nacija.hr

Poruka biskupa Hrvatima: Dok ih budete primali gledajte na to pozitivno! Domovina

Poruka biskupa Hrvatima: Dok ih budete primali gledajte na to pozitivno!

“Mi nudimo neke vrijednosti, ali nemamo dovoljno mogućnosti za nastavak života i očito je to ono što nam oni mogu dati.” – tješi biskup Uzinić Hrvate prošli tjedan u Dnevniku HRT-a

Tekst: Elvis Duspara

Jel’ itko čuo što je biskup Mate Uzinić mudro poručio prošli tjedan u Dnevniku HRT-a?

– Ne smije se postavljati pitanje treba li primiti izbjeglice, nego treba postavljati pitanje samo kako ih primiti. – kaže biskup Mate Uzinić.

S obzirom da su mnogi u Hrvatskoj zabrinuti da se ne radi o izbjeglicama nego o pravoj pravcatoj invaziji vojske, nije jasno na koji način biskup misli da ih trebamo primiti.

Ako nekome nije jasno na što bi se mogle odnositi biskupove riječi kada govori o tome kako ih primiti evo i pojašnjenja iz biskupovih usta:

– Europa zbog poprilično niskog broja rađanja, odnosno na umiranje sve većeg broja starijih stanovnika, u tu kategoriju se sve više uključuje i naša domovina, također (je) potrebna njihovog dolaska.

Opa, biskupe, što to reče u Dnevniku? Postoji potreba njihovog dolaska?! A zašto postoji potreba? Možda zbog Zakona o abortusu i onih koji su donijeli taj Zakon? Naravno, biskup odmah u sljedećoj rečenici pojašnjava zašto postoji potreba njihovog dolaska:

– Mi nudimo neke vrijednosti, ali nemamo dovoljno mogućnosti za nastavak života i očito je to ono što nam oni mogu dati. – nastavlja biskup, ali ne govori koje su to vrijednosti koje mi nudimo dok nam govori da nam oni mogu dati nastavak života.

Nije jasno na koje “naše” vrijednosti je mislio biskup pa bi neki mogli te vrijednosti svakako protumačiti. Možda je mislio na “vrijednosti” kao što je ubiti dijete u utrobi majke, pas na svakom koraku, pederske parade…

No, svakako je vrijedno spomena biskupovo razmišljanje o tome da nam oni mogu dati nastavak života. A kako se daje nastavak života? Znate već kako… malo je prosto za reći, ali svi odrasli znaju na koji način se prave djeca.

S obzirom da se kod ove invazije radi uglavnom o mladim muškarcima u naponu snage, ne preostaje drugo nego se zapitati ima li u Hrvatskoj dovoljno žena koje su ih spremne primiti da bi nam oni mogli dati toliko potrebni nastavak života o kojem biskup priča?

Tako se već sada neki pitaju da li ih trebaju primiti s leđa, ležećki, stojećki, misionarski… kako god, biskup najavljuje da će nas oni… hm, znate već što.

– U tom smislu trebamo na sve ovo, bar što se tiče njihovog dolaska, gledati pozitivno… – tješi biskup Hrvate dok budu primali na razne načine.

Sad bi naši pijetlovi mogli reći da ih je biskup uvrijedio jer i oni vole skočiti na koku, ali takav vam je zakon – onaj pijetao koji sa svojom kokom ubija jaja završi u juhi.

Možda će netko reći da nije primjereno što ovo pišem i da sam ja prost, ali sam katolički biskup je rekao da treba gledati pozitivno što će u Hrvatsku doći muslimani praviti djecu i tako dati nastavak života!

Naravno, na izborima treba i dalje po preporuci biskupa “glasovati po svojoj savjesti” da bi se moglo što više primiti.

Za one koji nisu gledali evo i linka…

http://vijesti.hrt.hr/296710/monsinjor-uzinic-kucaju-na-nasa-vrata-i-mi-ih-moramo-otvoritiLoading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci