nacija.hr

Pet godina okupacije, pardon, integracije RH u EU

Ana Herman na svom Facebook profilu komentira slavlje predaje hrvatskog suvereniteta protubožje orijentiranoj tvorevini – Europskoj uniji.

Tekst: mr. sc. Ana Herman

Na današnji je dan, prije 22 godine, rođena moja najstarija kći

Na žalost, taj datum privremeno je obešćascen činom veleizdaje kada je prije 5 godina domaća 5. kolona, obilno legitimirana prijašnjim i naknadnim vladama, sazivima Sabora i predsjednicima, dozvolila EU da uđe u Hrvatsku i ovdje provodi svoje zakone, odluke, kvote, mišljenja, preporuke i kazne.

Jučer čak prirediše i svečanu proslavu tim povodom. Možda se pitate zašto baš jučer, a ne danas jer od današnjeg dana traje okupacija. Odgovor radničkog djeteta bio bi “zato jer je jučer bila subota pa su se mogli do mile volje iznapijati i kreveljiti” ovog puta nije baš točan, kao ni (malo domoljubniji razlog) da su danas hitno morali u Rusiju (kakve li ironije, baš u Rusiju!). Razlog zašto je jučer priređena proslava povodom 5 godina okupacije, pardon, integracije RH u EU je taj jer je na jučerasnji dan bio zadnji dan hrvatske suverenosti, samostalnosti i iskonske državnosti. A taj gubitak je ipak trebalo proslaviti: uopće nije važno u što smo ušli, već je važno da više nismo svoji i to je za svaku proslavu.

Dok nas prave i zdrave suverenističke Hrvate i danas neuki pucani ljevičarsko-partizansko-globalističko-EU-protuhrvatsko-spiljarsko-tehnomenadžerske provenijencije pokušavaju cimnuti pričama o prodaji Dalmacije (često izbjegavajuci naziv Rapallski ugovor jer je po njemu odmah jasno tko se i kada potkusurivao dijelovima Hrvatske, a spominjući samo Rimske ugovore, kao i svjesno presućujuci tko je i kada razrijesio državu od tereta Rimskih ugovora i pripojio dijelove Hrvatske matici zemlji), nitko živ “ne cima” Hrvate istinom o predaji i svojevrsnoj prodaji ČITAVE HRVATSKE stranoj i neprijateljskoj sili. Nitko ne piše da se od “svečanog ulaska u EU” prije 5 godina broj stanovnika Hrvatske smanjio za oko 10% i da nas sada ima samo oko 3,8 milijuna. Nitko ne piše o tom suvremenom obliku danka u krvi.

Zato nas od prokletstva današnjeg dana kojim si, kao pepelom, glavu posusmo, može spasiti jos samo jedna stvar: Božja milost koja se dobiva cjelovitim pokajanjem, obraćenjem i pročisćenjem u Istini. Mi takvih vladara koji bi poveli narod u tom smjeru nemamo ni u tragovima. Jedina preostala svijetla skupina koja nas danas može homogenizirati i integrirati, koja nam može biti aktivan primjer i uzor, naša je nogometna izborna vrsta. Nadam se da ćemo se večeras ponovo radovati i da ćemo znati prepoznati i zadržati istinski uzrok te radosti usred svekolikog očaja koji nam priredjuju naši 5-ligaski političari specijalizirani za autogolove.

 

SaveLoading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci