nacija.hr

Irci se pridružili onim narodima koji toliko mrze vlastitu djecu da su ih spremni čak i ubiti!

Nakon što su prikupili dovoljan broj potpisa za održavanje referenduma, Ircu su izašli na referendum i demokratskim putem se svrstali među one narode koji toliko mrze vlastitu djecu da su ih spremni čak i ubiti. Kad bi bilo pameti, možda bi se naši „demokrati“ trebali zamisliti nad time.

Naime, ako je dozvoljeno izaći na referendum nakon što prikupiš dovoljan broj potpisa, tko ti garantira da ćeš i pobijediti? Jesi li siguran u svoju pobjedu?

Nekada je bolje neke stvari ne dirati. Recimo, što u situaciji ako se prikupi dovoljan broj glasova i narod na referendumu izglasa nešto što je odvratno u Božjim očima? Kojim to onda zakonom misliš poništiti?

Da pojasnim, prikupiti dovoljan broj potpisa ne znači da si dobio i bitku jer ti sve ovisi o duhovnom stanju naroda. Ako ti je narod duhovno razvaljen i uništen, kao u ovom slučaju Irci, onda imaš demokratskim putem da je nešto što je u svojoj naravi moralno zlo bude društveno prihvatljivo.

Referendumu u Irskoj prethodilo je obavezno prikupljanje potpisa da bi konačno duhovno razvaljeni Irci mogli glasno reći: Dosta više! Mi želimo ubijati djecu!!!

Zar netko stvarno misli da su Hrvati u boljem duhovnom stanju nego Irci???

Elvis DusparaLoading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci