nacija.hr

Najvažnija i jedina prava reforma u narodu koji izumire je borba za život!

Da imamo pastire koji se bore za svoje ovce onda bismo u politici ili u Saboru možda imali treću opciju koja bi ubojice djece natjerala da makar zbog svojih fotelja razgovaraju o tom ubojstvu nerođene djece.

Tekst: Elvis Duspara

– Crvenkapice, kada budeš išla u posjet baki čuvaj se vuka. Pazi da te ne zavede. Ako ga sretneš nemoj mu vjerovati jer je opasan i lukav. Dok se nisi ni snašla može te pojesti. – kaže mama Crvenkapici.

No, kada je Crvenkapica došla, vuk je već pojeo baku. Vuk je uspio prevariti i Crvenkapicu pa je i nju pojeo. Onda je došao lovac, ubio vuka i oslobodio i baku i Crvenkapicu. Svi znate tu priču.

Za razliku od Crvenkapice, pastir zna kakav je vuk i što je u stanju učiniti ovcama. Pastir čuva ovce i ako treba daje svoj život za njih. Ovce znaju da ih pastir voli i da brine o njima i zato ga slušaju i slijede njegov glas. Velika je povezanost između pastira i ovaca i ako kome vjeruju onda je to pastir.

– Jesi vidio kako crvenkapice blagoslivljaju adventsku svijeću na Trgu bana Jelačića na kojoj je petokraka? – pita me neki dan brat u Kristu.

– Nisam vidio. – odgovaram već naviknut da me više ne može ništa iznenaditi.

Odem provjeriti, kada ono stvarno, “crvenkapice” blagoslivljaju adventsku svijeću na kojoj je sotonin logotip – petokraka.

Sad će netko reći, kako je moj brat u Kristu mogao reći da se radi o crvenkapicama?!

Pa, lijepo, da su došli pastiri i vidjeli petokraku na adventskoj svijeći, onda bi okupljenom narodu rekli da oni nemaju što blagoslivljati svijeću na kojoj se nalazi sotonin logotip. Vrlo je jednostavno. Ovako su, čini se, stvarno došle “crvenkapice” i dale legitimitet sotoninom znaku svojim “blagoslovom”. Polupani narod otišao sretan doma jer i on ima negdje petokraku koju će natakariti na “božićnu jelku”.

Što se tiče petokrake, stvarno nemam razumijevanja za sljedbenike sotonina znaka jer svatko tko nije lijen u roku od pet minuta može lako ustanoviti čiji je to znak i tko se tim znakom služi.

– Hej, što mislite da uvalimo katolicima petokraku kao simbol zvijezde? – možda je neki mason rekao na nekom njihovom skupu.

– Kako to misliš? Pa, to je oznaka Bafometa, prokužit će nas. – reče drugi mason.

– Nema šanse da nas prokuže. Mi ćemo im reći da je to zvijezda koja je na nebu.

– Ali, na nebu nema petokraka…

– Nema veze, mi ćemo to progurati kao zvijezdu i svi će to prihvatiti.

– Što s onim katolicima koji znaju da je to znak sotone?

– Njih ćemo ismijati i napraviti glupima. Svi će im se smijati.

– Kako ćemo to napraviti?

– Reći ćemo da petokraka ne označava sotonu nego pet Kristovih rana.

– Haha, dobar si, dobar… veliš pet Kristovih rana… hahaha… Misliš da će to povjerovati?

– A što ti misliš hoće li povjerovati?

– Ne znam,… misliš da postoje katolici koji muku Isusa Krista mogu svesti na samo pet rana?

– Samo čekaj, budeš se iznenadio što sve katolicima možeš prodati.

I stvarno, dolazi Božić, a katolici u petokrakama?! Još kad to blagoslovi “crvenkapica” nema majci da netko ne prihvati petokraku.

Čudom se čudim da nije bio blagoslov i onog sotoninog spomenika preko puta Lisinskog koji se već 21 godinu ruga katolicima. Ako netko ne zna, preko puta Lisinskog je podignuta masonska piramida u čast 900 godina zagrebačke biskupije.

Sve me to skupa podsjeća na situaciju kada Cigo vodi medvjeda i medo tu i tamo rikne. Okupljena djeca se dive “snazi” mede, a nisu niti svjesna da medom upravlja Cigo.

Eno glavna tema u Hrvatskoj su reforme o kojima govori Most. I SDP i HDZ nemaju ništa protiv reformi, mada rijetko tko zna koje su to reforme. Most se ne bavi svjetonazorskim pitanjima kao što je abortus?! Tako je to kada se “glasuje po svojoj savjesti”. Stalno čujem da nam treba ekonomski oporavak?! Pa, koliko to vrijedi život jednog djeteta??? “Najvažnija i jedina prava reforma u narodu koji izumire je borba za život!” – kaže don Anđelko Kaćunko.

Da imamo pastire koji se bore za svoje ovce onda bismo u politici ili u Saboru možda imali treću opciju koja bi ubojice djece natjerala da makar zbog svojih fotelja razgovaraju o tom ubojstvu nerođene djece. Ovako su mnogima u Crkvi ruke krvave do laktova od krvi ubijene djece u utrobi majki. Mogu “katolici” prati svoje ruke koliko ih je volja, ali dok se ne odreknu grijeha badava im je sve. Kako to smijem reći? Pa, onaj koji daje legitimitet tako nečemu strašnom kao što je ubojstvo djece nema problema niti se pokloniti petokraci i onome što taj odvratni znak predstavlja.

Hoće li netko biti ljut na mene sada? Moguće, ali moje nije da se dopadnem ljudima nego Bogu Izraelovu. Evo u nedjelju će biti čitanje o Ivanu Krstitelju i mislim se, gdje su ti silni Ivani Krstitelji u našoj Crkvi koji će hrabro pozivati na obraćenje od grijeha?

Sjekira je položena na stablo i samo što nije počela sječa. Ono drvo koje ne daje roda, baca se u oganj!

Bole li moje riječi? Uzrujavaju li? Neka. Tako treba! Nema Hrvatima blagoslova dok god ubijaju svoju djecu.

I znate što, “crvenkapice” će proći, ali Crkva Kristova će opstati i vrata paklena je neće nadvladati. Poslat će Bog Izraelov Pastira koji brine o svojim ovcama. Tu je, na vratima. Samo što nije došao. Njega Blažena Djevica Marija nije niti pomislila abortirati.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci