nacija.hr

Surova stvarnost: Tako vam i treba! Domovina

Surova stvarnost: Tako vam i treba!

Ovaj tekst je Jasna napisala prije točno dvije godine. Upućen je svim onim “građanima” koji sada “mudro” znaju komentirati razna poskupljenja struje, benzina, plina, hrane…

Tekst: Jasna Dautanac

Grijeh je radovat se tuđoj nesreći ali moram priznat da se u posljednje vrijeme na neki čudan način veselim vijestima koje čitam o svemu što se u Hrvatskoj događa. Istina je zapravo da se ti događaji tiču i mene kao i ostalih pa time možda moj grijeh i nije tako velik ali ipak je grijeh.

Tješim se jedino da sam napravila sve što je bilo u mojoj moći i zajedno sa svojim istomišljenicima upozoravala sve koje sam mogla što nam slijedi, ali tko nas je slušao? I kad su nas čuli rugali bi nam se. Oni koji su nudili lažni sjaj i lažno blagostanje bili su im draži od nas koji smo govorili istinu.

Sad kad slušam kuknjavu prevarenih i zavedenih mogu samo slijegati ramenima i reći: Tako vam i treba.

Žalim svoj narod i svoju Domovinu ali ne mogu si pomoć pa da u sebi ne osjetim bar malo zluradosti dok gledam komentare „građana“ o poskupljenju struje, benzina, plina, hrane…..

Tako vam i treba stoko sitnog zuba, a iskreno i to vam je malo. Treba vas još više zgazit i ponizit, treba vas sve dotjerat do kanti za smeće, treba vam uzet kuće i stanove, vikendice i putovanja, odjeću i obuću…. jednostavno vam treba uzet sve zbog čega ste prodali dušu i zaboravili da ste ljudi.

Okrenuli ste leđa onima koji su vas voljeli više od vlastitog života i dali za vas život i zdravlje. Odrekli ste se doma i Domovine hrleći za lažnim sjajem i vjerujući u slatkorječive zavodnike. Šutnjom i nečinjenjem izdali ste sve što je čovjeku sveto i zbog čega postoji, nemojte se sada čudit što su se zavodnici pretvorili u tiranine i što vam gule kožu s leđa. Bolje niti ne zaslužujete.

Narod koji se odriče svojih heroja, heroje ni ne zaslužuje. Zaslužuje tuđe gospodare kojima će se klanjat i kad ga tuku i ljubit im ruku za mrvice sa stola. Narod koji se srami svog jezika, kulture i tradicije pa im je sve tuđe bolje, ne zaslužuje bolje od toga nego da hoda pognute glave pred bahatim tuđincima. Narod koji oprašta svojim krvnicima a da krvnici oprosta ni ne traže, zaslužuje krvnike za gospodare.

Pravo vam budi narode nevjerni kad ništa iz povijesti niste naučili a povijest je učiteljica života. Tko ne sluša učiteljicu ide na popravni, pa sad izvolite ponavljat razred. Htjeli ste komuniste na vlasti pa prisjetite se kako to u stvarnosti izgleda.

Otimanje od onih koji imaju i trude se imat poštenim radom. U prošlosti su meli tavane, danas su moderni pa izmišljaju poreze na sve živo i neživo. Uzimaju vam sve što imate a poslije vam to isto dijele kao milostinju, onoliko koliko oni misle da vam je dosta. I još ste sretni što ste nešto dobili.

Rad bez plaće ili plaću od koje nemaš dovoljno ni za životne troškove. Osim ako ne pripadaš Partiji, a Partija ti je i otac i majka. Nemaš pravo na svoje mišljenje jer za tebe misle drugovi. Tko nije s njima taj je protiv njih i ne zaslužuje ništa osim vječnog progona i smrti. Ako netko i preživi pretvorit će mu život u pakao.

Nemaju pojma što će s državom i narodom al’ važno je da imaju vlast. Upravljat gospodarstvom za njih je totalna nepoznanica jer nikad ništa sami nisu ni stvorili, ali zato znaju prodavat tuđu imovinu i dizat kredite na tuđi račun.

Svaka pa i najmanja pomisao na domoljublje najgori je fašizam i svaka pomisao na nacionalnu svijest zločin je koji zaslužuje prijezir i osudu. Njihovi zločini pravo su pobjednika a tuđe pobjede su zločin same po sebi.

Uživajte dakle hrvatski „građani“ u svim blagodatima komunizma, uživajte u teroru i bijedi, veselite se progonu i pljački i čekajte hoće li vas netko izbavit iz zla koje ste sami birali.

Možda se jednom sjetite onih na čiju ste žrtvu pljunuli.

www.dragovoljac.comLoading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci