nacija.hr

Predziđe kaosa Domovina

Predziđe kaosa

Sada je konačno nakon prošlog sastanka u Bruxellesu bila vidljiva gluma J.C. Junckera i A. Merkel da niti će, a još manje smiju pokušati rješiti ovaj agresivni kaos sa planiranim i pomno pripremljenim upadom tzv. izbjeglica na europsko tlo. Njima kao političkim čelnicima od strane masonske vrhuške nije dopušteno ni izreći jednu suvislu rečenicu za rješenje ovog problema, već samo provoditi politiku “PROTOKA VREMENA” prošaranu općim izjavama, tipa; trebalo bi, morali bi.

Tekst: Smiljan Strihić

Svaki rat, kriza na užoj ili globalnoj razini ima svoj povod i uzrok, stoga i ova tzv. izbjeglička koja sada snažno pogađa Europu, nije zasigurno nastala sama od sebe, a još manje je uzrok rat u Siriji. Budući da ljudsku povijest teško možemo sagledati bez proučavanja i razumijevanja o djelovanju i utjecaju tajnih društava na ljudsku povijest, upravo je baš to razlog zašto su ista u javnome životu medijima, publikacijama i naravno udžbenicima izuzeta. Naime izuzeta su kako bi vodeći protagonisti kroz povijest prikrili one stvarne razloge ratova, razaranja, osvajanja, što je u srži demonsko a sve to u cilju vlastitite koristi prikazujući se boljim i humanijim nego su u naravi. Poznato je da čovjek oduvijek u sebi nosi grijeh poriva da vlada drugima i to je doista jedno od najvećih zala koje prožima ljudsku dušu, ali to se ne može dogoditi ako taj isti čovjek ne pokrene konflikte, sukobe, ratove ili tzv. velika otkrića, tj. putovanja u novi svijet koja su uzrokovala najstrašnija i najkrvavija klanja brišući pred sobom čitave narode i plemena na svom domicilnom prostoru u područjima naseljenim domorocima od Sjeverne pa do Južne Amerike. Svim tim grijesima zajednički cilj je “teritorij” za širenje i ekspanzionizam, kojeg u mnogo suptilnijem obliku susrećemo i danas u dvadeset prvom stoljeću na početku trećega milenija.

Ti pokretači, skriveni iza lažnih povijesnih udžbenika, enciklopedija i napuhane znanosti imaju ishodište iz onih skupina koje su prokazale, osudile i razapele Isusa Krista uzdajući se u lažni duh Sotone, ne praštajući nikada širenje Kršćanstva i s jasnom zadaćom da ga preko današnjih sotonističkih slijedbenika pokušaju do temelja razoriti. Još dok je Isus hodao zemljom i propovijedao, ti su se antikristi zaodjenuli u razne kostime svih boja i dezena, pa se kroz stoljeća vrlo vješto skrivaju, a danas su putem kameleonskih pretvaranja kroz tajna društva zavladali svijetom obmanjujući čovječanstvo da ih slijedi. Prilagođavajući se tijekom stoljeća ljudskim manama i vrlinama izdižući duh antikrista na pijedestal globalne razine, koristeći se lukavo Isusovim likom, iskrivljujući Njegove riječi i oponašajući Ga, zaveli su mnoge kršćane u međusobne sukobe i dva svjetska rata. Na političkoj karti današnjega svijeta u preko dvjesto država su ratovali, golema prostranstva i kontinente osvojili, velika i neprocijenjiva blaga pokrali i sve to u gomilama lažnih knjiga opisali. Lažac je njihov vođa i on je “princ tame”, mraka i skrivanja, pa su istine u tajne arhive pohranili a današnju povijest drugačije i lažno napisali. Danas ta ista tajna društva krojeći neke nove geopolitičke karte u težnji da obuhvate najveću i najbogatiju zemlju svijeta Rusiju, pokreću jedan od temeljnih planova masonske doktrine, a to je miješanje naroda, time i pokušaj slabljenja kršćanstva s namjerom da ga se sruši iznutra. Taj se unutarnji udar može još nekako kontrolirati i suzbiti, ali svjedoci smo pripreme vanjskog udara na kršćansku Europu kroz ovaj agresivni val tzv. izbjeglica kojega osim Viktora Orbana još niti jedna država nema namjeru zaustaviti.

Nama je u Hrvatskoj trebalo proći gotovo dva mjeseca ove tzv. izbjegličke krize da bi naši smušeni milanovići, pusići i kotromanovići zatražili međunarodnu pomoć uz vapaj da bi trebalo stvar rješiti na granici Grčke i Turske. To je slično kao da je Franjo Tuđman početkom devedesetih u osvit Obrambenog rata izjavio hrvatskom narodu da agresiju Srbije treba riješiti u Šumadiji između nekog Milorada i Jovana, jer oni huškaju srpsku mladež da napadaju Hrvatsku. Mudrac Milanović nam neki dan poručuje da svaka budala može u par tjedana postaviti ogradu, ali mi isto tako znamo da bi je svaka budala već i bila odavna postavila, te uz istu poput Mađarske postavila vojsku i policiju. No u Hrvatskoj nije lako biti premijer i još k tome služiti narodu, dok ti londonska masonerija puše za vratom. Milanović je za nedavnog boravka u Londonu dobio jasne naputke što mora raditi u ovoj krizi, i to se može vidjeti po njegovom učestalom lupetanju o nekakvoj humanoj i uljuđenoj Hrvatskoj koju samo on vidi. Sada su u igru upali zločesti i preplašeni Slovenci, jednako sputani poput naših vladajućih od strane masonske vrhuške i kočeni da ne reagiraju, jednako kako je blokiran i čitav politički vrh Europske Unije.

angela-merkel

U toj blokadi rješenja prednjači Angela Merkel inače pripadnica masonizirane “Grupe Bilderberg”, polu-tajne organizacije za koju se kaže da ponajviše odlučuje o političkim, financijskim, medijskim i ekonomskim silnicama između Sjedinjenih Država i EU. Stoga je krivo napadati Njemačku kao državu koja otvara vrata tzv. izbjeglicama, kada tu odluku donosi kancelarka u skladu sa svojim ovlastima, a po naputku masoniziranih vladara novog svjetskog poretka. Zato treba neprestano ponavljati kako bi ovakve krize bile nemoguće da građani diljem Europe imaju mogućnost odlučivanja putem izabranih zastupnika u parlamentima, ali tu se upravo isčitavaju sve manjkavosti parlamentarne demokracije koja nema načina niti alata ponuditi vlastitom narodu da odlučuju o svojoj sudbini. Naime sve su europske vlade predale dio svog suvereniteta pod pasku masonske kontrole koja je bukvalno otela narodu “države” i sa tog naslova provodi permanentno svoju politiku kaosa. Tako je krivo govoriti; Amerika je uništila Irak, ili Njemačka prima izbjeglice, jer niti bi američki narod napao Irak, niti bi Njemci propustili toliki broj izbjeglica. To sve odlučuje malobrojna masonska elita koja provodi svoju geostratešku politiku upravljanja Europskom Unijom namećući joj “multi-kulti” politiku, naročito Njemačkoj, onemogućavajući joj samostalnost u krucijalnim pitanjima države, poglavito odluka o vanjskoj politici, gdje je važna svekolika i snažna suradnja s Rusijom. Naime poznat je strah masonskog zapada kada Njemačka počinje jačati, da je treba bilo kako omesti u želji za istinskom samostalnošću, što smo vidjeli kroz dva svjetska rata.

Sada je konačno nakon prošlog sastanka u Bruxellesu bila vidljiva gluma J.C. Junckera i A. Merkel da niti će, a još manje smiju pokušati rješiti ovaj agresivni kaos sa planiranim i pomno pripremljenim upadom tzv. izbjeglica na europsko tlo. Njima kao političkim čelnicima od strane masonske vrhuške nije dopušteno ni izreći jednu suvislu rečenicu za rješenje ovog problema, već samo provoditi politiku “PROTOKA VREMENA” prošaranu općim izjavama, tipa; trebalo bi, morali bi. Dogodilo se nekakvo nepotrebno putovanje njemačke kancelarke Merkel u Tursku koje je završilo Erdoganovim drskim ucjenama a možda i prijetnjama koje mu omogućava veliki broj izbjeglica unutar turske države. Čitav ovaj problem kontrolirano vodi i njime upravlja nevidljiva masonska struja koju se mora slušati, što najbolje vidimo kod naših vodećih političara, koji ne smiju postupiti po očekivanju većine građana Hrvatske, već moramo bespogovorno slijediti naputke masonskih direktiva iz Europske Unije. Milanoviću je jasno da se neće dogoditi ništa dobro, niti onako kako hrvatski narod očekuje i zato se prešutno i bez velike buke dogodio “Slavonski Brod” gdje je nekolicina pristalica HDSSB-a samo malo prosvjedovala i stvar je završena. Sami plan izgradnje bilo kakvog prihvatnog centra je vrlo opasan, skup i ne donosi nam ništa dobrog, jer se cijela ideja oko transfera nekoliko miljuna Arapa u EU drži u tajnosti i nitko ne smije otvoreno o tome razgovarati. Zato nas već boli glava od bezobraznih izvješća iz Opatovca ili slovenske granice, gdje se bezobrazno i uporno ponavljaju priče o jadnim i promrzlim ljudima sa svojom malom djecom, naravno na putu za Njemačku. Vjerojatno od postanka Hrvatske novinarska struka nije odradila sramotniju rolu u javnim i privatnim medijima, tiskanim i elektroničkim, što se ne odnosi na samo nekoliko portala koji su stvar sagledali bez masoniziranog i pretjeranog naglaska na humanitarnu dimenziju problema. Ali novinari se unatoč sramotnoj raboti koju odrađuju mogu pravdati da su pod pritiscima, pa ćemo ih pokušati razumijeti.

Zato je nama Hrvatima nužno razumijeti rečenicu izrečenu 07.04.2013. u Večernjem listu, kada je Dragan Kukavica, Veliki meštar Velike lože Hrvatske, tada kazao da je u svakoj Hrvatskoj vladi bilo masona, pa je tako i u ovoj (Milanovićevoj). Naravno da ova izjava tada nije bila komentirana od dežurnih novinarskih grintavaca, a tako nešto izgovoreno bi moralo valjda značiti kako je to normalno?! No pitamo se tko je ili tko su ti masoni u ovoj, sada tehničkoj Vladi, tko su bili u Sanaderovoj i Kosoričinoj i jesu li oni tamo samo zijevali ili pomicali neke važne kockice? Vjerojatno ovo zadnje, ali i ono puno važnije, da su u Vladi sjedili samo kako bi očuvali ispravnost “produžnog kabela” kojim su naše vlade prispojene na Veliku ložu Hrvatske, skrivenu negdje u “zapadnom dijelu Zagreba”. U ovoj piramidalnoj križaljci ne sjede masoni samo u Vladi, već sjede i u političkim strankama, državnim institucijama i medijima gdje imaju točno određenu zadaću. U prvom redu stvaranje anacionalnog ozračja, gdje samo predsjednik stranke smije “hrvatovati”, potom amerikanizacija svega i svačega, te širenju politike nultoga rasta. Zanimljivo je kako narod od početka ove seobe naroda strpljivo trpi teror volontera, humanitaraca, političara i dijela medijskih slugu koji kreiraju stavove kod javnosti, izbjegavajući reći hoćemo li i smijemo li uopće biti svoji na svome i prekinuti ovo iscrpljivanje dijelova države preko kojih se događa ova masonska okupacija. I što je najgore, PRISILJENI smo dnevno trošiti dva miljuna kuna, kao da će nam puni iznos troškova biti ikada nadoknađen. Sada je nastala šutnja kada je Slovenija naručila u Poljskoj 120 kilometara bodljikave žice, pa će biti zanimljivo kakav će epitet od Milanovića dobiti Cerar ako se odluči postaviti tu žicu. Slovenija će uz alibi Schengena učiniti što bude željela, a mi ćemo se po sustavu domina opet ponašati servilno i kukavički dok narodu ovo prošetavanje nekih dalekih naroda kroz Hrvatsku ne dosadi i ne izađe na prosvjede, ma tko pobijedio na ovim izborima. Činjenica je da do sada niti od jedne oporbene stranke nismo čuli neku suvislu i konstruktivnu ideju kako rješiti ovaj problem tzv. “Balkanske rute” koju ćemo doista trebati prekinuti.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci