nacija.hr

MISTERIJ MUŠKE SVLAČIONICE: Tko su plavuše na slici???

Mario Mandžukić je na svom twitter profilu podijelio fotografiju iz svlačionice koja zorno prikazuje radost u svlačionici odmah nakon pobjede Hrvatske nad Rusijom. Fotografija je puna emocija i stvarno iskreno vjerujem da Hrvatska nogometna reprezentacija ima veliku šansu biti prvak svijeta.

No, oni koji su tradicionalno odgojeni su ostali zbunjeni činjenicom da se na toj fotografiji iz muške svlačionice vide tri prekrasne plavuše koje se zajedno s našim nogometašima raduju pobjedi. Naravno, sada se seljačine i primitivci, kao što sam ja, pitaju tko su te tri plavuše jer je poznato da čak niti supruge nogometaša nemaju običaj ulaziti u muške svlačionice. Takvi bolje neka ne gledaju nogomet jer u skladu s Istanbulskom konvencijom više ne postoji muško ili žensko i sasvim je normalno da žene slobodno ulaze i izlaze u muške svlačionice, zar ne?

Kako javnost ne bi ostala zakinuta o kome se radi, probao sam saznati iz nogometnih krugova je li uobičajeno da žene ulaze u muške svlačionice. Tako sam saznao da je to i dalje potpuno neprimjereno osim što se, tu i tamo, zna dogoditi da čistačice nemaju strpljenja pričekati pa krenu s čišćenjem dok su dečki još u svlačionici.

No, kako te plavuše ne djeluju kao čistačice i dalje nije jasno o kome se radi pa pretpostavljam da se radi o nekim hostesama koje su nestrpljivo požurile što prije se slikati s pobjedničkom ekipom i jednostavno uskočile u kadar.

Elvis DusparaLoading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci