nacija.hr

Plaše li nas hrvatski novinari, kolumnisti i komentatori više od izdajničkih političara?

Ne prijete nama nikakve Jugoslavije,“ Velikosrbije“, Rusije i Čerkezije, već dobro uigrana masonizirana balavurdija sa obje strane Markovog trga pomoću tridesetak šonjavih političkih brucoša koji pognute glave kukavički odrađuju posao za Judine škude.

Tekst: Smiljan Strihić

Kad čujem neke novinare i kolumniste kako nam govore o nekakvom hibridnom i asimetričnom ratu, a do jučer su drukali po skupovima za „trilateralnu“ Kolindu, dođe mi da simetrično pojedem komad vlastite hibridne cipele nastale od čizme i japanke. Prije svega smo mi Hrvati dopustili da nas hibridno pretvore u asimetrične ništarije, a potom smo pognute glave prihvatili puzajuću masonizaciju političkih stranaka, potom institucija, državnih ustanova, i medija. Ne prijete nama nikakve Jugoslavije,“ Velikosrbije“, Rusije i Čerkezije, već dobro uigrana masonizirana balavurdija sa obje strane Markovog trga pomoću tridesetak šonjavih političkih brucoša koji pognute glave kukavički odrađuju posao za Judine škude.  Njima se pridružiše još dvadesetak navodnih velikih i malih tajkuna glumeći labude kao da mi ne znamo kako su stvorili svoj jadni i otužni imperij koji i nije njihov. Onda da stvar bude teža pojave se veliki analitičari pa bacaju zbunjujuće „bombe“ kao: „kome služi Plenković, hoće li Stier na ulicu a Beljak u gejeve skretničare“. Jako važno. Ne zaboravimo u zanosu domoljubnom Hodaku pomoći „Žikinu dinastiju“potući, Dujmovićevoj „Deci komunizma“ ralje razvaliti, a Raspudića sa živahnim Paolom Savonijem upoznati.

Toliko se nevažnoća i obmana putem masonskih medija gura pod nos ovome narodu da u tom nametnutom kaosu i Matica hrvatska otvara svoje stranice masonskom panegiriku B. Šomenu. On nam Grimmovim jezikom hvali svoju bratiju kao da smo mi Hrvati Krambergerova evolucijska izmišljotina postali od prašine budalastog „Velikog praska“. Onda se prebace na gospodarstvo, pa nam preko jadnih vladajućih stranaka godinama čupaju INA-u, kočeći joj razvoj, potom prodaju uspješnu Plivu, uvaljujući nas u jamu propasti sa Agrokorom. Da se sportu ne bi radovali i oko njega hrvatovali, podmeću neke „svastike“, potplaćuju zagrebačku splitsku i inu djecu navijačku u tučama, a sve da nam ufanje u sport i sportaše omraze. I kako bi svesportsko pod kontrolom bilo, za čelnika HOO-a nam uvališe Matešu, što ga srpski masonski meštar Z. Nenezić uz Hanžekovića i Kurjaka navodi kao visokog masonskog brata iz Hrvatske.

Ma briga nas vjernike za sve te ovozemaljske nevažnoće, ali vidimo da se narod od vjere u Isusa Krista odmaknuo te brojnim kvartovskim „Gospama“ i raznim kumirima pohrlio. Krista je zato kao u Italiji na sedmo mjesto u molitvi postavio. Znajmo spasiti se nećemo ni kao vjerujući, ni kao državotvorni narod ako Krista Spasitelja na prvo mjesto ne postavimo, za grijehe se ne pokajemo i u Boga se ufajući pa milošću Njegovom vođu dobijemo koji će nam pomoći. Ovi napori putem novih stranaka, izbornih zakona, uklanjanja konvencije i raznih referenduma su borba na mišiće i u njoj je teško pobijediti. Tako kršćanski poručuje pravoslavni svećenik „Antonije Davidović“ u dvogodišnjim propovijedima ulicama Beograda. Mislimo li da su Srbi u „Stevanizaciji“ daleko dogurali, varamo se. Njihova je Crkva u raskolu, Hrvatica, kažu „pederica“ im premijerka, a Kosovo im oduzimaju dok Amerikanci prijete i ucjenjuju ih. Zato lože od Beograda do Banjaluke rastu i cvjetaju, a srpskim meinstream medijima za ne vjerovati ne smetaju. Prateći godinama političku, društvenu i vjersku scenu u Srbiji, naročito me nasmijavaju hrvatski novinari koji su po masonskom dirigentskom palicom prisiljeni „okretati cijevi“ prema Srbiji dok navedena bratija time skreće pozornost sa sebe, jer „nota bene“ Hrvati moraju mrziti samo nedavne agresore.

„Neznamo tko nam ovo radi“ pitaju se poput kljunaša hrvatski politolozi, medijski komentatori, ugledni intelektualci i slična budalasta pitanja  čujemo u tramvaju, autobusu i zadimljenim kafićima, a svi hine da ne vide istinu. Da samo pročitaju telefonske brojeve tri važnija ministarstva i nekoliko ustanova znali bi da im se ti isti javno objavljuju. Recimo, Ministarstvo kulture se odaziva na broj 01 4866 666 baš kako sotona voli, a Ministarstvo gospodarstva ne možete dobiti ako ne nazovete 01 6106 111, a okoliš će te zaštititi zovete li 01 3717 111, dok Državni hidrometereološki zavod možete nazvati na broj 01 4565 666. Ako ste nakon ovih sotonskih brojeva sa šesticama i tri jedinice malo psihički „maknuli“ zovite bolnicu Vrapče na broj 01 3780 666. Možda potom i stvarno „maknete“.

Uza sve gospodarske i ekonomske nevolje pritisnuti smo latentnom prijetnjom sa izbjeglicama, pa poručujem „teoretičarima zavjera“ da razmisle hoće li sa rastom Živoga zida proporcionalno rasti i broj izbjeglica. Priznajem teza mi nije loša i čuju li me Sinčić i Pernar mogli bi i oni zagunđati na mogući nalet vala izbjeglica. Međutim mala im korist kad mi imamo široku i jaku mrežu nevladinih zadruga i dijela Crkve koji kažu da su izbjeglice dobrodošle i primamo ih s ljubavlju. Naša Vlada po masonskim naputcima iz EU narodu iza leđa odrađuje opsežne programe za integraciju izbjeglica i panično po nalogu iz Brisela traži na čiju hrvatsku livadu će niknuti prvo izbjegličko naselje. Zvat će se „Barun Habib“ po isusovcu Tvrtku Barunu i njegovom prijatelju Tunižaninu Imranu Habibu koji je pun hvale za Hrvatsku. Tu „SAO“ naseobinu vjerojatno kane uvaliti Slavoncima i mogla bi odmah imati nekoliko tisuća stanovnika, a šuška se iz visokih vladinih izvora da niti jedan neće smjeti otići u Irsku.

Na sve ove nevolje samozatajni Glas Koncila poručuje vjernicima sa naslovnice da je upotreba kontracepcije pridonijela starenju Europe. Tko bi rekao, a abortusi o kojima službena Crkva ne galami, kao nisu?! Da ne govorimo koliko savjesnih liječnika diljem svijeta govori o rapidnom rastu raka dojke i raka grla maternice uvjetovanog upravo kontracepcijom. A zna se tko nam pakira narode u kojima se gotovo ne koristi kontracepcija, već prevladava korištenje tableta za morsku bolest. Na istoj naslovnici dr. Robert Niehoff vapi: „Zašto su prije katolička sveučilišta bila katoličkija?“

E ja ću mu posvjedočiti iz prve ruke. Naime prije godinu dana sam sa prijateljem ušao u dućan „Kršćanske sadašnjosti“ na Kaptolu 29 gdje je sadašnji rektor KBF-a,  dr. Mario Cifrak, predstavljajući svoju knjigu naveo kako u Bibliji postoje neki dijelovi koji su bajkoviti i nikako ih ne možemo prihvatiti doslovno. Na to ga moj prijatelj upita smatra li pod bajkom i redak 10,12 proroka Jošue koji kaže: ….“Stani sunce, iznad Gibeona i mjeseče, iznad dola Ajalona!?“ Na to će dr. Cifrak kako se podrazumijeva da je to nemoguće i bajka. Polemika je potrajala nekoliko minuta uz gunđanje nekolicine posjetitelja i mi smo nakon tih Cifrakovih hermeneutičkih bravura otišli. Drugi slučaj se zbio u knjižnici „Bogdana Ogrizovića“ sa drugim rektorom dr. Željkom Tanjićem, sa Hrvatskog katoličkog sveučilišta. On je sudjelovao u nekome predavanju i nakon završetka pita ga moj isti prijatelj na koji način gleda na „Evoluciju?“ Na to kaže Tanjić da je Bog normalno stvoritelj svega kako piše u Bibliji, ali da onda stvar prepušta prirodi i evoluciji. Naravno da se prijatelj usprotivio i nastala je žustra polemika.

Evo to su moja dva pasivna susreta sa ne baš nevažnim osobama koji upravljaju bogoslovnim fakultetima, ali pitam se imaju li oni dvojica puninu vjere i što to uče naši mladi budući svećenici. Iz mojeg skromnog poznavanja Svetog pisma mogu poručiti svima koji pročitaju razgovor sa dr. Niehoffom da je meni nakon ovih iskustava puno jasnije zašto su prije katolička sveučilišta bila katoličkija. Naravno da od Dujmovića, Hodaka, Raspudića, ili ne daj Bože Dijanovića i Ljubića se neće tražiti da budu katoličkiji ili kako se kaže desniji. Mislim se možda im NETKO to doista i ne dopušta.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci