nacija.hr

Babilonci u panici: Srušio se mirovinski sustav?!

Novci nisu problem nego je problem u narodu koji se odrekao Boga!

Tekst: Elvis Duspara

Mirovinski sustav već dugo ne postoji. Postoje nova zaduženja i novi krediti, ali mirovine već dugo ne postoje. Mislim, to nije niti čudno. Makar to nije meni čudno. Ako imaš polupani narod koji je duhovno razvaljen, zašto bi onda bilo čudno što imaš vlast koja je u skladu s takvim narodom?

Da bude nešto na čisto, nije ni vodstvo Crkve drugačije. Kakav narod, takva vlast. Bila ona civilna ili crkvena.

Eno, gledam neki dan i ministar Pavić ozbiljnim glasom kaže kako im nedostaje 40 milijardi kuna za mirovine?! I to ako sam dobro shvatio do 2040. godine. Onda sam negdje u nekom babilonskom mediju pročitao da iz Ministarstva pozivaju sve koji imaju nekakve ideje da im se jave.
Nisam se javio iz razloga što oni ne čuju glas razuma. Oni su se odrekli Boga, kao i narod „kojeg predstavljaju“, i ne vrijedi im govoriti. Oni hoće da im se škakljaju uši kao i ovaj pogani narod.

Zar bi im sad netko trebao reći da prestanu davati pederskim i ostalim udrugama za „ljudska prava“ dvije milijarde i 800 milijuna kuna svake godine?! Naime, narod.hr je 2014. godine objavio da je Ivan Zvonimir Čičak rekao da mu je taj podatak dao Slavko Linić. Pazite, pederske udruge i ostali „borci za ljudska prava“ dobiju dvije milijarde i 800 milijuna kuna svake godine?!

Ako je to točno, a ja nemam razloga sumnjati, onda eto gdje ministar Pavić može povući sredstva za mirovine. Mada ja mislim da je taj iznos kudikamo veći jer ako ubrojim razne natječaje, donacije, razna ministarstva, razne gradske novce… sigurno bi se došlo do iznosa od čak četiri milijarde kuna.

Kada bi se ostavilo pederske i ostale udruge za „ljudska prava“ da se bore za puko preživljavanje kao što se ostavilo umirovljenike, onda bi Hrvatska do te 2040. godine bila ne samo u minusu 40 milijardi kuna nego bi bila u plusu čak osam milijardi kuna!!!

Eh, ali ne smiješ dirati u pedere! Na njima leži budućnost Hrvatske. Jer njihova djeca će plaćati mirovine, zar ne? Zato im treba omogućiti da imaju još više novaca. Treba uzeti tim tulavim umirovljenicima i zadnju nadu pristojne starosti.

Da ne zaboravim, pored pedera čiji će potomci uplaćivati u mirovinski fond, ima kod Hrvata još jedna važna populacija u mirovinskom sustavu. Oni su toliko važni da im se grade parkići, proizvodi im se hrana, plete odjeća… Ma, neee, nisu to djeca koja bi po svojoj naravi trebali biti strateški važna karika svakog društva. Neće Hrvati djecu. Djeca su fuj.

Ta druga važna karika mirovinskog sustava su psi. Shvaćate, vama će pored potomaka pedera mirovine plaćati psi! I njihovi potomci. Dok se na kraju svi skupa ne pretvore u državu pedera i pasa.

S druge strane, Bog Izraelov je jasno dao do znanja koji je najjači mirovinski sustav i u koji mirovinski fond treba ulagati. Tako Bog Izraelov kaže da su tvoja djeca tvoja starost. Oni koji se brinu o tebi kada ti ruka onemoća su tvoji sinovi i kćeri. A što imaš više djece to ti je jači mirovinski fond. Još ako si pazio da djecu odgojiš kao Izraelce, onda ona paze i iz kojeg će se roda oženiti ili udati pa ćeš imati unuke kako i čitamo u knjizi o Ruti 4,15: „Neka budu utjeha srcu tvojemu i skrbnik tvoj u starosti, jer ga rodi snaha tvoja, koja te ljubi, ona koja ti više vrijedi nego sedam sinova“.

Jest, postoje Izraelci i postoje babilonci. Dva su to potpuno suprotna koncepta.

I zato Bog Izraelov dozvoljava da Jišmaelova vojska nadire u Europu kako bi kaznila babilonce za sve one opačine koje rade protiv Živog Boga.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci