nacija.hr

NOVA EVANGELIZACIJA: Jučer u Brazilu, a već sutra kod vas u župi?! Crkva

NOVA EVANGELIZACIJA: Jučer u Brazilu, a već sutra kod vas u župi?!

Molimo vas onoga dana kada ovakve pojave vidite u svojoj župi, reagirajte da ne biste upali u grijeh propusta

Nova evangelizacija br. 1: Plastične čaše se ne moraju prati nego ih se jednostavno baci u koš za smeće?!

Samo skromno. Toliko katolici postaju skromni da nam postaje slabo od te silne skromnosti. Na Svjetskom danu mladih u Riu se pričest podjeljivala ni manje ni više nego iz plastičnih čaša. Nema veze što postoje propisi o posuđu, nema veze što je takvo plastično “posuđe” skoro pa nemoguće purificirati.

Obratite pozornost na mučenicu koja drži plastične čaše u jednoj ruci. Jedna od čaša je okrenuta naopako, što znači da predragocjene čestice Isusova tijela završavaju na podu da ih pogani gaze. Samo skromno…

 Rio

Nova evangelizacija br. 2: “Izvanredni poslužitelj Svete Mise”?!

Također se javljaju u Brazilu sulude i svetogrdne scene: Navodno, mlada žena se pridružila svećeniku u “Jaganjče Božji”. Na slici je također možete vidjeti kako daje pričest pod obje prilike.

Neki kojima je samo skromnost u glavi će reći kako je ova mučenica prikladno odjevena, opravdavajući njenu golotinju činjenicom da je kriza i da nije imala dovoljno novaca za ostatak materijala. Stvarno, od nas ima sve pohvale jer je mogla doći i gola. To bi tek bila skromnost o kojemu bi se raspisali “katolički” mediji ove mlade dame u funkciji “izvanrednog djelitelja svete pričesti”.  Sudeći po ovim slikama, ne bismo se začudili ako se uskoro liberali ne počnu pozivati na “tradiciju” kada budu pokušali uvesti “Izvanrednog poslužitelja Svete Mise”. Zašto ne, ipak je “proljeće” Crkve? Eh, ti silni plodovi Drugog vatikanskog …

Mlada1

Mlada2

Nova evangelizacija br. 3: Masoni na Svetoj Misi?!

Može se ponekad činiti nekim čitateljima da mi uživamo izvještavati o ovakvim stvarima. Ne uživamo, nema nam tu zadovoljstva, srce nas duboko boli zbog toga.

Ono što ovo čini vrijednim spomena jest prilika: to je misa za Dan Masona, a predslavio ju je svećenik brazilske biskupije Pesqueira, fra Geraldo de Magela Silva, 20. kolovoza 2012., a slike događaja objavila je facebook stranica masonerije.

Iako neki misle da je papa Lav XIII uzalud napisao dvanaest dekreta protiv masona, mi ne mislimo.

Da ovo nije žalosno, bilo bi smiješno da oni koji slave Lucifera mogu javno pokazati svoju drskost i doći na svetu Misu i pričestiti se.

Taj demon koji se zove Duh Asiza se uvukao duboko…

Masoni na Misi 4Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci