nacija.hr

Iza ovog slavlja Monstruma stoje predsjednica RH, Vlada i Sabor

Proslava velikosrpskog klanja nevinih ljudi 1941. godine je pljuska svakom Hrvatu, a tu pljusku financira država Hrvatska, pa naravno da i stoji iza te proslave. Tako nam je naša država opalila svakome po jednu pljusku danas, a budući da će se proslava nastaviti i idućih dana dobivat ćemo dnevno po jednu pljusku. Iza ovog slavlja Monstruma stoje predsjednica RH, Vlada i Sabor.

Naravno da iza toga stoji i Most. Ta oni su protiv klanja Hrvata, osim ako je to klanje u skladu sa savješću velikosrba. U tom slučaju mogu klati sukladno svoj savjesti.

O čemu se radilo u tom tzv. ustanku najbolje je opisao u svojoj knjizi, izdanoj početkom ove godine, Stjepan Lozo, povjesničar, s prebivalištem u Splitu. Knjiga nosi naslov “Ideologija i propaganda velikosrpskog genocida nad Hrvatima – projekt ‘Homogena Srbija’ 1941. – 1945.”.

U toj knjizi potanko je opisao Moljevićev projekt “Homogena Srbija”. Izvođač radova je bio Draža Mihailović i njegovi četnici, potpomognuti i od velikosrpskih partizana-komunista, te štićeni od Talijana-fašista (toliko o antifašizmu). 1945. su glavnu izvedbu genocida nad Hrvatima preuzeli Tito i partizani, u koje su se presvukli i mnogi četnici.

Propagandni dio je bio tzv. Valerijanov memorandum, koji je izradila tzv. Srpska pravoslavna crkva, a navedeni memorandum i njegove učinke Lozo naziva “strateška kleveta Hrvata”. Znamo da se crkva ne smije baviti klevetama, osim SPC-a, koja i postoji samo da bi širila klevete i laži.

Prije ustanka u Srbu sličan ustanak je bio u istočnoj Hercegovini, gdje su velikosrbi odradili posao, pa su se prebacili na Liku, Dalmaciju i zapadnu Bosnu.

Današnje blebetanje u Srbu Milorada Pupovca, suvremenog Draže Mihailovića, o desnima i lijevima je samo nastojanje sijanja podjela među Hrvatima, s ciljem da su “lijevi”, naravno, za njega, a “desni”, naravno, protiv onih lijevih i Srba. Takvo đavolsko lukavstvo svojstveno je velikosrbima. Briga njega za “desne” i “lijeve”. Njemu je na duši samo Velika Srbija, a sve drugo je usmjereno k tome. Što više podijeliti Hrvate na ove i one, pa će svetosavci biti arbitri ili dželati.

Preporučujem svima da pošto-poto nađu knjigu i pročitaju je. Osvijestimo sebi i drugima što nam se dogodilo, da se ne bi ponovilo. Ta, oni u Srbu se i okupljaju da bi ponovili utakmicu.

Mate KnezovićLoading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci