahvate koji imaju stvarni potencijal izazvati teške posljedice, trajni invaliditet i smrt? NEMATE PRAVO i NEMATE PUNOMOĆ zapovijediti roditeljima da igraju ruski rulet sa svojom djecom!

Želim se osvrnuti i na opetovane tvrdnje da svi moraju biti cijepljeni kako bismo zaštitili imunokompromitirane. Zašto se ne pitate kako i zašto imamo toliko imunokompromitirane djece i mladih? Nije li to možda upravo zbog cjepiva koja su primili, vjerojatno već u maternici, pa na dan rođenja i opet kasnije u pravilnim razmacima, kad su njihove moždane barijere otvorene, a imunosni im sustav nedovoljno razvijen i nesposoban da se nosi s teretom toksina i virusa sadržanih u cjepivima? Jesu li možda imunokompromitirani zbog cjepiva koja su primili? A sad bi zakonodavci htjeli nametnuti prisilno cijepljenje drugoj djeci sve dok se svi ne razbole do te mjere da im nema pomoći?

Nadalje, što se tiče imunokompromitirane djece, za njih je opasno uopće se pojavljivati u javnosti i njihovi roditelji moraju odlučiti hoće li ih čuvati u kući sve dok ne budu sposobni za ponovni ulazak u društvo. Cijepljenje sve djece u Kaliforniji neće ih zaštititi.

Uvijek će biti nekih bolesti koje kruže i kojima će oni biti izloženi, uključujući i običnu prehladu. Uvijek će biti onih kod kojih cjepiva neće djelovati. Uvijek će biti onih čiji će se privremeni, djelomični i umjetno, cjepivima izazvan imunitet, izgubiti. Uvijek će biti onih koji su svježe cijepljeni živim virusima i koji mogu prenositi virus iz cjepiva na druge. Uvijek će postojati rizik za imunokompromitirane, za svakoga.

To ne znači da se druge mora prisiliti na rizik pod pretpostavkom da će tako zaštititi druge. Osim toga, nije na vladi da to odlučuje. Zdravstvene odluke koje procjenjuju rizik i korist moraju donositi njihovi roditelji, koji ih najbolje poznaju, koji znaju njihovo trenutno zdravstveno stanje, poznaju djetetovu obiteljsku anamnezu i koji znaju da postoji mnogo drugih načina da zaštite, održe i jačaju djetetovo zdravlje, bez rizika kojima su opterećena cjepiva.

Odgovornost je svih roditelja imunokompromitirane djece poduzeti potrebne mjere da zaštite svoje dijete. Ta odgovornost nije na drugoj djeci, posebno ako to može značiti kroničnu bolest, trajni invaliditet ili smrt te djece. Nitko nema pravo staviti se u položaj procjenjivanja vrijednosti života jednog ili drugog djeteta.

Majka sam cjepivom oštećenog djeteta kojemu je sada dvadeset jedna godina. On je dječak u tijelu odraslog čovjeka, potpuno ovisan o drugima. Nije završio srednju školu niti išao na fakultet. Nije u stanju zarađivati za život ili živjeti samostalno, neće se oženiti ili imati djecu. Zapravo, neće nikad imati prvi „spoj“. Oduzeta mu je mogućnost tipičnog samostalnog života zato što je trovan i oštećen cjepivima koja je primao od 1994. do 1998. godine. Nije bilo informiranog pristanka, niti priznavanja gubitka vještina i razvoja čudnih oblika ponašanja nakon svakog cjepiva. Nitko nije priznao da je on primio minimalno 237.5 mcg neurotoksične žive, neurotoksičnog aluminija i formaldehida, antifriza, životinjskih stanica i virusa, prehrambenih proteina koji izazivaju alergije i poznatih karcinogena. Niti jedan vladin službenik nije pratio što se dalje događa s njegovim oštećenjima kako bi se spriječilo da se slično dogodi nekom drugom djetetu. On je jedan od onih nepriznatih, neuračunatih, neobeštećenih, ignoriranih, javno osporavanih žrtava koje su dio sve veće epidemije cjepivom oštećenih osoba.

Zaista postoji javnozdravstveni problem koji nam hara zemljom, ali to NISU ni ospice, ni zaušnjaci niti vodene kozice.
To su oštećenja od cjepiva.
TO je zdravstveni problem s kojim se danas suočavamo.

Hvala svima što ste došli pomoći da stanemo na kraj ovom vakcinalnom ludilu, ovom medicinskom fašizmu, ovoj tiraniji represije, ovom zlu.

Jer ako postoji rizik, mora postojati i izbor. Roditeljski izbor.”

 Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci