nacija.hr

Domoljubi bi dali 70.000 kuna svakom rođenom djetetu Domovina

Domoljubi bi dali 70.000 kuna svakom rođenom djetetu

Ako HDZ želi biti Domoljubna koalicija onda neka se odrekne ubojstva nevine djece u utrobi majke i time pokaže da su stvarno domoljubi koji vole svoju domovinu, a posebno one koji su najnezaštićeniji

Tekst: Elvis Duspara

Predstavljen je izborni program Domoljubne koalicije u kojem je, kako javljaju mediji, Tomislav Karamarko između ostaloga izjavio:

– Svim roditeljima s malom djecom mogu objaviti, svako novorođeno dijete dobit će potporu, a predložit ćemo da to bude 1000 eura.

Odmah na tu izjavu je reagirao i aktualni premijer Zoran Milanović te izjavio novinarima:

– 1000 eura za svako dijete? Mi ćemo dati 1100 ako objasne odakle…

Da premijer Milanović ne bi čekao odgovor mogu mu reći otkuda bih ja pronašao i više nego dovoljno sredstava. Uzeo bih ona sredstva koja se daju pederskim i ostalim seksualnim udrugama koje ne daju nastavak života i ta sredstva dao roditeljima koji daju nastavak života. Vrlo jednostavno je, samo ja nisam Premijer.

S druge strane, pohvaljujem inicijativu HDZ-a da će predložiti da svako novorođeno dijete dobije potporu od 1000 eura, ali me zanima zašto tako malo novaca kada se može dodijeliti mnogo više.

U Gradu Zagrebu, gradonačelnik Milan Bandić na treće i svako sljedeće dijete daje 56.000 kuna što je puno više nego ta sića od 1000 eura.

No, imamo problem. S jedne strane se predstavlja Domoljubna koalicija koja se zalaže za ubojstvo djeteta u utrobi majke pa meni nije jasno kakvo je to domoljublje? Domoljublje nije preuzeti zakon o abortusu iz 1978. godine po kojem je dozvoljeno ubiti dijete u utrobi majke. Obično onoga tko ubija tvoj narod se naziva agresor, a ne domoljub.

Ako HDZ želi biti Domoljubna koalicija onda neka se odrekne ubojstva nevine djece u utrobi majke i time pokaže da su stvarno domoljubi koji vole svoju domovinu, a posebno one koji su najnezaštićeniji.

Ne postoji u životu čovjeka sigurnije mjesto (osim Kraljevstva Nebeskog) od onoga u utrobi majke i sama spoznaja da netko odobrava da se dijete može ubiti u utrobi majke je odvratna.

Što se tiče para, pare nisu problem. Ako je točna informacija koju je izjavio Ivan Zvonimir Čičak da mu je Slavko Linić rekao da se za nevladine udruge za ljudska prava i slične lepeze instutucija izdvaja ni manje ni više nego dvije milijarde i osamsto milijuna kuna, eto para kao kiše.

U Hrvatskoj se 2014. godine rodilo 39.596 djece. Kada bi se pare koje pojedu razne udruge podijelile kako treba, svako novorođeno dijete bi moglo dobiti 70.714 kuna. Ako netko ne zna matematiku vrlo je jednostavno. Dvije milijarde i osamsto milijuna kuna se podijeli na broj rođene djece.

Naravno, kada bi se u HDZ-u odrekli grijeha abortusa, broj novorođene djece bi se povećao za nekih 10.000 koliko ih se, makar prema službenim statistikama ubije svake godine. To bi bilo pravo domoljublje, a ne ove šuplje priče.

No, ubojstvo djeteta u utrobi majke je nešto što, čini se, niti naše “domoljube” niti naše biskupe ne dira pretjerano pa će i ovog puta pozivati da se “glasuje po svojoj savjesti”.

Onom ubijenom djetetu u utrobi majke je potpuno svejedno što će ga ubiti za vrijeme Kukuriku ili Domoljubne koalicije dok god polupani narod “glasuje po svojoj savjesti”.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci