nacija.hr

PROBUDITE SE: Ne radi se o izbjeglicama nego o pravoj pravcatoj vojnoj invaziji!!!

Dok traje napad na Europu, od čega nije pošteđena niti Hrvatska, u svim zemljama postoji peta kolona koja radi u korist neprijatelja…

Tekst: Smiljan Strihić

Ovo pišem jer je danas J. P. Juncker sazvao sastanak na vrhu EU o pitanju izbjeglica. Angela Merkel nas tješi da je ovo samo mali radni „summit“ sa naglaskom na one zemlje koje su najviše ugrožene. Hrvatsku će zastupati Andrej Plenković kojemu za sada u kvartu još nije predviđena neka izbjeglička enklava, ali kako se nevladine udruge bore i uz dodatne napore Isusovačke službe za izbjeglice za očekivati je da će ubrzo svaki kvart u Zagrebu imati svojeg izbjeglicu. Gledajući jučer „Otvoreno“ nema dvojbe da pater Tvrtko Barun podsjeća na bivšeg guvernera HNB Željka Rohatinskog. Zašto? Pa jednostavno zato što su oba svojim radom i djelovanjem bili nagrađenih od institucija EU za promicanje europskih vrijednosti. Rohatinski  je u siječnju 2009. proglašen najboljim europskim i svjetskim guvernerom, a Barun je od strane Europskog parlamenta prošle godine proglašen „Europskim građaninom“ godine, ma što god to značilo. Ne sjećam se da su Rohatinskog po povratku u Zagreb na Trgu Bana Jelačića dočekali razdragani građani i Thompson, a također se ne sjećam da se slično dogodilo i Barunu. U obrazloženju svjetskih „Bankera“ koji su Rohatinskog „okitili zlatom“navodi da je u teškim vremenima krize zadržao tečaj kune spriječivši raspad hrvatskog gospodarstva. Za Baruna nam nije ni potrebno službeno obrazloženje jer on je dosta eksponiran i snimaju ga i prate brojni mediji u projektima humanitarnog karaktera kao voditelja Isusovačke službe za izbjeglice u istočnoj Europi.

Jučer je gostujući u emisiji „Otvoreno“ izrekao antologijsku misao kako su izbjeglice ipak samo ljudi, te naglasio da obavještajna služba ipak vrši krive sigurnosne procjene. Prosječnom Hrvatu nije lako razumjeti i prihvatiti Barunove stavove, ali on samo radi ono što mu zakonska legislativa dopušta i tu ima potporu svih nevladinih udruga koje provode politiku masoniziranih europskih trutova. Vjernici i domoljubi imaju jednostavan pogled na problem migranata ma koliko on bio složen i sada već prijeteći. To je da u obavljanju nekoga posla moramo prvo vidjeti što govori Božja riječ i potom se otvara odgovor sviđa li se meni, mojim bližnjima i zemlji u kojoj živim moje djelo i posao koji obavljam. Sveti Pavao u poslanici Rimljanima 12,2 kaže: „Ne suobličujte se ovome svijetu, nego se preobrazujte obnavljanjem svoje pameti da mognete razabirati što je volja Božja, što li je dobro, Bogu milo, savršeno.“ Dakle, sve svoje misli djela i nakane moramo potvrditi u Svetom pismu.

Doista nije jasno gdje gledaju ti euro žiriji i selektori kada do danas nisu dali niti jednu nagradu parlamentarnim zastupnicima lijeve i tzv. desne struje koji u ovo post Tuđmanovo doba toliko svojim poslušnim dizanjem ruku promiču europske vrijednosti, da brojni Hrvati čame doma blokirani, a drugi su brisnuli u Irsku. Od gostiju u emisiji treba spomenuti racionalan stav splitske politologinje Jadranka Polović koja naglašava izvješće UN-a za prošlu godinu koje kaže da je zarada od „šverca ljudima“ iznosila trideset milijarda dolara. Uz to je navela da su Orban i neki talijanski političari optužili nevladine službe za nelegalno prevoženje izbjeglica u EU, te ih nazvali „taksi službama“. U tom kontekstu je i bivši načelnik Uprave za granice MUP-a Zlatko Sokolar ustvrdio da je situacija od one prije nekoliko godina drugačija te nitko ne ide na takav put bez naročite potrebe, međutim izbjeglice nisu željeni i nisu prihvatljivi, posebno ne u takvom obimu kao što se očekuje. Naglasio je dalje kako je Angela Merkel kazala da je to postalo sigurnosno pitanje za EU, za razliku od 2015. godine kada je rekla: „Willkommen.“ To bi rado rekao i Tvrtko Barun naglašavajući da su sve izbjeglice ujedno i migranti, te nitko nema pravo prema postojećem sustavu i zakonu u Hrvatskoj prejudicirati njihove nakane i potrebe, misleći pritom na radnje koje obavlja sigurnosna zajednica. Valjda naš Barun misli da drugi imaju pravo prejudicirati NAŠE potrebe u smislu normalnog života i mira u samostalnoj državi. Ovo govorim stoga što je bolno slušati floskule koje je naveo jedan od sugovornika u emisiji Goran Bandov, prodekan Visoke škole za diplomaciju  „Dag Hammarjskold“ u Zagrebu. Kaže kako je taj val prema Europi otpočeo sasvim slučajno kada su neki tamo ribari u Turskoj vidjeli da se od šverca ljudima može zaraditi daleko više, nego od neizvjesnog lova ribe. Takvi stavovi koje navode Barun i Bandov su u najmanju ruku smiješni i NEISTINITI jer je bjelodano jasno kako ovom krizom upravljaju nevidljive masonske strukture koje preko svog računovođe i potrčka Georga Soroša financiraju svu infrastrukturu ove „seobe naroda.“ Krivo je i naivno misliti da je ocvali Soroš kreator opće liberalne „agresije“, pa i ove izbjegličke, na europske zemlje jer on je desetljećima poput Rockefellera istaknut u javnom diskursu kako bi se zamračilo stvarne kreatore ovog masonskog „New age“ plana.

Na žalost ovo hrvatskom narodu ne govore brojni tzv. hrvatski domoljubni kršćanski kolumnisti i novinari jer su pod palicama svojih urednika onemogućeni, ili doista ne o čemu se ovdje radi. Razni dujmovići, raspudići i ljubići pišu mainstream ili udžbeničkim jezikom izbjegavajući ovu prijeteću izbjegličku krizu nazvati pravim imenom. Neće prozvati kreatore, ali zato na promocijama knjiga lako dobiju crkvene i samostanske dvorane a pritom nikada ne spomenuvši Isusa Krista. Možda je njima Krist Spasitelj kao Daliću Kalinić. Dok se naši novinari ne ohrabre, u BiH će se do kraja ljeta nagomilati deseci tisuća izbjeglica, a tamošnji političari će čekati kada će EU zatvoriti granice ravnajući se prema unutrašnjoj politici Njemačke. Naime savezna država Bavarska prijeti tužbom Angeli Merkel ukoliko ne promjeni politiku prema izbjeglicama i tražiteljima azila. Hoće li se ta prijetnja odraziti na stavove drugih zemalja, kao i o donesenim zaključcima sa sastanka izvijestiti će nas Andrej Plenković, a do tada se uzdamo u „zagrebačke“ nevladine udruge. One redom nose nazive koje izbjeglice ne razumiju, a mi ne shvaćamo: „Dobro došli“, „Iz Hrvatske s ljubavlju, “Izvolite, oprostite, “Gdje ste do sada,“ „Dugo vas nema“ itd. Tko bi nabrojio te pomalo lascivne nazive tako ozbiljnih udruga.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci