nacija.hr

Deset sličnosti komunizma i rodne ideologije

Deset je nevjerojatnih sličnosti zločinačke, protubožje, protučovječje darvinistički pseudoznanstveno orijentirane ideologije komunizma i rodne ideologije koju će se pokušati podvaljivati hrvatskoj djeci:

1. Kao teorija komunizma, rodna teorija nastala je bez istraživanja i dokaza.

2. Kao teorija komunizma, rodna je teorija nastala na osnovi djela jednog čovjeka (A. Kinsey), s tim da za Kinseyja postoji opravdana sumnja u znanstvenoistraživačku prevaru, suradnju s nastranima i osobnu nastranost.

3. Kao ideologija komunizma, rodna ideologija cilja na populaciju ljudi koji imaju problem u svagdanjem životu. Pod krinkom brige za jedne, provodi nasilje nad drugima.

4. Kao komunizam, cilja na rušenje paradigme – stoljetne ljudske kulture.

5. Kao komunizam, služi se krilaticama o kojima ne dopušta raspravu.

6. Kao komunizam, ima strategiju proširenja svoje revolucije na cijeli svijet.

7. Kao komunizam, posebno neprijateljstvo usmjerava na sve oblike religije, napose na Katoličku crkvu, jer nju (opravdano) smatra najvećom preprekom za promjenu paradigme.

8. Kao komunizam, skriva, ometa i zabranjuje objavljivanje podataka koji joj ne odgovaraju, a objavljene podatke ignorira, podcjenjuje i ismijava.

9. Kao komunizam, drukčije mišljenje proglašava prekršajem, čak i zločinom, denuncira ga i kažnjava s državne razine, zakonski.

10. Kao komunizam, služi se silom i nasiljem – intelektualnim, društvenim, građanskim i političkim.

Izvor: Dnevno.hrLoading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci