nacija.hr

Goldstein na javnoj televiziji nastavlja veličati (ne)učinke totalitarnih jugo–masoniziranih povjesničara?!  

Gledajući gostovanje Ive Goldsteina u emisiji Nedjeljom u 2 kao zaključak se nameće da nam on želi reći da su, on i njegovi kolege istomišljenici, svojevrsni gospodari istine i da je uzaludno istraživati i otkrivati nove dokumente i dokaze, kada je ta i takva istina „cementirana“ u svim znanstvenim krugovima i institucijama cijeloga svijeta.

Tekst: Smiljan Strihić

Foto: screenshoot/youtube.com

Još jednom nam masonizirani HTV, preko svoga „pit bula“ Stankovića servira tlapnje tvrdoglavog Goldsteina koji priča povijest po matrici „kauboja i indijanaca“. Moramo li mi u 21. stoljeću slušati u svojim dnevnim boravcima Goldsteinova naklapanja i Titoistička zapomaganja garnirana prostaklukom? Za njega to nije priča od prije 70 godina već priča od danas. Pa, naravno da on ne želi priču o ustašama i partizanima sagledati u historiografskom kontekstu kamo ona spada, već progovara oholim jezikom gdje mi neznalice ne razumijemo da smo na KRIVOJ strani. Kako i onda, tako danas, sutra a i zauvijek, a zamislite on na pravoj. Da smo na krivoj potvrđuje govoreći uvredljivo da su na stolu dvije Hrvatske – ona nazadna i konzervativna pojašnjavajući nekakvu otvorenu i drugu koja mrzi??? Koga? Goldsteina?! Ne pada mi na pamet.

Drugim riječima Goldstein nam želi reći da su on i njegovi kolege istomišljenici svojevrsni gospodari istine i da je uzaludno istraživati i otkrivati nove dokumente i dokaze, kada je ta i takva istina „cementirana“ u svim znanstvenim krugovima i institucijama cijeloga svijeta. Zapravo Goldstein kao veliki glasnogovornik jugoslavenskih KOMUNISTIČKIH i masoniziranih povjesničara poručuje svim „đubretarima i smrdljivcima“ da  malo više slušaju pjesmu mog prijatelja Željka Krznarića „Uzalud vam trud svirači“. Poznato je da u domaćoj historiografiji dolazi u dijelu antičke i srednjovjekovne povijesti do novih saznanja, dokaza i rušenja nekih zabluda putem novijih znanstvenih metoda i istraživanja, ali za dr. Iva Jasenovac je kaže dovršen i što bi tamo neki istraživači imali istraživati?! Samo što nije rekao da je to obiteljska stvar.

Govoreći otvoreno, nas ne zanima, sjedi li Ivo Goldstein u nekoj masonskoj loži i podržava li njega i njegove istomišljenike svjetska masonska židovska loža B’nai B’rith? Međutim, govoriti nama Hrvatima u lice da je prava strana ona partizanska, doista je drsko. Znači, svi ljudi u Hrvatskoj su onih godina početkom drugoga rata morali znati da će stvaranjem NDH automatski biti na krivoj strani?! Tu Goldsteinovu konstrukciju danas imamo pravo prevesti da zapravo NISMO smjeli imati državu?! Tu nam se perfidno poistovjećuje Država kao politički okvir i subjektna koji svaki narod ima pravo i vlast koja je u vjetrovima rata bila kakva je bila. Međutim, svi napori su jalovi da se tim jakovinama, klasićima i sličnima na čelu sa Goldsteinom dokaže da je nemoguće da jedna država, koju je preko marionete Tita konstruirala svjetska masonerija, objektivno istraži zločine svojih neprijatelja.  Zato su stvorili tu nazovimo udžbeničku ili mainstream mantru „partizani i ustaše“ kojom vješto barataju, služeći se golim frazetinama bez temelja u istini i dokazima. Međutim, tu svi oponenti ovim „Titoistima“ griješe jer se istina o Jasenovcu i Bleiburgu ne nalazi na toj razini, već na nekoj puno višoj. Njegove kolege su u više navrata i ukazali da je on za materiju Jasenovca i Bleiburga „vezer,“ pa samo čuva te (ne)znanstvene titoističko-masonske gabarite te batina nad glavom hrvatske savjesti. Budući da to Goldstein zna, njemu i njegovim povjesničarima odgovara ova razina razgovora tipa „Ante Prkačin“, gdje se na polu-kavanski način iznosi puka faktografija bez ukazivanja na ključ viših razina problema. Ta razina njih veseli i tu su nepobjedivi, jer u tome sijenu zasigurno nema igle.

To je kao da ja pitam vulkanizera zašto mi auto puno troši. Naravno da on to ne zna i pitanje je znaju li to i svi mehaničari?!  Ali, pitam li kreatora koji je rasplinjač  konstruirao, tada ću zasigurno dobiti odgovor. Dakle, mi znamo, a vjerojatno i profesor Goldstein, da ti arhivi zasigurno nisu u Beogradu, iako su nakon rata, kao i arhivi svih zagrebačkih loža 1940. godine bili poslani tamo. Oni su vjerojatno završili deponirani u Londonu.  Znamo da su u ovome dijelu svijeta Beograd i Istanbul oduvijek bili najvjerniji i odabrani sluge masonskoj velevlasti u Londonu.

Stoga je jasno da bez pomicanja „levela“ Goldstein kao ni njegovi oponenti neće govoriti o uplivu tajnih društava u povijesnim događanjima poput slobodnih zidara i drugih jer to za znanstvene rasprave nije uobičajeno, a za ne masone i opasno. Zaključak je da nakon višegodišnjih nastupa brojnih povjesničara i znanstvenika s „jedne i druge strane“ nedostaje hrabrosti, a možda i dopuštenja progovoriti o ta dva problema bliže hrvatske povijesti.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci