nacija.hr

“Karizmatik” iz Mozambika “liječi” glavobolju

Tekst: nacija.hr

U nedostatku hrvatskih “karizmatika” u Mozambiku liječe glavobolju na poseban način. Za ovog “karizmatika” iz Mozambika smo makar sigurni da nije nagovarao svoje sljedbenike da glasuju “Za novu pravednost” Ive Josipovića 2009. godine kao neke njegove kolege iz Hrvatske.

Kako bilo, sudeći po broju “ozdravljenja” pretpostavljamo da imaju jednaku učinkovitost kao i neki “karizmatici” u Hrvatskoj. Je li ovaj “karizmatik” došao s međureligijske molitve u Duhu Asiza? Sami prosudite, no, dok je bolesti moći će se manipulirati s ljudima.

Ionako smo upozoravali da dobro pazite kome idete na polaganje ruku. Ne znamo je li ovome čovjeku od silnog “polaganja” ruku “karizmatik” zakazao seansu za sljedeći mjesec da mu izliječi potres mozga i čvoruge koje su se “čudesno” pojavile. Pretpostavljamo da je jednočlani ženski “slavljenički tim” ostao isti.

Možda će neki reći kako “karizmatik” na snimci nije pravi jer bolesnik nije “počivao u duhu”, no kako ne znamo koliko je seansa ukupno trajala, tako ne znamo je li bolesnik od višestrukog “rukopolaganja” i guranja ipak uspio pasti u nesvijest na opće veselje cjelokupne “molitvene” zajednice. Ove “karizmatske molitvene tehnike” ne pokušavajte sami na drugima niti kupujte knjige “karizmatika” iz Mozambika.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci