nacija.hr

Hrvatska bez koridora Domovina

Hrvatska bez koridora

Vidljivo je od prije nekoliko dana kada je počeo val izbjeglica prema Hrvatskoj da su naši vladajući političari sputani pritiskom europske masonerije prelako pognuli glave i po tko zna koji puta prihvatili za Hrvatsku neodrživo stanje.

Tekst: Smiljan Strihić

Nakon nedavnog zatvaranja granica koje je izvršila Mađarska, Austrija, Slovenija, te dijelom i Njemačka, moglo se predvidjeti da će val izbjeglica skrenuti ka Hrvatskoj. Srbija je to dočekala sa olakšanjem i blagim podsmjehom premijera Vučića, a naši vodeći i oporbeni političari na čelu sa Zoranom Milanovićem i Tomislavom Karamarkom ostali su po običaju bez konkretnog plana i incijative. Sada kada je stanje postalo alarmantno dobili smo poruku iz EU da ne proslijeđujemo izbjeglice kroz koridore, već da ih po zakonu zbrinemo, točnije rečeno ZADRŽIMO???

Vidljivo je od prije nekoliko dana kada je počeo val izbjeglica prema Hrvatskoj da su naši vladajući političari sputani pritiskom europske masonerije prelako pognuli glave i po tko zna koji puta prihvatili za Hrvatsku neodrživo stanje. Zbog takvog učinka kojeg vidimo od Tovarnika do Zagreba hrvatska Vlada na čelu sa premijerom Zoranom Milanovićem mora odmah dati ostavku i prije raspisivanja prijevremenih izbora uputiti vojsku na granicu sa Srbijom, te kroz nekoliko dana angažirati Ljubu Česića Rojsa da sa svojim pajdašima podigne žičanu ogradu poput susjedne Mađarske. Ta ograda usuprot mišljenju preglasne i šonjave lijevo liberalne manjine i nekih biskupa, neće značiti ništa represivno niti da smo nehumani i neosjetljivi na problem izbjeglica, već će samo postići učinak REDA. Reda koji je u ovakvom trenutku neophodan i koji u prvi plan postavlja sigurnosni problem a onaj humanitarni ne smije doći u pitanje. Masonerija je do danas uspješno putem svojih medija Hrvatima pod nos gurala isključivo HUMANITARNU dimenziju ovog problema, skrivajući vješto svoje planove koji se uz pomoć poslušne i podaničke političke strukture sada pretvara u teško rješivu krizu. Da je ovo istina potvrdio je i Sirijac nastanjen u Hrvatskoj, jučer u emisiji na četvrtom program HTV-a, govoreći kako su smišljeno upućeni u europske zemlje.

Ponovno se po tko zna koji puta događa da preglasna manjina odlučuje tihoj većini koja nije neosjetljiva na tuđe patnje, međutim ovo što se događa na hrvatskoj istočnoj granici nadilazi poimanje zdravog razuma i postavlja u prvi plan lažna i tupava obećanja ministra Ostojića i premijera Milanovića o nekakvoj spremnosti za prihvat izbjeglica, a moglo se na vrijeme sagledati da taj dvojac u nastupima za javnost ne spominje najvažniji problem a to je količina izbjeglica što automatski znači sigurnosni problem, ističući i obmanjujući javnost sa humanom dimenzijom ovoga problema koju nitko normalan ne dovodi u pitanje. Ne može sa ovim problemom upravljati ni EU, ni austrijski ministar vanjskih poslova a još manje zbunjena predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, koja je svoj ured ipak mogla ova četiri dana uspostaviti u Tovarniku a ne u Puli, što je brojnim građanima ovih dana vrhunska zabava.

Da je ovo čisti masonski plan ukazuje i nekoliko sastanaka svjetskih masonskih vođa u zadnje tri godine u Beogradu , te ovogodišnji sastanak Trilateralne komisije također u Beogradu, gdje je vjerojatno čitava stvar, poglavito za dio Balkana pomno isplanirana, što se može vidjeti po neuobičajenoj tišini koja je zaglušujuća iz srpskog političkog vrha. Taj se rukopis lako prepoznaje po svom naglom i nenadanom udaru koji u sebi obvezno sadrži srcedrapateljne motive poput onih iz jeftinih holivudskih produkcija, gdje moramo svjedočiti prevrtanju i utapanju jadnih izbjeglica, potom patnjama trudnica, djece i sve ostale znane slike, koje će kada nastupi zima kulminirati radi hladnoće, kiša i snijegova koji će imati zadaću dodatno senzibilizirati tvrdokorne Europljane da otvore vrata ovoj – možemo sada kazati INSCENIRANOJ SEOBI NARODA.

Zadržavajući tezu iz prijašnjeg teksta, naglašavam da je jedina i isključiva meta Njemačka, dok su ostale zemlje u poziciji kolateralnih žrtava, jer potpuni gospodarski oporavak europskog gospodarstva i rast, može se dogoditi samo uz suport energijom prebogate Rusije. To masonski zapad ne smije dopustiti, stoga je Europa radi prosudbi zapadnih masoniziranih tajnih službi donijela odluku da se izvrši ovaj dugo planirani udar pomoću “Seobe naroda” kojim se upravlja ponajviše putem medija i masoniziranih pijuna unutar europskih vlada. Teško je očekivati da se naša Vlada smije ponašati domoljubno i samostalno kada u medijima još nema izdvojenih pojedinaca koji bi otvoreno zagovarali zatvaranje hrvatske granice, stoga je za očekivati da do promjene i zaokreta u stavovima SDP-ove vlade neće u idućih nekoliko dana doći. Hrvatsku dodatno ponižava i predsjednica Kolinda govoreći kako Hrvatska same NE MOŽE rješiti ovaj problem, pa je to ruganje i na adresu svih branitelja koji su prije dva desetljeća pokazali u puno težim uvjetima kako se slični i puno teži problemi rješavaju, ali toga se naša lutajuća predsjednica ne može ili ne smije prisjetiti. Naročito nasmijava jučerašnja izjava predsjednice kojom ona zahtijeva da se izbjeglice ne kreću poljima I livadama, već da fino i uredno poprave kravate, nakašlju se te uredno izvole pokucati i ući na širom otvorena granična vrata Hrvatske. Uz to nam je Europska Unija odavna podjelila kišobrane, ali uz napomenu da ih počme li kiša nikako ne smijemo otvarati.

Treba napomenuti kako je struktura prvog vala prekjučerašnjih izbjeglica pomno odabrana, jer u njemu su dominirale žene i djeca, što je malo čudnovato u odnosu na onu strukturu koja se po nekoj drugo osnovi događala na granicama Makedonije, Srbije i Mađarske, gdje je dominirao veliki broj mladih i nabildanih muškaraca, koji će Hrvatsku zapljusnuti poslije ovog prvog “nježnijeg” vala. Vidjeli smo nakratko na dnevniku Javne televizije zbunjeno i očajno lice najnesposobnijeg ministra u Milanovićevoj vladi Ranka Ostojića koji je sav izgubljen zavapio jedinu moguću pjesmu, a to je zatvaranje granice prema Srbiji kojom bi se ovaj val izbjeglica mogao kontrolirati. Hrvatska je sebi natovarila veliki problem nesposobnošću i neradom ove Vlade, te nepotrebno izložila čitavu sjevernu I istočnu Hrvatsku poteškoćama i velikom trošku za ovu insceniranu “Seobu naroda” koja se na vrijeme i jednostavno mogla riješiti podizanjem žičane ograde i KONTROLIRANIM propuštanjem željenog broja izbjeglica prema svojim mogućnostima i sveukupnim kapacitetima. Poglavito se moramo zamisliti pred istupima tzv. multi-kulti duznosnika u Milanovićevoj Vladi predvođenih Vesnom Pusić koji bi preko noći nastanili desetke azilanata trajno u Hrvatsku, što je imanentno ovoj odnarođenoj masoniziranoj vladajućoj garniture.Sada kada je ova nesposobna SDP-ova Vlada napravila ogromnu štetu, nepotrebne troškove, nered i nesigurnost, paralizirajući istočne dijelove Hrvatske ne preostaje im ništa drugo nego odmah dati ostavku prisjećajući se izreke svog pokojnog idola i zločinca Josipa Tita. “Pa ne treba se baš uvijek držati zakona, kao pijan plota”.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci