nacija.hr

Svidjelo se to nekome ili ne, ali na putu poštivanja svoje vjere danas najčvršće stoji Rusija

Žalosno je što se kod dijela Hrvata osjeća da su nasjeli na višegodišnju masonsku propagandu koja permanentno našem narodu omalovažava Ruse kao boljševike i komunjare prikazujući ih kao nekakve osvajače i okupatore

Tekst: Smiljan Strihić

O hrvatskoj pobjedi protiv Rusa je u ovih nekoliko dana sve napisano i epilog je žalostan i sramotan toliko da je HNS morao Ognjena Vukojevića udaljiti iz Rusije. Svima je već poznat nepromišljeni video uradak kojim su on i Vida pobjedu protiv Rusije poklonili Ukrajini. Zanimljivo je da ih je FIFA samo upozorila, vjerojatno što je sukus videa odgovarao „zapadnoj alijansi“, ali kada bi mi recimo pobijedili Engleze i tada netko zapjevao da je pobjeda namijenjena obiteljima stradalih na Bleiburgu, tada bi FIFA bila neusporedivo stroža.

Do ovog nemilog incidenta ne bi došlo da nogometaši i članovi stožera misle na FIFA-ina pravila koja ne dopuštaju niti igračima ni stožeru isticanje političkih, vjerskih i svjetonazorskih opredjeljenja, ni pojedinačno niti skupno. Druga je priča što Vukojević i Vida nemaju pojma o geostrateškim silnicama i pozadini kako je i od koga insceniran „Majdan“, „Narančasta revolucija“, te čiji su igrači Juščenko i Janukovič, potom za koga je „boksao“ Kličko i da ne nabrajamo. Malo upućeniji u svjetska zbivanja znaju da je ista masonizirana bratija preko tajnih službi pogurala i rat u Hrvatskoj i „Ukrajinsku krizu“, međutim mi od Domagoja i Ognjena ne možemo očekivati da to znaju, ali da su šutjeli bilo bi puno pristojnije.

Možda bi takvi porivi kod svih sudionika u sportu na svjetskoj razini bili smanjeni kada bi shvatili da oni na natjecanjima predstavljaju svoj NAROD. Time bi se trebali voditi i navijači na stadionima, jer poznato je da svaki i najmanji izgred dolazi na račun HNS-u. Sport i sportaši ne zastupaju etabliranu političku garnituru, a jednako tako u svojim se nastupima sportaši ne smiju referirati niti na politička niti ina događanja u drugim državama i narodima. Tko će poučiti Vidu i Vukojevića da je u Ukrajini provedeno jednako „Proljeće“ kao u Libiji i Siriji, samo se prosti slavenski narod nije u tolikoj mjeri „upecao“ na masonsku podmetaljku kao nesretni arapski militanti.

Žalosno je što se kod dijela Hrvata osjeća da su nasjeli na višegodišnju masonsku propagandu koja permanentno našem narodu omalovažava Ruse kao boljševike i komunjare prikazujući ih kao nekakve osvajače i okupatore. Pa upravo su ti Rusi podnijeli najveću žrtvu u povijesti čovječanstava od tog istog nametnutog im komunizma, kada je u bespućima Sibira pogubljeno sto milijuna ljudi. To se mnogo ni po udžbenicima ne ističe, a tu propagandu nam stoljećima uporno plasira masonska velevlast sa zapada i to sa Englezima na čelu koji su od dvjesto država na svijetu ratovali u 180. Pri tom oni dobro znaju da su Slaveni najbrojniji i najkršćanskiji europski narod. Na našim prostorima ta je averzija prema Rusima naročito pojačana poslije onoga lažnoga Titovog „NE“ Staljinu, kada je u dogovoru sa Churchillom, Staljin dogovorio „malu Jaltu“. Staljin je tu „navlakušu“ morao prihvatiti kako bi spasio posrnulo rusko gospodarstvo, a Tito dobio uzlet za osnivanje tzv. „Nesvrstanih“ gdje je pod masonski kišobran pridobio sve važne zemlje trećega svijeta čupajući ih iz potencijalne ruske dominacije. Moja generacija pamti i strahove nametnute služenjem u zloglasnoj JNA, kada smo se tijekom godine i pol služenja morali nekoliko puta ustajati pod „uzbunama“ zbog navodnog napada Rusa preko Bugarske. Sve je to diktirala engleska masonerija preko svoga vjernog sluge i tekliča Josipa Tita. Gledamo li novije doba, pamtimo da nas je Rusija priznala tri mjeseca prije „kauboja“ Amerikanaca.

Zanimljiv tekst je poslije naše pobjede nad Rusima napisala Komsomolska Pravda prisjećajući se naše legendarne pobjede na Wembleyu 2007. godine kada smo već bili kvalificirani za „Euro“ 2008. a ipak pobijedili Englesku te ju izbacili sa Eura, gurajući Rusiju na drugo mjesto. Pravda se pita u svom tekstu: “Jesmo li još išta zbog toga dužni Hrvatima?“.

„Bio sam na toj utakmici i bili smo radosniji nego nakon nedavne pobjede nad Španjolcima“, zaključio je novinar Pravde. Tada su dvojac Olić i Pletikosa igrali za ruske klubove, te izjavili neprimjereno da su to učinili zbog Rusije.

Kršćani dobro znaju da nema dražih i manje dragih naroda, ali prepoznaju i cijene kada neka država, predsjednik, političari i narod drže do svoje kršćanske vjere i ne dopuštaju da im to glasne manjine raznih boja i struja u vlastitoj zemlji umanjuju ili negiraju. Bez obzira što se njihovom patrijarhu Kirilu i vodstvu pravoslavne crkve može prigovoriti, ali na tom putu poštivanja svoje vjere danas najčvršće stoji Rusija, svidjelo se to nekome ili ne. Tamo u crkvama i javnom prostoru nitko ne smije ometati kršćane u svojim pobožnostima, a rusko društvo nije čulo za IK niti dopušta protu Božje „parade ponosa“ ruskim „Zadnjičarima“.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci