nacija.hr

Predsjednik Biskupske konferencije Gane: Oni koji prakticiraju homoseksualnost neće doći u Nebo

Sa bloga tradikatolik.blogspot.hr prenosimo prijevod vijesti o izjavi biskupa Josepha Osei-Bonsua:

(Accra) Biskup Joseph Osei-Bonsu iz Konongo-Mamponga u Gani suprostavio se uvjerenju da homoseksualci (misli se na prkakticiranje homoseksualnosti; napomena prevoditelja) mogu doći u nebo. Predsjednik Biskupske konferencije Gane koji potječe iz starog kraljevskog roda Ašanti, posve je drugog mišljenja.
Homoseksualnost, rekao je biskup Osei-Bonsu ,,nije naravna. Tvrdnja da se mnogi već rađaju kao homoseksualci za vrhovnog pastira Gane dolazi iz carstva političkog stvaranja legendi. Po njegovu mišljenju to je izmišljeno kako bi se izborila ,,prava za homoseksualce i kako bi se opravdala vlastita djela.
,,Biblija nam jasno kaže u Poslanici Rimljanima, u prvom poglavlju da oni koji prakticiraju homoseksualnost i oni koji politički, vjerski ili na bilo koji drugi način podržavaju homoseksualni brak teško griješe pred Bogom.
,,Homoseksualci, lezbijke, lašci i pedofili i drugi neće doći u nebo i Biblija to posve jasno kaže. Ne kaže to neki čovjek, ni neki biskup da oni neće doći u nebo, nego Biblija. Samo Sveto pismo kaže da oni neće doći u neborekao je msgr. Osei-Bonsu koji je u ponedjeljak bio gost Morning Starr-urednika Nii Arday Clergga na radiopostaji Radio Starr 103-5 FM u Gani.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci