nacija.hr

SUBLIMINALNE PORUKE: Večernji list širi sotonizam i mržnju na Hrvatsku?!

Ako je kod nekih i bilo sumnji da je Večernji list novina koja propagira jugoslavenstvo i okultizam nadamo se da više nema sumnje u njihove namjere i svjetonazor koji zastupaju.

Tekst: Elvis Duspara

U narodu nekako vlada mišljenje da je Večernji list novina koja zastupa tradicionalne vrijednosti, koja je bliska Crkvi i ljubi zemlju Hrvatsku. No, to jednostavno nije točno. Niti jedna urednička politika u Hrvatskoj ne djeluje toliko perfidno i licemjerno kao što se to može vidjeti da rade u Večernjem listu. I kada bih trebao reći koja novina i koji medij mi je najgori tada bih bez ikakve sumnje odabrao Večernji list. Iako takvoj perfidnoj i licemjernoj uredničkoj politici jako konkurira Glas Koncila i bitno.net, a koje također smatram neprijateljskim medijima koji mrze nauk Isusa Krista i perfidno rade sve kako bi uništavali Katoličku crkvu iznutra, Večernji list je daleko preuzeo vodstvo u perfidnom ratu koji se vodi protiv Boga i naroda.

Oni koji su polupani i koji nemaju otvorene duhovne oči bi mogli biti zatečeni ovime što govorim jer jednostavno ne vide što neprijatelji rade. Njima su najveći neprijatelji Jutarnji list ili index.hr, no u Jutarnjem listu ili indexu ima više poštenja nego to prosječni polupani Hrvat može i zamisliti.

Da ne bude zabune, ne slažem se s Jutarnjim ili Indexom, ali imaju moje poštovanje u onome što rade. Naime, oni ne kriju što rade i iako su mi svjetonazorski skroz na drugoj strani, s njima znam na čemu sam. Čak su mnogo puta bili mnogo pošteniji nego ovi „hrvatski“ ili „katolički“ mediji. O iskrenosti postupaka da ne govorim.

No, uredništvo Večernjeg lista toliko perfidno radi kako bi provuklo svoje antikristovske ideje da je to već gadljivo. Novina koju narod doživljava kao „desnu“ i koja je „sklona Crkvi“ redovito truje narod s horoskopom dok u isto vrijeme uvaljuju nekakve „molitvenike“ kako bi još više upropastili narod. Ako kojim slučajem nešto i napišu u korist Hrvatske ili Katoličke Crkve onda se u pozadini krije neka skrivena agenda koju mogu primjetiti samo oni koji znaju kako okultisti djeluju.

No, ovaj puta su nadmašili sami sebe time što su svojim čitateljima ponudili „navijačke naljepnice“ s petokrakom i mrtvačkom glavom. Naime, u petokraku i mrtvačku lubanju su stavili „hrvatske kockice“ kako bi širili svoj demonski nauk.

Večernji list se u potpunosti razotkrio time što je svojim čitateljima ponudio naljepnice koje vrijeđaju i Boga i Hrvatsku!

Je li uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije, koja neskriveno slavi Boga i podiže nacionalnu svijest Hrvata, toliko zasmetao uredništvu Večernjeg lista da su ipak izašli na svjetlo i razotkrili se u svome djelovanju?

Za one koji ne znaju, petokraka je sotonin simbol, i tu nema rasprave. Petokraka je najodvratniji simbol koji postoji od postanka svijeta i nezaobilazni je simbol svih sotonističkih skupina. Petokraka je ujedno i znak raspoznavanja među oklutistima i svima onima koji se nalaze u stanju pobune protiv Boga Izraelovog. Preko tog znaka sotonisti šalju uroke i prizivaju demone. Masonerija kao đavolska sekta također voli petokraku što nije niti čudno. Kao što nije niti čudno da mnoge države svijeta imaju upravo petokraku u svom grbu ili zastavi kako bi masonerija jasno dala do znanja tko stoji iza tih država. I nema veze koje je boje ta petokraka.

Baphomet koji na svome čelu ima odvratnu petokraku, a za koju iz Večernjeg valjda očekuju da će navijači i djeca lijepiti sebi na čelo?! Da ne bi bilo sumnje u ono što promoviraju preko sotoninog logotipa odnosno petokrake, kao naljepnica je ponuđena i mrtvačka glava koja bi valjda trebala predstavljati ono što žele Hrvatskoj?!

No, Hrvati se itekako zorno sjećaju crvene petokrake koju su nosili partizani, a koja je bila simbol zločinačke Jugoslavije. Pod tom petokrakom su ubijali, klali, silovali, mučili i progonili Hrvate kroz desetljeća da bi vrhunac svoje mržnje pokazali u Domovinskom ratu.

Za Hrvata ne postoji ružniji i odvratniji znak od petokrake jer je nespojiv s njegovim kršćanskim duhom. Prihvaćati petokraku mogu samo duhovno uništeni ljudi koji mrze i Boga i hrvatski narod.

Ista stvar je i s mrtvačkom glavom koja je simbol smrti, a koju također masonerija i sotonisti jako vole isticati.

I onda Večernji list, daruje ili prodaje, Hrvatima petokraku i mrtvačku glavu?! I tko bi najviše trebao koristiti te naljepnice? Pa, valjda djeca koja će po sebi lijepiti petokrake i mrtvačke glave dok će roditelji veselo govoriti kako im djeca navijaju za Hrvatsku?! Naravno, nitko u tome neće vidjeti da se time ruga Bogu i Državi Hrvatskoj te da svi oni koji zalijepe na svoje lice ili tijelo te ezoterijske simbole u biti slave Sotonu.

 

 Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci