nacija.hr

Darvinizam je korijen kulture smrti

Što utemeljiteljica Planned Parenthood, Margaret Sanger, „otac seksualne revolucije“ Alfred Kinsey, Lenjin i Hitler imaju zajedničko?

Lifesitenews.com iznosi povijesne činjenice:

Tekst: Kathleen Gilbert

Što utemeljiteljica Planned Parenthood, Margaret Sanger, „otac seksualne revolucije“ Alfred Kinsey, Lenjin i Hitler imaju zajedničko? Svi ovi pioniri onoga što neki nazivaju kulturom smrti ukorijenili su svoja vjerovanja i djelovanja u darvinizmu – što je malo poznata činjenica za koju je jedan konzervativni lider rekao da je se ne smije ignorirati.

Hugh Owen iz Kolbe centra za izučavanje Stvaranja rekao je okupljenima na Capitol Hillu prije Marša za život da su filozofske posljedice darvinizma „potpuno uništile mnoge dijelove našega društva“. Owen je istaknuo dr. Josefa Mengelea, koji je zločinački eksperimentirao na Židovima tijekom Holokausta, Hitlera i ostale nacističke lidere kao sljedbenike darvinizma koji su vidjeli nacizam i istrebljivanje ljudi kao ništa više od načina da se „unaprijedi evolucija“.

Darvinizam je također bio „temelj“ komunističke ideologije u Rusiji kroz Vladimira Lenjina, rekao je Owen, koji je pokazao fotografiju jedinog ukrasa pronađenog na Lenjinovom radnom stolu: majmuna koji sjedi na hrpi knjiga, uključujući Darwinovu ‘Porijeklo vrsta’ i gleda u lubanju.

„Lenjin je sjedio za ovim stolom i gledao u ovu skulpturu dok je autorizirao ubojstvo milijuna svojih sunarodnjaka, zato što su stajali na putu evolucijskom napretku“, rekao je Owen. Također je rekao da izvještaji iz komunističke Kine pokazuju da je prva lekcija koju je koristio novi režim za indoktrinaciju religioznih kineskih stanovnika bila „uvijek ista: Darwin“.

U Americi, plod darvinizma jednostavno je uzeo oblik eugenike, vjerovanja da bi se ljudska rasa mogla unaprijediti kontrolom rasplođivanja populacije. Owen je rekao da je osnivačica Planned Parenthood, Margaret Sanger, čuvena eugeničarka, promovirala kontracepciju na načelima evolucije. „Ona je vidjela kontracepciju kao sakrament evolucije, zato što se kontracepcijom rješavamo manje prilagođenih i dopuštamo samo prilagođenima da se rasplođuju“, rekao je.

Sanger je dobro poznata po tome što je produpirala širenje „kontrole rađanja“, što je izraz koji je ona smislila kao „procesa plijevljenja neprilagođenih.“. Alfred Kinsey, čiji su „eksperimenti“ u pedofiliji, sadomazohizmu i homoseksualnosti otvorili vrata seksualnoj anarhiji u 20. st., također je zaključio iz darvinističkih načela da seksualne devijacije u ljudima nisu bile ništa više neumjesne od onih pronađenih u životinjskom carstvu. Prije početka svojih seksualnih eksperimenata, Kinsey, također eugeničar, bio je zoolog i autor uglednog udžbenika biologije koji je promovirao evoluciju.

Owen, rimokatolik, snažno odbacuje tvrdnju da bi kršćanstvo i biblijski izvještaj o Stvaranju mogli biti pomireni s darvinizmom.

Ispripovijedao je priču o svojem vlastitom ocu koji je bio odgojen kao predani kršćanin prije nego što je izgubio svoju vjeru kada je bio izložen darvinizmu na fakultetu. On će postati prvi generalni tajnik Međunarodne Planned Parenthood Federacije.

„Putanja koja je vodila od Leedsa i Sveučilišta Manchester da bi postao generalni tajnik jedne od najpokvarenijih organizacija koje su ikada postojale na licu zemlje, počela je s evolucijom“, rekao je Owen.

Izvor: Lifesitenews.comLoading…

Vezani članci